Verhit sex lesbies vrijen

verhit sex lesbies vrijen

..

Sex in hoorn prive massage rotterdam
verhit sex lesbies vrijen

..


Met de vingers van haar linkerhand beroerde ze haar gevoelige kontgaatje dat nat geworden was van het vocht dat uit haar kutje gelopen was.. Als ze bijna haar climax bereikte, drukte ze haar wijsvinger diep in haar nauwe, glibberige poepgaatje en bewoog die, eerst langzaan, maar gaandeweg steeds sneller op en neer. Als ze klaar gekomen was, moest ze altijd even plassen en terug in haar bed ging ze slapen of begon opnieuw.

Dan zette ze een spiegel voor haar grote lederen fauteuil en kleedde ze zich uit tot ze in haar slipje stond. Wijdbeens voor de spiegel staand trok ze dan haar slipje strak, zodat de dunne stof zich plooide naar de perzikvorm van haar pubes.

Ze streelde haar prachtige, trotse borsten en plukte haar tepelspitsen stijf. Ze zette haar benen ver uitelkaar en stak haar onderbuik uitdagend naar voren en streelde met haar vingertopjes zachtjes over haar spleetje en perste haar kutje tot haar slipje een natte streep over het kruisje vertoonde. Dan trok ze haar slipje uit en bewonderde haar naakte lichaam in de spiegel. Ze stelde de rugleuning in de laagste stand en naakt liet ze zich dan in de fauteuil zakken, legde haar benen over de brede armleuningen en schoof haar billen tot over de rand van de stoel.

In de spiegel, die vlak voor haar stond had ze zo een opwindend uitzicht op haar opengetrokken bilspleet en haar fraai gevormde kutje met de gladde, haarloze labia, die ze om de andere dag met een speciale ontharingscreme bewerkte. Ze hield ervan om een glad, kaal kutje te hebben; dat maakte haar vrouwelijkheid zoveel gevoeliger. En ze vond het sexy dat de aanzet van haar kutspleet zichtbaar was, zoals van een jong meisje. Ze liet dan haar handen over haar borsten glijden, wreef haar tepels stijf en keek in de spiegel hoe haar schaamlippen dik en nat werden en hoe haar clitoris zich van onder de beschermende huidplooi omhoogwerkte.

De spleet van haar kleine, gladde perzik werd langzaam van binnenuit opengedrukt door het zwellen van haar schaamlipjes. Met beide wijsvingers streelde Laura haar gevoelige lipjes, tot haar lieflijke kutkelkje zich vulde met dik, helder vocht, dat traag en kriebelend in de kloof tussen haar billen liep. Uiterst langzaam schoof ze dan haar middelvinger haar hete vagina in en uit, terwijl haar wijsvinger over haar anus streek.

Zachtjes steunend perste Laura haar anus open en met haar vingertopje streek ze heel zachtjes over het cirkeltje van haar sluitspier die nat en glibberig was van haar kutsappen en schoof haar vinger vervolgens langzaam diep in haar warme, nauwe poepgaatje. Daarna begon ze met de wijsvinger van haar andere hand haar harde clit te omcirkelen terwijl haar andere vinger diep in haar kontje roerde en stootte.

Als haar wellust steeg trok ze haar vinger terug uit haar anus. Ze legde haar vinger onder haar neus en snoof wellustig de opwindende muskusgeur op. Dan greep ze naar een gereedliggende slanke en geribbelde vibrator. Ze zette het apparaatje aan een streelde met de trillende top over haar wijd opengesperde, uiterst erogene anusgaatje.

Om hem goed glad te maken liet ze hem eerst even diep in haar vagina glijden. Dan zette ze de ronde punt op haar aarsje en schoof de vibrator heel traag haar gretige kontje in. Als de trillende staaf bijna geheel verdwenen was, en niet meer te horen was, liet ze hem los en keek in de spiegel hoe hij heel langzaam weer naar buiten kwam. Elke ribbel die haar sluitspier passeerde deed haar sidderen van genot. Als hij er bijna uitviel, drukte ze hem weer naar binnen. Intussen speelde haar andere hand nog steeds met haar soppende kutje en haar wippende clitoris.

Als Laura kreunend en schokkend klaar kwam, schoot met een ploppend geluidje de vibrator haar persende anus uit. In de spiegel zag ze hoe het vocht uit haar krampende kutje in haar nog wijdopenstaande kontgaatje lekte.

Drie dagen had ze dit al gemist en de voortdurende aanwezigheid van de beeldschone Yasmin had haar seksuele verlangen slechts versterkt. Hoewel ze zichzelf nooit als lesbisch beschouwd had, moest ze nu onder ogen zien dat ze in feite verliefd was geraakt op haar vriendin.

Ze hadden afgesproken niet preuts te doen en zodoende hadden ze elkaar al vele malen naakt gezien. Alleen als ze van de w. Maar toen ze die avond voor ze naar bed gingen in de badkamer haar tanden stond te poetsen — ze had zich al uitgekleed om te gaan douchen — was Yasmin ook geheel naakt de kleine badkamer binnengelopen en ging op de w. Het beeld van haar mooie naakte vriendin met wijdgespreide benen, plassend op de toiletpot en het sissende geluid van de urinestraal had Laura bloedgeil gemaakt.

Toen Yasmin uitgeplast was, depte ze uitgebreid haar kutje droog met toiletpapier. In de spiegel van de wastafel kon Laura alles zien. Daarna was Yasmin opgestaan en trok de w. Had Yasmin haar misschien willen uitdagen? Had zij misschien de zelfde gevoelens voor haar. De sfeer tussen de beide meisjes was in de afgelopen dagen uitdagend en erotiserend geworden. Laura had nog nooit met een andere vrouw gevrijd, maar al een paar nachten had ze gefantaseerd hoe het zou zijn om Yasmins ranke, naakte lichaam tegen zich aan te voelen, haar sensuele mond te kussen en haar gave ronde billen te strelen.

Nadat Laura zich gedoucht had was ze de kamer ingegaan. Yasmin leek al te slapen, haar mooie goudblonde lokken lagen uitgewaaierd over het kussen en haar korte zijden nachthemdje was wat omhooggeschoven; ze had geen slipje aan zodat haar fraaie, gladde, ronde meisjesbillen onbedekt waren.

Het bed werd zwak verlicht door een klein leeslampje boven het hoofdeinde. Laura trok haar nachthemdje aan en stapte voorzichtig in bed naast haar vriendin. Yasmin leek diep in slaap. Laura werkte zich langzaam naar het voeteneind van het grote bed, tot haar gezicht ter hoogte van Yasmins ontblote achterste lag. Yasmin lag op haar linker zijde en had haar rechterbeen hoog opgetrokken, zodat haar kut en haar kleine, welgevormde anus duidelijk zichtbaar waren.

Haar schaamlipjes waren gezwollen en glinsterden van het nat. Zou Yasmin van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben en had ze gemasturbeerd terwijl Laura zich aan het douchen was?

Laura snoof de warme, prikkelende geur van vrouwelijke opwinding op die uit Yasmins vochtige bilspleet opsteeg. Hete lust rilde door haar onderbuik en ze voelde haar clitoris zwellen. Zuchtend schoof ze weer omhoog en legde haar hoofd op haar kussen. Haar hand ging onder haar nachthemdje en gleed langs de gladde binnenkant van haar iets opgetilde dijbeen naar haar vrouwelijkheid. Haar kutje gloeide en was glibberig nat. Ze liet even haar wijsvinger tussen de dikgezwollen schaamlipjes glijden.

Haar clitoris had zich geheel opgericht. Met het topje van haar wijsvinger gaf ze er een paar kleine tikjes op. Ze hijgde van wellust. Als ze even doorging zou ze klaarkomen. Ze durfde niet verder te gaan en trok haar vinger gefrustreerd weer terug.

Ze overwoog om naar de badkamer tegaan en zich zittend op de toiletpot te vingeren om uiteindelijk al plassend klaar te komen, een techniek die ze al van af haar achttiende jaar toepaste; Het was een genot om alles te laten lopen terwijl je klaarkwam. Maar ze had behoefte aan meer dan louter lichamelijke bevrediging; ze verlangde naar aanraking door een andere vrouw.

Sex met de weinige mannen die ze gehad had, was altijd teleurstellend geweest. Mannen had ze altijd te gretig en te ruw ervaren, nadat hun eigen lust bevredigd was, verloren ze algauw hun interesse en Laura, die wel meerdere malen achter elkaar kon klaarkomen als ze met zichzelf speelde, bleef onbevredigd achter.

Ze wist wel zeker dat een vrouw nooit zo met een andere vrouw zou omgaan. Ze zuchtte diep en keek naar het sexy meisje dat naast haar lag. Yasmins halfontblote borsten gingen met haar ademhaling op en neer.

Een tepel was zichtbaar: Ze trok haar zijden hemdje op tot aan haar navel en schoof naar Yasmin toe zodat haar onderbuik zacht tegen Yasmins blote billen drukte. Vocht uit haar kutje liep kriebelend langs haar dijbeen. Zachtjes legde ze haar hand op Yasmins taille. Ze slaakte een trillende zucht van opwinding. Ze bewoog haar hand omhoog tot ze de zwelling van Yasmins rechter borst voelde.

Laura voelde haar wellust stijgen toen Yasmin zachtjes kreunde en haar warme achterste tegen Laura ontblote venusheuvel wreef. Laura wachtte even tot Yasmins ademhaling weer regelmatig werd en schoof voorzichtig haar hand nog wat hoger, totdat ze Yasmins gehele borst omvatte. Ze liet haar hand doodstil en heel licht op Yasmins heerlijke, warme ronding rusten.

De harde tepelspits drukte door de dunne zijde in haar handpalm. Voorzichtig drukte ze een kusje op Yasmins naakte schouder. Plotseling voelde ze Yasmins hand over de hare strelen, en haar hand steviger tegen de volle, warme borst aandrukken.

Wil je soms vrijen, Laura? Yasmin draaide zich op haar andere zijde, haar gezicht vlak bij dat van Laura. Haar ademhaling was snel en diep, haar borsten zwoegden op en neer. Ze pakte Laura bij de pols een legde haar hand weer op haar borst.

Toen ik merkte dat je naar beneden schoof om naar mijn billen te kijken heb ik me slapend gehouden; ik was bang dat je niet verder zou gaan, als je zou merken dat ik wakker was. Ik ben zo geil. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan, maar ik heb er wel vaak aan gedacht de afgelopen dagen. Toen je daarstraks zo bloot bij de wastafel stond kon ik haast niet van je afblijven. Je bent zo ontzettend sexy. Zullen we vrijen, of in ieder geval samen masturberen?

Snel en wat onhandig drukte ze Yasmin een kus op de mond. Haar lippen waren verrassend zacht en warm. Ze kusten elkaar nogmaals terwijl ze haar hand over Yasmins andere borst legde. Haar borst was warm, stevig en satijnzacht, haar spits toelopende tepel was stijfgezwollen. Ze voelde Yasmins hand onder haar hemdje glijden, strelend over haar buik omhoog naar haar borsten. Laura zuchtte diep en genoot van de warme, liefkozende hand over haar naakte borst.

Yasmins duim streek zacht over haar gevoelige tepel. Laura hijgde en knikte. Ja, ik wil met je vrijen, lieve schat. Ik ben helemaal voor jou. Hun kussen, eerst kort en verkennend, werden steeds langer.

Laura voelde Yasmins tongpuntje langs haar lippen strelen; ze opende haar mond en hun tongen vonden elkaar. Ze wilde zich weer naast Laura vleien, maar die hield haar tegen. Naakt lagen ze in elkaars armen, heet zuchtend en lieve woordjes fluisterend. Genietend wreven de beeldschone, jonge nymphen hun volle, stevige borsten tegen elkaar aan.

Hun ronde venusheuveltjes streelden elkaar. Yasmin sloeg haar armen om Laura heen, trok haar heerlijke lichaam stijf tegen zich aan en draaide zich op haar rug zodat Laura bovenop haar kwam te liggen. Ze zoog voorzichtig een tepel naar binnen en liet haar tongetje er cirkeltjes om draaien. Laura liet de tepel los en nam de andere. Ze voelde Yasmins tepel zwellen onder haar strelende tong.

Teder gaf ze een beetje in de harde spits. Laura kuste zich weer omhoog langs Yasmins hals en zocht haar lieve, zachte lippen. Haar heupen begonnen te draaien en te stoten. Naar adem snakkend verbrak ze hun innige tongzoen. Laura voelde het verrukkelijke lichaam onder het hare sidderen van genot en lust. Met een zacht gejammer bereikte ze haar climax.

Laura streelde door Yasmins goudblonde haar en kuste haar fijngevormde oorschelpje. Wat kun jij heerlijk kussen en zuigen. Je hebt een heerlijk lijf. Ze trok Laura naar zich toe en kuste haar. Streel mijn gezicht eens met die heerlijke prammen, daarover heb ik al zo dikwijs gefantaseerd, de laatste dagen.

Ze zakte iets door haar ellebogen en streek met haar tepels over Yasmins gezicht, liet haar bovenlichaam nog wat verder zakken, zodat de binnenzijden van haar borsten langs Yasmins wangen streken.

Laura richtte zich weer iets op en streek met haar rechter tepel langs Yasmins lippen. Verlangend opende het meisje haar mond en zoog haar borst zover mogelijk naar binnen. Laura voelde haar borsten zich spannen van wellust. Met een ploppend geluidje trok ze zich los uit de zuigende mond en bood Yasmin haar andere tepel aan. Verlangend zette ze haar knieën nog wat verder van elkaar. Liefkozende vingers beroerden nu haar gladde zachte perzik. Laura voelde hevige trekkingen door haar kutje gaan, het begin van een orgasme.

Haar clitoris wipte oncontroleerbaar tussen haar labia op en neer. Laura liet haar knieën verder uiteenschuiven, tot haar heet kloppende kutje tegen Yasmins zachte buik drukte. Yasmin liet haar buikspieren golven onder die hete, natte aanraking.

Oh lekkere hete, natte kut op mijn buik. Maak me maar lekker nat. Ja wrijf je kutje maar lekker over mijn buik. Omhoogschokkend kwam ze los van Yasmins buik. Ze sloeg haar armen om Laura heen en trok haar nog naschokkende lichaam tegen het hare. Hun monden vonden elkaar weer en ze kusten elkaar heel verliefd. Yasmins handen streelden sensueel haar omhooggestoken ronde billen en Laura voelde zich nog net zo geil als voor het orgasme.

Laura liefkoosde deze zachte welving genietend en Yasmin spreidde uitnodigend haar lange ronde dijen. Haar kutje was net als het hare geheel glad en haarloos.

Yasmins ademhaling werd dieper en sneller. Yasmin kreunde instemmend en draaide haar kut verlangend tegen de liefkozende vinger. Ze verlangde ernaar binnengedrongen te worden. Voorzichtig liet Laura haar vinger naar binnen glijden. Het voelde heel vertrouwd, maar toch ook zo anders.

Ga lekker diep, schat. Haar vinger stootte niet snel op en neer, zoals een man zou doen, maar maakte een trage, roerende beweging. Ze slaakte kleine, hoge geluidjes. Laura vond het heerlijk opwindend te zien hoe Yasmin haar eigen borsten streelde. Aan het samenknijpen van het nauwe kutje rond haar vinger kon Laura het orgasme voelen aankomen. Laura genoot van het steeds heviger pulseren van Yasmins kutje rond haar vinger.

Met zachte kreetjes bereikte haar vriendinnetje het hoogtepunt. Toen het meisje weer geheel ontspannen was trok Laura langzaam haar vinger terug en stak hem in haar mond terwijl ze Yasmin uitdagend in haar mooie blauwgroene ogen keek. Bij dit lieflijke meisje, dat net zo heet was als zijzelf, voelde ze geen enkele remming meer en ze sprak uit wat in haar opkwam. Yasmin glimlachte en knikte. Ze sprong snel van het bed om twee glazen spumante-wijn in te schenken die ze die middag hadden gekocht.

Naakt met in elke hand een glas stond ze voor het grote bed. Verlekkerd keek Yasmin naar haar op. Haar beeldschone borsten waren hoog ingeplant, stevig en vol, maar beslist niet hangend.

Heteroseksualiteit bij vrouwen bestaat dus niet. De onderzoekers stelden dat lesbische vrouwen meer zoals mannen reageren. Die vertonen namelijk dezelfde sterke seksuele reactie op 1 bepaalde sekse. Verder dat lesbo-vrouwen die zich mannelijk kleden, zich niet automatisch ook mannelijk gedragen. Vrouwen hebben 3x vaker seks met elkaar als mannen Lees ook: Biseksualiteit bestaat niet Lees ook: Vrouwen zijn wild, onvoorspelbaar en net zo promiscu als mannen Lees ook: Tussen oren en benen niet dezelfde signalen Lees ook: Vergeet die roze Viagra; vrouwen zijn stukken seksbeluster dan mannen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn. De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: