Vingeren en beffen sex contact leiden

vingeren en beffen sex contact leiden

De kans hangt van meerdere factoren af. De kans op een orale SOA is overigens veel kleiner dan de kans op een genitale variant maar om zeker te weten moet je testen.

Dag Ano, de kans op HIV is extreem klein. Eigenlijk kom je in de praktijk dit soort besmettingen gewoon niet tegen. Maar mocht je je echt zorgen maken, doe een test. Dit is vaak voor de gemoedsrust het best. Wij bieden de test nog niet aan. Maar huisarts of GGD kunnen je helpen. Ik heb toen ik 18 jaar was al met meid veilige sex gedaan met condoom om. Ik hoop het weer te gaan doen.

Maar met een andere vrouw maar ook veilig met condoom en laat ik me pijpen en ik ga haar waarschijnlijk beffen. Er bestaat een kans op een SOA door onveilige orale seks.

De kans is wel een stuk kleiner dan onveilige vaginale of anale seks. Maar wij vinden geregeld Chlamydia en Gonorroe in de keel. Overigens loopt de dame in jouw situatie een grotere kans op een orale SOA dan jij. Dag anoniem, de kans op een besmetting is erg klein. Maar het is mogelijk. Als de man een SOA in zijn keel heeft bestaat er een kans dat ie dit overbrengt op jou. Maar nogmaals, die kans is klein. Dag Henk, we moeten vragen eerst goedkeuren.

Dat heb ik nu gedaan. Jouw vraag kan ik niet zomaar beantwoorden. Als je HIV positief bent is het natuurlijk uitkijken geblazen. Voor jou maar zeker ook voor de dame in kwestie. Ik durf niets te zeggen over de kans op overdracht. Wel dat deze kans toeneemt op het moment dat er bloedcontact is, als er bijvoorbeeld wondjes zijn. Voor de rest kan ik niets zeggen over HIV varianten of medicatie.

Dit is te specifiek om zo even onder een artikel te beantwoorden. Ik raad je aan deze vragen bij een HIV specialist neer te leggen. Hallo, Ik heb al 7 maanden een relatie. We hebben beide tot nu toe alleen veilige seks gehad dit was voor ons beide de 1e keer seks.

We hebben dus nog nooit eerder seks gehad met anderen. Mijn vraag is hoe groot de kans is als ze mij nou zou pijpen zonder condoom? Dag Anoniem, bedoel je de kans op een SOA? Als jullie allebei geen SOA hebben, is die kans nul. Zo simpel is het. Ja ik bedoelde inderdaad een kans op een SOA. We hebben dus, zoals ik al eerder zei, alleen seks met elkaar gehad en nog nooit eerder met andere mensen voor ons beide was het dus de eerste keer seks ooit.

We zijn allebei niet getest, maar we mankeren beide niets raars ofzo. Maar even voor de duidelijkheid dus, als ze mij zou pijpen zonder condoom dan zouden we beide geen SOA kunnen krijgen als ik het goed begrepen heb?

Dag Anoniem, dit klopt helemaal. Ik heb een vraag, ik heb zelf gornoroe opgelopen door onveilige sex. Nu heb ik wel iemand voordat ik dit wist zelf gebeft. Is er kans dat ik haar heb besmet? Of ging het om een genitale variant penis? Als je Gonorroe in de keel hebt kan je dit overdragen door orale seks.

Maar als de infectie in de penis zit, kan je dit niet overdragen door alleen orale seks. Ik heb op veel professionele sites gelezen dat bij orale seks, wanneer ik gepijpt zou worden, ik géén risico loop op HIV.

Echter in dit forum lees ik vaak dat jullie beweren dat de kans zéér klein is. Maar waar kan ik nu van uit gaan, dat de kans 0 is zoals op andere sites staat aangegeven óf is hij volgens jullie zéér klein? Nogmaals mijn vraag dus: De kans op HIV voor degene die gepijpt wordt. Dag Anoniem, die kans is zo goed als nul. Er bestaat een hele kleine wellicht zelfs verwaarloosbare kans dat er door middel van wondjes — op penis en in mond — bloedcontact is.

Daardoor zou er een hele kleine kans op overdracht zijn. In de praktijk komt dit in Nederland bij mijn weten niet voor. Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan. Hoe groot is dan de kans op besmetting? En als de man de vrouw vingert en vervolgens zijn eigen penis aanraakt, hoe groot is dan de kans op overdragen?

Mocht tijdens het vingeren de man zn vingers in zn mond doen voor speeksel, is er dan ook kans op besmetting? Daarnaast is de penis niet in direct contact geweest met de vagina en de penis met de mond ook niet. Mond — vagina idem dito. De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt.

Chlamydia is besmettelijk maar het is niet zo dat bacteriën door kledingstukken heen het lichaam binnen komen. Je beschrijft hier eigenlijk indirecte aanraking van penis of vagina.

De kans op SOA overdracht is dan klein. Maar Chlamydia kan worden overdragen door vocht over te brengen naar penis. Hoe groot die kans is durf ik niet te zeggen.

Dat ligt ook aan hoeveelheid vocht en de tijd die tussen vingeren en aanraken penis zit. De kans is wel erg klein. De kans op overdracht is veel groter bij penetratie. Hallo, Ben een getrouwde man en ja misschien stom maar ben eens vreemd gegaan met een kans die ik gekregen heb. We hebben stomende orale en vaginale sex gehad en was ook maar eenmalig voor mij. Gisteren 12 dagen later ben ik opgestaan met keelpijn en een branderig gevoel in mijn plasbuis! Heb nergens anders last van dus keel en plasbuis.

Ik vermoed dat het volgens wat ik allemaal opvraag een chlamydia virus heb opgelopen. Ben dan vandaag naar mijn huisdokter geweest en hij vermoedde hetzelfde en heeft een urinestaal afgenomen voor verder onderzoek. Hij heeft mij ook een antibiotica kuur voorgeschreven voor 10 dagen.

Ja ,mijn partner mag het zeker niet weten. Moet zij voor de zekerheid ook een antibiotica kuur nemen? Ik kan nog altijd zeggen dat het een blaasontsteking is. Kan men trouwens een blaasontsteking overdragen met sex? Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus. Ze zeggen dat ze clean zijn. Ongeveer meer dan halfjaar geleden had ik nog soa test gedaan en ik was clean.

Nu heb ik ook geen klachten ofzo.. Hoe merk je dan dat je soa hebt opgelopen en vraag me af; hoe merk je dat je gonorroe of chlamydia in je keel hebt? Moet ik me laten testen of is dat niet zozeer nodig? Goedemorgen, het is verstandig dat je getest hebt.

Puur op klachten afgaan is daarom niet slim. Testen is de enige manier om zeker te weten. Chlamydia of Gonorroe in de keel is zeldzamer dan bijvoorbeeld in vagina of penis maar komt wel degelijk voor.

Een orale infectie SOA verloopt ook vaak asymptomatisch, je merkt er dan niets van. Als je wel klachten hebt kan dit bijvoorbeeld keelpijn zijn. Als je je zorgen maakt raden we altijd aan te testen. Testen kan uiteraard via ons maar ook via huisarts en misschien GGD afhankelijk van je leeftijd. Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten.

Eerst heeft hij mij gebeft. Ik heb hem daarna gepijpt en het sperma doorgeslikt. Ik ben nu toch nerveus dat ik iets heb opgelopen..

De kans op een orale SOA is kleiner dan op een genitale. Hoe groot dit risico is kan ik eigenlijk op deze manier niet te zeggen. Testen is de enige manier om zekerheid te krijgen, dit kan via ons maar ook via huisarts of wellicht de GGD afhankelijk van je leeftijd. Chlamydia en Gonorroe worden ook geregeld oraal aangetroffen maar veel minder vaak dan genitaal of anaal.

Maar ik kan je helaas geen zekerheid geven in hoeverre dit bij jou het geval kan zijn. Afgelopen nacht heb ik seks gehad met een vreemde jongen, dit heb ik met condoom gedaan. Hij heeft me echter ook gebeft, daarna hebben we ook nog gezoend… Heb ik nu kans op een SOA? De kans is erg klein. Sowieso kunnen we HIV vrijwel uitsluiten. Er bestaat een hele kleine kans op overdracht van Chlamydia of Gonorroe. Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën.

Nu was deze test godzijdank negatief. Maar ik ben toch bang dat ik het in mijn lichaam heb misschien vroeger opgelopen. Ik heb geen symptomen ofzo. Maar ik lees dat het een sluipers is en dat je er niets van hoeft te merken. Sluit zo een orale test dan ook gelijk uit dat je chlamidya in je vagina hebt? Ik heb namelijk 3 jaar geleden wel onveilig gevreeen met mijn expartner en ik weet nu niet of ik chlamidya heb opgelopen.

In mijn keel heb ik het niet. Kan ik het dan toch in mijn lichaam vagina hebben? Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen. Het is dus helaas niet zo dat je dan direct je hele lichaam test. Bij twijfel raad ik je aan een vaginale test te doen. Hallo ik werd 4dagen geleden oraal gepijpt door een betalende vrouw zonder condoom weliswaar ik ben echt dom geweest en ben zeer bang op een soa hoe groot is de kans op een soa en ik heb tot nu toe geen last van iets ik ben erg bang..

Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Er bestaat altijd een kans dat de dame een kwestie een orale SOA heeft. Maar die kans is weer niet enorm groot. Het risico is bijvoorbeeld groter dat jij iets aan haar overbrengt indien je iets zou hebben dan andersom. Maar het gaat om een prostitué en dit is een hoog risicogroep. Er is maar een manier om zeker te weten en dat is door je te testen.

Dit kan via ons maar uiteraard ook via de huisarts. Maar dit kan pas na 10 dagen. Nu testen heeft geen zin! De kans op HIV is verwaarloosbaar klein. Het risico op herpes is groter. Ook is er een risico op Chlamydia en Gonorroe. Het algehele risico lijkt mee te vallen maar ik kan je geen zekerheid geven. Een prostitué geldt als hoogrisico bij de GGD. Helaas heb ik sinds 1. Tevens heb ik een rode bult op mijn penis.

Deze word wel al minder nu ik er niet aanzit en in zit te knijpen. Aan het begin dus bij het schaamhaar zegmaar. Deze lijkt niet op de evt syfilis zweren die ik zie op internet maar zou dit het wel kunnen zijn? Of komt dit misschien door het scheren? Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit. De rode bult kan meer oorzaken hebben dan alleen een eventuele SOA.

Je hebt risico gelopen, dat wel. Testen is de enige manier om zekerheid te krijgen. Er zijn al 3 weken verstreken dus je kunt direct testen. Een je kunt natuurlijk gratis bij de GGD terecht. Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen? Ben niet gepijpt alleen klaargekomen in de mond. Verder alleen betasten en zoenen.

Dat verandert de zaak. In dat geval heb je vrijwel geen risico gelopen. Is er geen contact geweest tussen penis en mond? Hallo ik ga binnenkort trouwen ik en mijn vrouw hebben nog niks gedaan. Maar ik heb met mijn vrouw afgesproken om haar elke dag een uur de beffen en op zondag befdag heb ik besloten om haar die dag 6 uur te beffen maar ik wil het zonder lapje doen is veel lekkerder want anders likje rubber is dat erg om het zonder rubber te doen.

Beste anoniem, ik mag hopen dat jullie elkaar inmiddels vertrouwen aangezien er een huwelijk aan zit te komen. In dat geval is bescherming niet nodig. Maar jullie weten dit zelf het beste. Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis?

Ze zegde mij altijd dat je van pijpen met een condoom geen soa kan krijgen? Heel soms kan een condoom scheuren, maar dit heb je dan vaak wel door. Ik acht de kans op een SOA — op basis van jouw verhaal — minimaal. De condoom was niet gescheurd,dus ga ik er van uit dat ik mij zorgen maak om niets en dat het allemaal wat irritatie zal zijn?

Dag Pim, een latexallergie kan inderdaad voor de irritatie zorgen. De Symptomen van Chlamydia hebben we hier beschreven: Bij mannen is pijn bij het plassen een van de meest voorkomende klachten. In theorie zou dit kunnen. Maar in jouw geval lijkt het op klachten die niet met een SOA te maken hebben. Je hebt immers veilige orale seks gehad. Beste, Stel dat je onveilige orale seks hebt gehad, dan kan je dus een orale soa krijgen zoals chlamydia.

Kan je dit dan opsporen met urineonderzoek en is een orale soa even gevaarlijk als een genitale soa? Bv kan je van een orale soa als vrouw ook vruchtbaarheidsproblemen krijgen? Dag Anoniem, een orale SOA kan je niet opsporen met een urine onderzoek. Bij vrouwen testen we sowieso geen urine maar een uitstrijkje. Een orale SOA komt veel minder vaak voor dan een genitale variant. Het gevaar zit hem niet in onvruchtbaarheid, de infectie zit namelijk in de keel en niet bij eileider.

Maar de infectie kan worden doorgegeven en uiteraard klachten geven. Dag Daan, je bent waarschijnlijk getest op Chlamydia en Gonorroe. Heeft de huisarts niet verteld waar je op getest gaat worden?

Want hiervoor ontvang je straks wel een rekening van de verzekeraar. Een aantal weken geleden heb ik een genitale soa test gedaan. Hieruit bleek dat ik clamydia had. Ik heb toen een kuur gehad dat ik alleen in 1 keer 2 pillen moest slikken. Ik weet de naam van de medicatie niet meer een week later ben ik bij de huisarts geweest en die zei dat ik er nu van af was.

Nadat ik hoorde dat ik clamydia had gaf ik het door aan mijn vriend. Hij heeft afgelopen woensdag dezelfde medicatie geslikt nadat bleek dat hij het ook had. Nu heb ik hem gisteren vrijdag gepijpt en zijn sperma doorgeslikt.

Nu vraag ik me af of ik nu weer clamydia kan hebben? Mijn huisarts zei namelijk dat als we allebei de medicatie hebben genomen dat we dan een week moeten wachten met onveilige seks. Dag anoniem, het advies is inderdaad altijd om minimaal een week te wachten na de behandeling voordat je onveilige seks hebt. Chlamydia kan je nogmaals oplopen, er treedt geen immuniteit op. De infectie bij jouw vriend was na 2 dagen waarschijnlijk nog niet verdwenen.

De kuur duurde waarschijnlijk een week. De kans op Chlamydia bij orale seks is veel kleiner dan bij genitale seks maar ik kan je geen zekerheid geven dat je het niet opnieuw hebt opgelopen. Ik heb begin augustus onveilig sex gehad. Nu heb ik sinds 2 weken stekend gevoel bij me plasbuis ik heb dit nooit eerder gehad zo een raar gevoel, me penis lijkt ook zwakker dan normaal, en sinds een paar dagen plakt er een heel dun laagje zwarte stof precies bij me uiteinde van me plasbuis, wanneer ik plas komen er 2 stralen.

Ik dacht eerst gewoon stof van me boxer maar dit is al de 4e dag zo en wel 2 x per dag veeg ik dit weg. Is dit ook een symptoon van een Soa?? Ik heb al een genitiale test afgelegt en moet wachten op uitslag, ik kan niet wachten en maak me zorgen. Dag Anoniem, ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of eventueel GGD. Bij klachten raden we standaard aan contact op te nemen met een huisarts.

Het stekende gevoel kan op een SOA duiden maar hoeft niet. Ik heb onlangs een uitstrijkje gedaan en hieruit blijkt dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoedermond. Nu ben ik ontzettend bang dat ik het virus ook in mijn keel heb, omdat ik ook orale seks heb gehad. Ik heb onlangs een uitrijkje gedaan en hieruit bleek dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoeder. Hoe kan ik mij hierop laten testen? Maar ik zou daar in dit geval terughouden mee zijn.

Het is een laag risico HPV en daarnaast is het zo dat het virus meestal, bij immuun competente patiënten vanzelf verdwijnt na 1,5 jaar. Daarnaast vraag ik me af wat je, in dit specifieke geval, met de uitslag zou doen. Eigenlijk niets; klinisch vervolgen. Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app. Ik heb hem zonder condoom gepijpt en hij mij met condoom geneukt.

Aan het eind is hij klaargekomen op zijn buik en ongeveer 10 tot 15 seconden daarna heb ik een beetje daarvan opgelikt en doorgeslikt. Daarna is een klein deel daarvan terecht gekomen op mijn penis. Hoe groot is de kans dat ik een soa heb opgelopen en zo ja, welke dan? Maar sinds een paar dagen sta ik ermee op en ga ik ermee naar bed met de gedachte dat ik misschien wel een soa zou kunnen hebben opgelopen van dit ene avontuurtje… Maar verder heeft er dus niks plaatsgevonden.

Ik ben 17 jaar dus kan er maar moeilijk mee naar mijn ouders, uiteraard zou een advies van hier niet zo duidelijk kunnen zijn als een soa test, maar dan heb ik alvast wat zekerheid. Ik kan van de stress namelijk niet slapen en heb er ook af en toe nachtzweet van. Er bestaat een risico om via sperma een SOA door te geven. Of het risico groot of klein is durf ik niet te zeggen op basis van deze info. Maar alleen testen geeft zekerheid.

Je kunt gratis bij de GGD terecht. Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Dag Ankie, dit kan niet. Er zullen zich op die locatie geen bacteriën bevinden om over te kunnen dragen. Ik heb op internet gelezen dat als je bloedend tandvlees hebt er kans is op hiv, ik heb wel eens dat mijn tandvlees bloed na het poetsen. Heb ik nu kans op hiv of een soa? De kans op HIV neemt toe zodra er bloedcontact is.

Dat wil niet zeggen dat die kans op overdracht nu opeens groot is. Had je bloedend tandsvlees ten tijde van de orale seks? De kans op een SOA bestaat bij orale seks altijd. Ik kan je onmogelijk een kansberekening geven. Ja, er is een kans.

Maar die kans is niet groot. Testen is enige manier om zekerheid te krijgen. Hoe groot is de kans om HIV op te lopen als je iemand pijpt zonder condoom? Die kans is erg klein. Door sperma en wondjes wordt de kans groter. Maar in dit geval is de kans gewoon minimaal.

Maar het risico is dermate klein dat dit niet aangeraden wordt. Jij bent uiteraard degene die hier over beslist. Nee, dit kan niet. Een SOA kan niet ontstaan op het moment dat beide partners de infectie niet hebben.

Als jullie beiden clean zijn, is er geen risico op overdracht. Dag, een korte vraag die deels hierboven al is beantwoord. De kans om chlamydia over te dragen via eenmalig contact van mond naar penis is verwaarloosbaar? Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond. Maar heb mogelijks wel een wondje, aftje.

Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden. De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul. Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn. Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch?

Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig? Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan. Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Ik heb contact opgenomen met het GGD. Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan.

Dat het risico laag is klopt sowieso. Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol. Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact. Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw?

Deze kans is erg klein. Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft. Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen.

Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul. Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan. Neuken en pijpen met condoom.

Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken. En ze doen ieder half jaar een soa test.

Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn. Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken.

De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees.

De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel.

De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico. Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook.

Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen.

Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft. Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia.

Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt. Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp? Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen.

Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond. Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot. Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets.

Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt. Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben.

En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is.

Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden. Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels. Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn.

En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV? Of ik een reden heb?

Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel. Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers.

Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft.

Weet je zeker dat er bloed in het spel was? Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam.

Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om. De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet. Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen.

Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag. Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen?

Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe.

Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben. Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft. Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor.

Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico. Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt.

De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links.

Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven?

Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten.

Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen.

Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt. Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus.

Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier. Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan. De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik?

Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen. Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden?

Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in. Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht. Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk.

Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is. Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op. Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul. De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad?

Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom.

Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies.

Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht? Dus minimaal 10 dagen na het contact getest? En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test? De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief.

Dan is de test betrouwbaar. Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen. De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is.

Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom.

Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag.

De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode. Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein.

Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul. Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma. Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren.

Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg. Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom. Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten.

Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen. Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis.

Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief. De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn.

En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD. Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd.

Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan. Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen.

Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn. Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden.

Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje. Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is. Testen is de enige manier.

Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky.

Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv? Ik heb een mooi gezichtje, blauwe ogen en lange blonde lokken. Ik heb een mooi figuurtje, met lange benen en heerlijke Ik ben een wat rijpere, gediplomeerd masseuse.

Ik ben zelf 24 jaar en lesbisch, maar wil het heel graag een keertje doen. Zoenen met mannen vind ik niet fijn en pijpen liever ook Momenteel zijn wij op zoek naar 3 a 4 mannen voor een mini gangbang.

Dit is een fantsie van ons. Zij houd van slanke nederlandse Onbekend bellen word niet beantwoord! Je kunt een extra rubriek instellen bij het plaatsen van een advertentie of bij mijn advertenties. Sex advertenties uit Leiden.

Rijpe vrouwensex erotische massage zuidholland


vingeren en beffen sex contact leiden

De kans hangt van meerdere factoren af. De kans op een orale SOA is overigens veel kleiner dan de kans op een genitale variant maar om zeker te weten moet je testen. Dag Ano, de kans op HIV is extreem klein. Eigenlijk kom je in de praktijk dit soort besmettingen gewoon niet tegen. Maar mocht je je echt zorgen maken, doe een test. Dit is vaak voor de gemoedsrust het best. Wij bieden de test nog niet aan. Maar huisarts of GGD kunnen je helpen. Ik heb toen ik 18 jaar was al met meid veilige sex gedaan met condoom om.

Ik hoop het weer te gaan doen. Maar met een andere vrouw maar ook veilig met condoom en laat ik me pijpen en ik ga haar waarschijnlijk beffen. Er bestaat een kans op een SOA door onveilige orale seks. De kans is wel een stuk kleiner dan onveilige vaginale of anale seks. Maar wij vinden geregeld Chlamydia en Gonorroe in de keel.

Overigens loopt de dame in jouw situatie een grotere kans op een orale SOA dan jij. Dag anoniem, de kans op een besmetting is erg klein. Maar het is mogelijk. Als de man een SOA in zijn keel heeft bestaat er een kans dat ie dit overbrengt op jou. Maar nogmaals, die kans is klein. Dag Henk, we moeten vragen eerst goedkeuren. Dat heb ik nu gedaan. Jouw vraag kan ik niet zomaar beantwoorden. Als je HIV positief bent is het natuurlijk uitkijken geblazen. Voor jou maar zeker ook voor de dame in kwestie.

Ik durf niets te zeggen over de kans op overdracht. Wel dat deze kans toeneemt op het moment dat er bloedcontact is, als er bijvoorbeeld wondjes zijn. Voor de rest kan ik niets zeggen over HIV varianten of medicatie. Dit is te specifiek om zo even onder een artikel te beantwoorden.

Ik raad je aan deze vragen bij een HIV specialist neer te leggen. Hallo, Ik heb al 7 maanden een relatie. We hebben beide tot nu toe alleen veilige seks gehad dit was voor ons beide de 1e keer seks. We hebben dus nog nooit eerder seks gehad met anderen. Mijn vraag is hoe groot de kans is als ze mij nou zou pijpen zonder condoom? Dag Anoniem, bedoel je de kans op een SOA?

Als jullie allebei geen SOA hebben, is die kans nul. Zo simpel is het. Ja ik bedoelde inderdaad een kans op een SOA. We hebben dus, zoals ik al eerder zei, alleen seks met elkaar gehad en nog nooit eerder met andere mensen voor ons beide was het dus de eerste keer seks ooit. We zijn allebei niet getest, maar we mankeren beide niets raars ofzo. Maar even voor de duidelijkheid dus, als ze mij zou pijpen zonder condoom dan zouden we beide geen SOA kunnen krijgen als ik het goed begrepen heb?

Dag Anoniem, dit klopt helemaal. Ik heb een vraag, ik heb zelf gornoroe opgelopen door onveilige sex. Nu heb ik wel iemand voordat ik dit wist zelf gebeft.

Is er kans dat ik haar heb besmet? Of ging het om een genitale variant penis? Als je Gonorroe in de keel hebt kan je dit overdragen door orale seks.

Maar als de infectie in de penis zit, kan je dit niet overdragen door alleen orale seks. Ik heb op veel professionele sites gelezen dat bij orale seks, wanneer ik gepijpt zou worden, ik géén risico loop op HIV. Echter in dit forum lees ik vaak dat jullie beweren dat de kans zéér klein is. Maar waar kan ik nu van uit gaan, dat de kans 0 is zoals op andere sites staat aangegeven óf is hij volgens jullie zéér klein?

Nogmaals mijn vraag dus: De kans op HIV voor degene die gepijpt wordt. Dag Anoniem, die kans is zo goed als nul. Er bestaat een hele kleine wellicht zelfs verwaarloosbare kans dat er door middel van wondjes — op penis en in mond — bloedcontact is.

Daardoor zou er een hele kleine kans op overdracht zijn. In de praktijk komt dit in Nederland bij mijn weten niet voor. Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan. Hoe groot is dan de kans op besmetting? En als de man de vrouw vingert en vervolgens zijn eigen penis aanraakt, hoe groot is dan de kans op overdragen?

Mocht tijdens het vingeren de man zn vingers in zn mond doen voor speeksel, is er dan ook kans op besmetting? Daarnaast is de penis niet in direct contact geweest met de vagina en de penis met de mond ook niet.

Mond — vagina idem dito. De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt. Chlamydia is besmettelijk maar het is niet zo dat bacteriën door kledingstukken heen het lichaam binnen komen.

Je beschrijft hier eigenlijk indirecte aanraking van penis of vagina. De kans op SOA overdracht is dan klein. Maar Chlamydia kan worden overdragen door vocht over te brengen naar penis. Hoe groot die kans is durf ik niet te zeggen. Dat ligt ook aan hoeveelheid vocht en de tijd die tussen vingeren en aanraken penis zit. De kans is wel erg klein. De kans op overdracht is veel groter bij penetratie. Hallo, Ben een getrouwde man en ja misschien stom maar ben eens vreemd gegaan met een kans die ik gekregen heb.

We hebben stomende orale en vaginale sex gehad en was ook maar eenmalig voor mij. Gisteren 12 dagen later ben ik opgestaan met keelpijn en een branderig gevoel in mijn plasbuis! Heb nergens anders last van dus keel en plasbuis. Ik vermoed dat het volgens wat ik allemaal opvraag een chlamydia virus heb opgelopen.

Ben dan vandaag naar mijn huisdokter geweest en hij vermoedde hetzelfde en heeft een urinestaal afgenomen voor verder onderzoek. Hij heeft mij ook een antibiotica kuur voorgeschreven voor 10 dagen. Ja ,mijn partner mag het zeker niet weten. Moet zij voor de zekerheid ook een antibiotica kuur nemen? Ik kan nog altijd zeggen dat het een blaasontsteking is. Kan men trouwens een blaasontsteking overdragen met sex? Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus.

Ze zeggen dat ze clean zijn. Ongeveer meer dan halfjaar geleden had ik nog soa test gedaan en ik was clean. Nu heb ik ook geen klachten ofzo.. Hoe merk je dan dat je soa hebt opgelopen en vraag me af; hoe merk je dat je gonorroe of chlamydia in je keel hebt? Moet ik me laten testen of is dat niet zozeer nodig? Goedemorgen, het is verstandig dat je getest hebt. Puur op klachten afgaan is daarom niet slim. Testen is de enige manier om zeker te weten.

Chlamydia of Gonorroe in de keel is zeldzamer dan bijvoorbeeld in vagina of penis maar komt wel degelijk voor. Een orale infectie SOA verloopt ook vaak asymptomatisch, je merkt er dan niets van. Als je wel klachten hebt kan dit bijvoorbeeld keelpijn zijn. Als je je zorgen maakt raden we altijd aan te testen.

Testen kan uiteraard via ons maar ook via huisarts en misschien GGD afhankelijk van je leeftijd. Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten. Eerst heeft hij mij gebeft. Ik heb hem daarna gepijpt en het sperma doorgeslikt. Ik ben nu toch nerveus dat ik iets heb opgelopen.. De kans op een orale SOA is kleiner dan op een genitale. Hoe groot dit risico is kan ik eigenlijk op deze manier niet te zeggen. Testen is de enige manier om zekerheid te krijgen, dit kan via ons maar ook via huisarts of wellicht de GGD afhankelijk van je leeftijd.

Chlamydia en Gonorroe worden ook geregeld oraal aangetroffen maar veel minder vaak dan genitaal of anaal. Maar ik kan je helaas geen zekerheid geven in hoeverre dit bij jou het geval kan zijn. Afgelopen nacht heb ik seks gehad met een vreemde jongen, dit heb ik met condoom gedaan. Hij heeft me echter ook gebeft, daarna hebben we ook nog gezoend… Heb ik nu kans op een SOA? De kans is erg klein. Sowieso kunnen we HIV vrijwel uitsluiten. Er bestaat een hele kleine kans op overdracht van Chlamydia of Gonorroe.

Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën. Nu was deze test godzijdank negatief. Maar ik ben toch bang dat ik het in mijn lichaam heb misschien vroeger opgelopen. Ik heb geen symptomen ofzo. Maar ik lees dat het een sluipers is en dat je er niets van hoeft te merken. Sluit zo een orale test dan ook gelijk uit dat je chlamidya in je vagina hebt?

Ik heb namelijk 3 jaar geleden wel onveilig gevreeen met mijn expartner en ik weet nu niet of ik chlamidya heb opgelopen. In mijn keel heb ik het niet. Kan ik het dan toch in mijn lichaam vagina hebben?

Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen. Het is dus helaas niet zo dat je dan direct je hele lichaam test. Bij twijfel raad ik je aan een vaginale test te doen.

Hallo ik werd 4dagen geleden oraal gepijpt door een betalende vrouw zonder condoom weliswaar ik ben echt dom geweest en ben zeer bang op een soa hoe groot is de kans op een soa en ik heb tot nu toe geen last van iets ik ben erg bang.. Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Er bestaat altijd een kans dat de dame een kwestie een orale SOA heeft.

Maar die kans is weer niet enorm groot. Het risico is bijvoorbeeld groter dat jij iets aan haar overbrengt indien je iets zou hebben dan andersom. Maar het gaat om een prostitué en dit is een hoog risicogroep.

Er is maar een manier om zeker te weten en dat is door je te testen. Dit kan via ons maar uiteraard ook via de huisarts. Maar dit kan pas na 10 dagen. Nu testen heeft geen zin! De kans op HIV is verwaarloosbaar klein. Het risico op herpes is groter. Ook is er een risico op Chlamydia en Gonorroe. Het algehele risico lijkt mee te vallen maar ik kan je geen zekerheid geven.

Een prostitué geldt als hoogrisico bij de GGD. Helaas heb ik sinds 1. Tevens heb ik een rode bult op mijn penis. Deze word wel al minder nu ik er niet aanzit en in zit te knijpen. Aan het begin dus bij het schaamhaar zegmaar. Deze lijkt niet op de evt syfilis zweren die ik zie op internet maar zou dit het wel kunnen zijn?

Of komt dit misschien door het scheren? Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit. De rode bult kan meer oorzaken hebben dan alleen een eventuele SOA. Je hebt risico gelopen, dat wel. Testen is de enige manier om zekerheid te krijgen. Er zijn al 3 weken verstreken dus je kunt direct testen. Een je kunt natuurlijk gratis bij de GGD terecht. Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen?

Ben niet gepijpt alleen klaargekomen in de mond. Verder alleen betasten en zoenen. Dat verandert de zaak. In dat geval heb je vrijwel geen risico gelopen. Is er geen contact geweest tussen penis en mond? Hallo ik ga binnenkort trouwen ik en mijn vrouw hebben nog niks gedaan.

Maar ik heb met mijn vrouw afgesproken om haar elke dag een uur de beffen en op zondag befdag heb ik besloten om haar die dag 6 uur te beffen maar ik wil het zonder lapje doen is veel lekkerder want anders likje rubber is dat erg om het zonder rubber te doen. Beste anoniem, ik mag hopen dat jullie elkaar inmiddels vertrouwen aangezien er een huwelijk aan zit te komen.

In dat geval is bescherming niet nodig. Maar jullie weten dit zelf het beste. Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis?

Ze zegde mij altijd dat je van pijpen met een condoom geen soa kan krijgen? Heel soms kan een condoom scheuren, maar dit heb je dan vaak wel door. Ik acht de kans op een SOA — op basis van jouw verhaal — minimaal. De condoom was niet gescheurd,dus ga ik er van uit dat ik mij zorgen maak om niets en dat het allemaal wat irritatie zal zijn?

Dag Pim, een latexallergie kan inderdaad voor de irritatie zorgen. De Symptomen van Chlamydia hebben we hier beschreven: Bij mannen is pijn bij het plassen een van de meest voorkomende klachten.

In theorie zou dit kunnen. Maar in jouw geval lijkt het op klachten die niet met een SOA te maken hebben. Je hebt immers veilige orale seks gehad. Beste, Stel dat je onveilige orale seks hebt gehad, dan kan je dus een orale soa krijgen zoals chlamydia. Kan je dit dan opsporen met urineonderzoek en is een orale soa even gevaarlijk als een genitale soa? Bv kan je van een orale soa als vrouw ook vruchtbaarheidsproblemen krijgen?

Dag Anoniem, een orale SOA kan je niet opsporen met een urine onderzoek. Bij vrouwen testen we sowieso geen urine maar een uitstrijkje. Een orale SOA komt veel minder vaak voor dan een genitale variant. Het gevaar zit hem niet in onvruchtbaarheid, de infectie zit namelijk in de keel en niet bij eileider. Maar de infectie kan worden doorgegeven en uiteraard klachten geven. Dag Daan, je bent waarschijnlijk getest op Chlamydia en Gonorroe.

Heeft de huisarts niet verteld waar je op getest gaat worden? Want hiervoor ontvang je straks wel een rekening van de verzekeraar. Een aantal weken geleden heb ik een genitale soa test gedaan. Hieruit bleek dat ik clamydia had. Ik heb toen een kuur gehad dat ik alleen in 1 keer 2 pillen moest slikken. Ik weet de naam van de medicatie niet meer een week later ben ik bij de huisarts geweest en die zei dat ik er nu van af was.

Nadat ik hoorde dat ik clamydia had gaf ik het door aan mijn vriend. Hij heeft afgelopen woensdag dezelfde medicatie geslikt nadat bleek dat hij het ook had. Nu heb ik hem gisteren vrijdag gepijpt en zijn sperma doorgeslikt. Nu vraag ik me af of ik nu weer clamydia kan hebben?

Mijn huisarts zei namelijk dat als we allebei de medicatie hebben genomen dat we dan een week moeten wachten met onveilige seks. Dag anoniem, het advies is inderdaad altijd om minimaal een week te wachten na de behandeling voordat je onveilige seks hebt. Chlamydia kan je nogmaals oplopen, er treedt geen immuniteit op.

De infectie bij jouw vriend was na 2 dagen waarschijnlijk nog niet verdwenen. De kuur duurde waarschijnlijk een week. De kans op Chlamydia bij orale seks is veel kleiner dan bij genitale seks maar ik kan je geen zekerheid geven dat je het niet opnieuw hebt opgelopen.

Ik heb begin augustus onveilig sex gehad. Nu heb ik sinds 2 weken stekend gevoel bij me plasbuis ik heb dit nooit eerder gehad zo een raar gevoel, me penis lijkt ook zwakker dan normaal, en sinds een paar dagen plakt er een heel dun laagje zwarte stof precies bij me uiteinde van me plasbuis, wanneer ik plas komen er 2 stralen.

Ik dacht eerst gewoon stof van me boxer maar dit is al de 4e dag zo en wel 2 x per dag veeg ik dit weg. Is dit ook een symptoon van een Soa?? Ik heb al een genitiale test afgelegt en moet wachten op uitslag, ik kan niet wachten en maak me zorgen.

Dag Anoniem, ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of eventueel GGD. Bij klachten raden we standaard aan contact op te nemen met een huisarts. Het stekende gevoel kan op een SOA duiden maar hoeft niet.

Ik heb onlangs een uitstrijkje gedaan en hieruit blijkt dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoedermond. Nu ben ik ontzettend bang dat ik het virus ook in mijn keel heb, omdat ik ook orale seks heb gehad. Ik heb onlangs een uitrijkje gedaan en hieruit bleek dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoeder. Hoe kan ik mij hierop laten testen? Maar ik zou daar in dit geval terughouden mee zijn. Het is een laag risico HPV en daarnaast is het zo dat het virus meestal, bij immuun competente patiënten vanzelf verdwijnt na 1,5 jaar.

Daarnaast vraag ik me af wat je, in dit specifieke geval, met de uitslag zou doen. Eigenlijk niets; klinisch vervolgen. Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app. Ik heb hem zonder condoom gepijpt en hij mij met condoom geneukt. Aan het eind is hij klaargekomen op zijn buik en ongeveer 10 tot 15 seconden daarna heb ik een beetje daarvan opgelikt en doorgeslikt.

Daarna is een klein deel daarvan terecht gekomen op mijn penis. Hoe groot is de kans dat ik een soa heb opgelopen en zo ja, welke dan? Maar sinds een paar dagen sta ik ermee op en ga ik ermee naar bed met de gedachte dat ik misschien wel een soa zou kunnen hebben opgelopen van dit ene avontuurtje… Maar verder heeft er dus niks plaatsgevonden.

Ik ben 17 jaar dus kan er maar moeilijk mee naar mijn ouders, uiteraard zou een advies van hier niet zo duidelijk kunnen zijn als een soa test, maar dan heb ik alvast wat zekerheid. Ik kan van de stress namelijk niet slapen en heb er ook af en toe nachtzweet van.

Er bestaat een risico om via sperma een SOA door te geven. Of het risico groot of klein is durf ik niet te zeggen op basis van deze info. Maar alleen testen geeft zekerheid. Je kunt gratis bij de GGD terecht. Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Dag Ankie, dit kan niet. Er zullen zich op die locatie geen bacteriën bevinden om over te kunnen dragen.

Ik heb op internet gelezen dat als je bloedend tandvlees hebt er kans is op hiv, ik heb wel eens dat mijn tandvlees bloed na het poetsen. Heb ik nu kans op hiv of een soa? De kans op HIV neemt toe zodra er bloedcontact is. Dat wil niet zeggen dat die kans op overdracht nu opeens groot is. Had je bloedend tandsvlees ten tijde van de orale seks? De kans op een SOA bestaat bij orale seks altijd. Ik kan je onmogelijk een kansberekening geven.

Ja, er is een kans. Maar die kans is niet groot. Testen is enige manier om zekerheid te krijgen. Hoe groot is de kans om HIV op te lopen als je iemand pijpt zonder condoom? Die kans is erg klein. Door sperma en wondjes wordt de kans groter. Maar in dit geval is de kans gewoon minimaal. Maar het risico is dermate klein dat dit niet aangeraden wordt. Jij bent uiteraard degene die hier over beslist. Nee, dit kan niet. Een SOA kan niet ontstaan op het moment dat beide partners de infectie niet hebben.

Als jullie beiden clean zijn, is er geen risico op overdracht. Dag, een korte vraag die deels hierboven al is beantwoord. De kans om chlamydia over te dragen via eenmalig contact van mond naar penis is verwaarloosbaar? Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond. Maar heb mogelijks wel een wondje, aftje. Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden.

De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul. Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn. Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch? Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig? Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info.

Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan. Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Ik heb contact opgenomen met het GGD. Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan. Dat het risico laag is klopt sowieso.

Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol. Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact. Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw?

Deze kans is erg klein. Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft.

Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen. Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul. Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan. Neuken en pijpen met condoom. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken. En ze doen ieder half jaar een soa test. Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn.

Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken. De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees. De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel. De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico.

Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook.

Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen. Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft.

Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia. Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt.

Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp? Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond. Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft.

De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot. Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt.

Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt. Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben.

En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden. Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende.

We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels. Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn. En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen?

Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV? Of ik een reden heb?

Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas.

Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel.

Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers. Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen.

In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft. Weet je zeker dat er bloed in het spel was?

Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam. Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om. De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet.

Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag.

Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen? Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet!

De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden.

Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe. Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben. Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft.

Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico. Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer.

Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt. De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links.

Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven?

Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten. Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen.

Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt. Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus.

Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier. Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan. De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen.

Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden?

Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in. Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht. Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is.

Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op. Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul. De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom.

Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies. Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht?

Dus minimaal 10 dagen na het contact getest? En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test? De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar.

Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen. De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is.

Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom.

Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode.

Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein. Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul. Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma.

Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren. Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg.

Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom.

Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen. Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis.

Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief. De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn.

En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD.

Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd. Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd.

Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan. Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie.

Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen. Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn. Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden.

Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje. Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA.

Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is. Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag.

Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv? Ik heb een mooi gezichtje, blauwe ogen en lange blonde lokken. Ik heb een mooi figuurtje, met lange benen en heerlijke Ik ben een wat rijpere, gediplomeerd masseuse.

Ik ben zelf 24 jaar en lesbisch, maar wil het heel graag een keertje doen. Zoenen met mannen vind ik niet fijn en pijpen liever ook Momenteel zijn wij op zoek naar 3 a 4 mannen voor een mini gangbang.

Dit is een fantsie van ons. Zij houd van slanke nederlandse Onbekend bellen word niet beantwoord! Je kunt een extra rubriek instellen bij het plaatsen van een advertentie of bij mijn advertenties. Sex advertenties uit Leiden.