Sex oproep uitgerekte kut

.

Sex voor spullen kallekut

Op nog geen tien meter voor ons lag Missy op haar knieën met een jongen achter haar die haar stevig lag af te raggen, de ander stond voor haar te genieten met zijn pik in haar mond. Inmiddels ook knap geil geworden begon ik Karin zo hete ze had ze mij verteld haar rok en slip uit te trekken en begon haar te beffen tot ze gillend klaarkwam.

Toen nam ze mijn bijna op ontploffen staande pik in haar mond en begon waanzinnig te pijpen. Ik zat op mijn knieën en had een mooi uitzicht op wat er voor ons afspeelde. De staande jongen trok zijn lul terug en ging op zijn rug liggen, Missy snapte dat hij zijn lul nu ook in haar wou steken en kwam in de benen. Ze liep tot boven zijn naar boven staande pik die aanzienlijk groter was dan die van zijn maat en liet zich door de knieën zakken en schoof de lul tot aan de wortel bij haar binnen.

Alleen al bij het zien van deze actie kon ik mij niet meer inhouden en kwam klaar met golven te gelijk spoot ik dikke klodders sperma bij Karin in de keel welke er geen enkele moeite mee had en alles gewoon doorslikte. Ze gaf mij nog een dikke tongzoen waarbij ik mijn eigen sperma nog voelde glibberen, en verdween net zo plotseling als ze was gekomen. Nu kon ik mijn aandacht weer op Missy en haar stieren richten en zag dat ze al flink in haar kont gevingerd werd.

De jongen ging met zijn naar voor stekende lul achter haar zitten en zette zijn eikel tegen het open gerekte sterretje. Ik zag hoe Missy haar ogen open sperde toen ze wist wat er ging gebeuren, ze zou door twee man tegelijk genomen worden, langzaam drong hij bij haar binnen tot hij tot de wortel bij haar binnen zat.

Nadat de mannen even het goede ritme moesten bepalen deed ze de ogen dicht van genot en zag mij dus niet komen, ik alweer geil van deze aanblik was voor Missy gaan staan en tikte met mijn alweer harde pik tegen haar wang. Toen ze haar ogen open deed en mij zag glimlachte ze en nam mijn pik in haar mond, welke ze vol overgave begon te pijpen.

De jongens ragden er flink op los en Missy kwam verschillende keren klaar en bijna gelijk tijdig spoten de jongens haar kut en darmen vol, het sperma liep uit haar openingen langs haar benen. Als laatste kwam ik klaar in haar mond waar ze even met mijn zaad speelde en toen mijn lading doorslikte. Dat beloofde nog wat voor de komende vakantie. Nadat de boodschappen gedaan waren voor onze korte vakantie in Luxemburg werden de koffers gepakt en vertrokken we nog dezelfde avond.

In de omgeving van Diekirch hadden wij een bungalow gehuurd voor een lang weekend. We waren met zijn tweeën gewoon om een lekker rustig weekend te hebben en wat seks met zijn tweeën, nou dat pakte wel even heel anders uit. Zaterdag morgen liepen we door Diekirch om wat boodschappen te halen voor het weekend toen we een bord zagen van een plaatselijke sexshop, en zoals het een liefhebber betaamt stapten wij natuurlijk binnen.

Het was een redelijk uitgebreide shop met voor elk wat wils, video, lectuur, kleding noem verder maar op. Maar wat mij eigenlijk als eerste opviel was een groot bord met de oproep voor een gangbang op zondag avond, Ik keek Missy aan en zag aan haar geile ogen dat ze begreep wat ik bedoelde. Ik liep naar de eigenaar en vroeg hoe hij zich dat had voorstelde, hij maakte mij duidelijk dat alles absoluut veilig zou gebeuren en alleen dat wat de vrouwen zouden willen.

Een afspraak was snel gemaakt en deden snel de laatste boodschappen. Terug bij de bungalow waren we alle twee knap geil en hebben de hele avond gepraat over waar we nu weer aan waren begonnen. Zondag stonden we om de afgesproken tijd bij de ingang samen met nog een stel waarvan de vrouw er ook uitzag als ze verschrikkelijk geil was en later bleek ook wel was. Toen de deur open ging viel ons vieren de mond open van verbazing en bekroop Missy een angstig gevoel.

Daar binnen stonden zeker 45 mannen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Nadat we wat gedronken hadden werd de sfeer algauw wat losser, en werd er overlegd hoe het zou werken deze middag, er waren twee stoelen met beugels voor de dames, de mannen mochten zoveel wisselen als ze wouden en of konden. Er werd een telling bij gehouden welke de meeste mannen wist af te werken.

Het kon beginnen en de kleding stukken vlogen door de zaal, om de meisjes een beetje op temperatuur te brengen likte ik Missy en Klaas Petra nog even voor ze op de stoelen plaats namen. De rubbers werden omgedaan en de eerste twee gingen aan de gang binnen de kortste keren kreeg Missy een geweldig orgasme welke met applaus werd ontvangen. Hoe vaak ze klaar is gekomen weet ik niet maar aan het eind van de middag had Missy 34 mannen gehad en Petra zelfs Petra keek moe maar trots voor zich uit en dacht gewonnen te hebben, tot Missy tot mijn verbazing zei nu wil ik alleen hem nog en wees naar de grote neger die als portier bij de deur stond.

Hij had zich niet met de gangbang bemoeit en had alleen maar wat aan zijn gigantische pik liggen sjorren. Ik zag die verschrikkelijke afmeting en vroeg Missy of ze het zeker wist, nou dat wist ze. De pik van die neger had geen menselijke afmetingen meer zeker tegen de 40 cm lang en een omvang van een normale onder arm van de gemiddelde man. Er werd uit de sex shop onmiddellijk een pot met glijmiddel gehaald omdat het wel duidelijk was dat het anders nooit zou lukken, ik nam een lik uit de pot en begon de kut van Missy goed in te wrijven maar ze was zo geil van de aanblik wat haar nog te wachten stond dat dat niet nodig was volgens mij, de neger werd eerst flink op gewreven door Petra die vol bewondering naar die lul zat te kijken en hem eigenlijk ook nog wou pijpen wat natuurlijk niet lukte en hem dus maar flink inwreef met glijmiddel, hierbij vol ongeloof naar Missy keek.

Zonder een woord te zeggen liep hij op Missy af en zette zonder pardon zijn paardenlul zonder condoom ik geloof ook niet dat er zou zijn dat paste om zijn paardenlul tegen het open staande kutje van mijn eigen MILF Missy, hij begon voorzichtig te duwen en millimeter voor millimeter schoof hij naar binnen. Missy begon te gillen en voelde een pijn die niet te beschrijven is en riep dat hij moest stoppen, wat hij ook deed, hij haalde zijn lul weer uit het kutje van Missy.

Maar aan zijn glimmende ogen kon ik zien dat hij niet van plan was om het al op te geven. Hij pakte de pot met glijmiddel en wreef nog een keer een klodder op zijn paarse eikel. Nu begon het hele verhaal opnieuw en ik was heel nieuwsgierig of het deze keer zou lukken.

Opnieuw zette hij de dikke eikel tegen de nog open staande kut van Missy en begon te duwen, het eerste stukje ging wel omdat ze al wat was opgerekt bij de vorige poging. Toen zijn eikel was verdwenen hield hij even stil om Missy even aan die gigantische omvang te laten wennen. Ik vul een injectiespuitje met een zoutoplossing. Suzy legt twee klemschaartjes klaar. Het zijn zogenaamde doekklemmen: Ik streel even over Kimberly's tepels, zodat ze groter worden.

Kimberly kijkt angstig en zegt '; nee alstublieft.. Kimberly geeft een gesmoorde kreet. Ik zet de klem ietsje strakker en zet hem vast.

Nu pak ik de injectiespuit en duw de naald een stukje onder haar tepel in haar borst. Als ik hem zachtjes leegdruk, zie ik haar witte huid een beetje opzwellen.. Het lijkt wel of haar tepel er een beetje door naar voren wordt geduwd. Maar dat helpt haar niks.

Ik ga aan de andere kant zitten en masseer ook deze tepel eerst zachtjes, zodat ook die weer hard wordt.. Smeken helpt haar niet. Ze krijgt een naald in haar andere lekkere prammetje en ik spuit er zachtjes een beetje zoutoplossing in. Kimberly huivert en jammert.. Ook bij haar andere borst zwelt het witte vlees een beetje op. Ik laat haar even nazuchten.

Even trek ik aan de klemmen en til haar lijfje aan haar tepels omhoog. Ze knijpt haar ogen dicht en ik zie dat er tranen uit lopen. Dus houd ik haar zo een paar tellen opgetild.. Ik raak behoorlijk opgewonden van wat ik met die arme Kimberly doe. Ik heb nu al zin om haar hard te neuken. Maar dat is nog niet de afspraak.. Ik ga tussen haar benen zitten. Haar knieën zitten stevig vastgemaakt en ze kan haar onderlijf maar een beetje bewegen. En weer twee spuitjes met zout.. Suzy geeft me een klem.

Ik knijp die vast in Kimberly's buitenste schaamlip. Terwijl Kimberly op een andere toonhoogte verder jankt, zet ik de andere klem op haar andere buitenste schaamlip. De derde klem zet ik op haar twee binnenste schaamlipjes.

Ze zijn nat en roodaangelopen.. Ik pak een rol plakband en buig de klemmen aan haar buitenste schaamlippen een beetje naar buiten. De klemmen plak ik vast met een strook plakband. Zo komt het roze slijmvlies tussen haar schaamlippen bloot te liggen. Nu pak ik weer een spuitje. Ik ga met de punt er van langs het roze vlies. Ze heeft nu wel erg veel spijt van dat ze hier ooit aan begonnen is, begrijp ik uit haar gejammer.

Maar er is geen weg meer terug.. Wil jij met een trilstaaf haar klitje bewerken. Doe er maar een beetje glijmiddel op..

Ze trilt er mee tegen Kimberly's klit. Intussen kras ik met de punt van de naald langs de roze velletjes van Kimberly. Nu gaat hij er in.. Ik duw de naald zachtjes in het roze vlees van de binnenkant van haar buitenste schaamlip.

Dan spuit ik ook daar een beetje van de zoute vloeistof in. Het blonde jonge vrouwtje smeekt me op te houden. Ze kronkelt en huilt. Aan Suzy's lichte hijgen te horen is ze dat met me eens.. Nu de andere kant.. Ongeveer op de zelfde hoogte duw ik daar ook de naald een stukje in. Het roze vlees zwelt op. Kimberly kijkt me heel angstig aan. Ze heeft geen idee van wat haar te wachten staat, maar wat ze heeft meegemaakt tot nu toe doet haar het ergste vrezen..

Suzy die nog steeds bezig was met het stimuleren van Kimberly's klitje legt de vibrator weg en haalt een spoelvormig vleeskleurig voorwerp van rubber te voorschijn. Kimberly kreunt, omdat Suzy de ballon tegen haar baarmoedermond aan drukt.. De ballon heeft natuurlijk ook een slangetje waarmee hij kan worden opgeblazen.

Een tamelijk dikke drukslang. Die moet wel stevig zijn, vanwege het vervolg.. Ik pak de pomp en begin te pompen.. In de kut van Kimberly begint de ballon te zwellen.. Ik pomp voorzichtig verder.. Ik pomp verder, ondanks Kimberly's steeds heftiger protesten, tot de ballon op de aanbevolen druk is. Ze kreunt en kronkelt en huilt..

Suzy wrijft over Kimberly's klitje en langs haar schaamlipjes. Uit Kimberly's grotje hangt de oranje rubberslang waaraan de ballon vastzit.

Suzy trekt er eventjes aan en daarvan moet Kimberly even hard janken. Dan wordt het tijd.. Ik vind het echt lekker om te zien hoe ze het mooie blondje vingert en hoe Kimberly daar op reageert..

De opgeblazen ballon komt een stukje naar buiten, maar door spierbeweging van Kimberly schiet hij weer een beetje naar binnen. Het blondje huilt het even uit.. Hij kan er echt door.. En Suzy en ik trekken aan de rubberslang. De oranje ballon schemert door door Kimberly's kutlippen. Die worden van elkaar geduwd. De voering van haar kutje lijkt mee te komen, als we de ballon steeds een stukje verder trekken.. Kimberly jammert als een bezetene.

Of, als een vrouw die bevalt, eigenlijk.. De oranje bal wordt groter, zo groot als een kleine sinaasappel en ook dezelfde kleur.. Kimberly geeft een oerschreeuw.. Suzy kijkt opgewonden naar het tafereel.. Ik ben ook onder de indruk. Kimberly haalt opgelucht adem en snikt na. Ze kijkt even, alsof ze de ballon in haar armen zou willen houden.. We laten haar op de onderzoekstafel steunen met haar bovenlijf. De klemmen aan haar tieten worden hard tegen de ondergrond gedrukt.

Die aan haar schaamlippen trekken haar kutje open als we haar benen wijd doen. Ik haal mijn pik uit mijn broek en trek Suzy mee naar voren, waar we in het zicht van Kimberly staan. Daar knoop ik Suzy's uniform los en bevrijd haar bolle tieten uit haar bh.

Ik laat haar op haar knieën voor me zitten en leg mijn pik tussen haar tieten. Ik trek Kimberly's hoofd omhoog.. Suzy blijft voor haar staan en showt haar tieten. Ik glij makkelijk in het uitgerekte kutje van Kimberly. Ze reageert door haar heupen naar voren te draaien. Haar vagina is natuurlijk nog wel gevoelig. En ook dat Suzy haar tieten in Kimberly's gezicht duwt helpt. Maar Kimberly's kutje is me even te glad.. Kimberly geeft een kort pijnkreetje. Dan doe ik Kimberly's billen van elkaar en zoek in haar bilspleet naar haartjes die ze niet goed heeft geschoren.

Ik vind er twee en die trek ik met de pincet los. Ik knijp even in de velletjes rond haar sterretje. Als Suzy het me geeft, druppel ik wat alcohol op Kim's sterretje en borstel daar overheen. Kimberly jankt dat het zeer doet. En dan geeft ze ene nog hardere gil, als er een beetje van de alcohol in haar kontje loopt en daar haar slijmvlies brandt.. Ik poets nog wat harder over haar strakke anus en langs de randen ervan.

Ik duw hem in Kimberly's kontje en spuit een dosis glijmiddel naar binnen.. Kimberly huivert en jammert tegelijk.. Suzy heeft heel koud spul gebruikt. Ik trek een rubber handschoen aan en wrijf het koude glibberspul langs de randen van Kimberly's kontje en ook diep er in.

Kimberly jammert dat ze dat ze niet in haar kontje genaaid wil worden en dat het zo koud is. Ik geef Suzy de opdracht om de ballon weer te pakken en die in Kimberly's kutje te duwen.


.


Er werd een telling bij gehouden welke de meeste mannen wist af te werken. Het kon beginnen en de kleding stukken vlogen door de zaal, om de meisjes een beetje op temperatuur te brengen likte ik Missy en Klaas Petra nog even voor ze op de stoelen plaats namen. De rubbers werden omgedaan en de eerste twee gingen aan de gang binnen de kortste keren kreeg Missy een geweldig orgasme welke met applaus werd ontvangen.

Hoe vaak ze klaar is gekomen weet ik niet maar aan het eind van de middag had Missy 34 mannen gehad en Petra zelfs Petra keek moe maar trots voor zich uit en dacht gewonnen te hebben, tot Missy tot mijn verbazing zei nu wil ik alleen hem nog en wees naar de grote neger die als portier bij de deur stond.

Hij had zich niet met de gangbang bemoeit en had alleen maar wat aan zijn gigantische pik liggen sjorren. Ik zag die verschrikkelijke afmeting en vroeg Missy of ze het zeker wist, nou dat wist ze. De pik van die neger had geen menselijke afmetingen meer zeker tegen de 40 cm lang en een omvang van een normale onder arm van de gemiddelde man.

Er werd uit de sex shop onmiddellijk een pot met glijmiddel gehaald omdat het wel duidelijk was dat het anders nooit zou lukken, ik nam een lik uit de pot en begon de kut van Missy goed in te wrijven maar ze was zo geil van de aanblik wat haar nog te wachten stond dat dat niet nodig was volgens mij, de neger werd eerst flink op gewreven door Petra die vol bewondering naar die lul zat te kijken en hem eigenlijk ook nog wou pijpen wat natuurlijk niet lukte en hem dus maar flink inwreef met glijmiddel, hierbij vol ongeloof naar Missy keek.

Zonder een woord te zeggen liep hij op Missy af en zette zonder pardon zijn paardenlul zonder condoom ik geloof ook niet dat er zou zijn dat paste om zijn paardenlul tegen het open staande kutje van mijn eigen MILF Missy, hij begon voorzichtig te duwen en millimeter voor millimeter schoof hij naar binnen.

Missy begon te gillen en voelde een pijn die niet te beschrijven is en riep dat hij moest stoppen, wat hij ook deed, hij haalde zijn lul weer uit het kutje van Missy. Maar aan zijn glimmende ogen kon ik zien dat hij niet van plan was om het al op te geven.

Hij pakte de pot met glijmiddel en wreef nog een keer een klodder op zijn paarse eikel. Nu begon het hele verhaal opnieuw en ik was heel nieuwsgierig of het deze keer zou lukken.

Opnieuw zette hij de dikke eikel tegen de nog open staande kut van Missy en begon te duwen, het eerste stukje ging wel omdat ze al wat was opgerekt bij de vorige poging.

Toen zijn eikel was verdwenen hield hij even stil om Missy even aan die gigantische omvang te laten wennen. Na een minuut toen Missy niet het idee kreeg dat de pijn afzakte stootte hij zijn lul tot ongeveer de helft in de al rauw geneukte kut en Missy begon weer te gillen, maar deze keer trok hij zich niet terug.

Het enige wat hij zei, was bindt haar maar even vast aan haar enkels en handen. Hier waren wel liefhebbers voor te vinden, want wij waren wel nieuwsgierig of ze inderdaad deze lul zou kunnen verdragen, dus in no time lag ze vast gesnoerd op de stoel. Zijn enorme paal zat nog steeds voor de helft in Missy's uitgerekte kutje, toen ze was vastgebonden begon hij gelijk door te duwen, en zijn lul zakte steeds verder in dat te ver open geneukte en opgerekte kutje.

Toen hij voorzichtig begon te stoten met nog een derde deel van zijn lul uit de kut begon Missy zacht te kreunen en te draaien met haar heupen. Ik zag aan haar ogen dat zij begon te genieten en niet ver meer van een orgasme was verwijderd. Maar zo als die arme meid toen klaar kwam had ik nog nooit gezien, haar ogen draaiden helemaal weg en ze begon over haar hele lichaam te trillen en toen kwam ze op een manier zoals je niet vaak zult zien, enorme hoeveelheden vocht en glijmiddel vloeiden uit haar kut.

Toen ze meende het te hebben gehad pakte de neger haar bij de enkels vast en stootte ook de laatste tien centimeter van zijn lul naar binnen en begon als een wilde te stootten.

Missy schreeuwde en gilde, maar hij ging onvermuwbaar door. Zijn enorme lul zat niet tegen haar baarmoeder maar duidelijk in haar baarmoeder zo dat ze eigenlijk voor de tweede keer in haar leven werd ontmaagd, even viel ze weg zo leek het, maar de paal bleef tot aan de wortel in haar stampen.

En nadat ze even stil was blijven liggen waarbij het enige teken van leven haar tranen waren die over de wangen liepen, begon zij er weer van te genieten en kwam weer klaar en begon zelfs haar heupen op te tillen zodat de dikke zwarte lul tot de balzak in haar kut verdween.

Ze kreeg weer een orgasme waar geen einde aan leek te komen. Aan zijn lichaamshouding kon je zien dat hij op springen stond, maar hij probeerde het zolang mogelijk uit te stellen omdat Missy nu klaar kwam als of ze een epileptische aanval kreeg haar kutsappen vermengd met glijmiddel en wat bloed bleven uit haar kut vloeien en elke keer als de dikke lul naar buiten kwam dupte het rose vocht van zijn lul op de vloer.

Uiteindelijk kon hij het niet meer houden en kwam klaar. Door het orgasme van Missy was ook haar kutje en baarmoeder samengetrokken en zat zijn dikke eikel muurvast in haar baarmoeder. Steeds als hij zijn lul uit Missy wilde trekken zag je je haar baarmoeder tussen haar kutlippen worden getrokken, maar ze liet hem nog niet gaan. Dit was de ultieme bevruchting, zo moet het ooit bedoeld zijn.

Als een paar hondjes zaten ze aan elkaar vast. Missy bleef schokke en klaarkomen, ze kreunde en gilde, van pijn en genot. De paal van de neger begon wat te verslappen, en ook Missy's krampen werden minder waardoor de enorme eikel wat ruimte kreeg en langzaam onder luid kreunen van Missy uit haar baarmoeder loskwam. Toen Missy na enige tijd haar ogen weer open deed was het enigste wat zij nog kon uitbrengen.

De grootgeschapen neger gaf Missy een visitekaartje wat ze met stalende ogen wegstopte, later hebben we zijn paal nog eens goed opgementen en dat was echt enorm 29 centimeter lang en 6,5 centimeter dik, zijn eikel was bijna 8 centimeter dik, wat een paardenlul. Sinds die tijd gaan wij zeker eens in de twee of drie maanden voor een weekend naar het prachtige Luxemburg. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact meest gelezen verhalen Weblinks. Parkingsex en vakantie met Missy Gepubliceerd: Afspraakje in het zwembad Corne Geile slet Wat heb ik die geile slet heerlijk geneukt en vol zaad gespoten, zou graag weer eens van je kutje Het dagboek van Missy deel 1 Wat is het toch een heerlijke Milf ik wil graag weer eens afspreken.

Het blonde jonge vrouwtje smeekt me op te houden. Ze kronkelt en huilt. Aan Suzy's lichte hijgen te horen is ze dat met me eens.. Nu de andere kant.. Ongeveer op de zelfde hoogte duw ik daar ook de naald een stukje in. Het roze vlees zwelt op. Kimberly kijkt me heel angstig aan. Ze heeft geen idee van wat haar te wachten staat, maar wat ze heeft meegemaakt tot nu toe doet haar het ergste vrezen.. Suzy die nog steeds bezig was met het stimuleren van Kimberly's klitje legt de vibrator weg en haalt een spoelvormig vleeskleurig voorwerp van rubber te voorschijn.

Kimberly kreunt, omdat Suzy de ballon tegen haar baarmoedermond aan drukt.. De ballon heeft natuurlijk ook een slangetje waarmee hij kan worden opgeblazen. Een tamelijk dikke drukslang. Die moet wel stevig zijn, vanwege het vervolg..

Ik pak de pomp en begin te pompen.. In de kut van Kimberly begint de ballon te zwellen.. Ik pomp voorzichtig verder.. Ik pomp verder, ondanks Kimberly's steeds heftiger protesten, tot de ballon op de aanbevolen druk is.

Ze kreunt en kronkelt en huilt.. Suzy wrijft over Kimberly's klitje en langs haar schaamlipjes. Uit Kimberly's grotje hangt de oranje rubberslang waaraan de ballon vastzit. Suzy trekt er eventjes aan en daarvan moet Kimberly even hard janken.

Dan wordt het tijd.. Ik vind het echt lekker om te zien hoe ze het mooie blondje vingert en hoe Kimberly daar op reageert.. De opgeblazen ballon komt een stukje naar buiten, maar door spierbeweging van Kimberly schiet hij weer een beetje naar binnen.

Het blondje huilt het even uit.. Hij kan er echt door.. En Suzy en ik trekken aan de rubberslang. De oranje ballon schemert door door Kimberly's kutlippen. Die worden van elkaar geduwd. De voering van haar kutje lijkt mee te komen, als we de ballon steeds een stukje verder trekken.. Kimberly jammert als een bezetene. Of, als een vrouw die bevalt, eigenlijk.. De oranje bal wordt groter, zo groot als een kleine sinaasappel en ook dezelfde kleur..

Kimberly geeft een oerschreeuw.. Suzy kijkt opgewonden naar het tafereel.. Ik ben ook onder de indruk. Kimberly haalt opgelucht adem en snikt na. Ze kijkt even, alsof ze de ballon in haar armen zou willen houden.. We laten haar op de onderzoekstafel steunen met haar bovenlijf. De klemmen aan haar tieten worden hard tegen de ondergrond gedrukt. Die aan haar schaamlippen trekken haar kutje open als we haar benen wijd doen. Ik haal mijn pik uit mijn broek en trek Suzy mee naar voren, waar we in het zicht van Kimberly staan.

Daar knoop ik Suzy's uniform los en bevrijd haar bolle tieten uit haar bh. Ik laat haar op haar knieën voor me zitten en leg mijn pik tussen haar tieten. Ik trek Kimberly's hoofd omhoog.. Suzy blijft voor haar staan en showt haar tieten. Ik glij makkelijk in het uitgerekte kutje van Kimberly. Ze reageert door haar heupen naar voren te draaien. Haar vagina is natuurlijk nog wel gevoelig. En ook dat Suzy haar tieten in Kimberly's gezicht duwt helpt.

Maar Kimberly's kutje is me even te glad.. Kimberly geeft een kort pijnkreetje. Dan doe ik Kimberly's billen van elkaar en zoek in haar bilspleet naar haartjes die ze niet goed heeft geschoren. Ik vind er twee en die trek ik met de pincet los. Ik knijp even in de velletjes rond haar sterretje.

Als Suzy het me geeft, druppel ik wat alcohol op Kim's sterretje en borstel daar overheen. Kimberly jankt dat het zeer doet.

En dan geeft ze ene nog hardere gil, als er een beetje van de alcohol in haar kontje loopt en daar haar slijmvlies brandt.. Ik poets nog wat harder over haar strakke anus en langs de randen ervan. Ik duw hem in Kimberly's kontje en spuit een dosis glijmiddel naar binnen.. Kimberly huivert en jammert tegelijk.. Suzy heeft heel koud spul gebruikt. Ik trek een rubber handschoen aan en wrijf het koude glibberspul langs de randen van Kimberly's kontje en ook diep er in.

Kimberly jammert dat ze dat ze niet in haar kontje genaaid wil worden en dat het zo koud is. Ik geef Suzy de opdracht om de ballon weer te pakken en die in Kimberly's kutje te duwen. Ik voel met mijn vinger in het kontje van het jankende vrouwtje of de ballon wel goed zit.

Als dat naar mijn zin is, stel ik de onderzoekstafel iets lager af, zodat ik met mijn pik op de goede hoogte zit. Ik duw mijn eikel tegen Kimberly's ster. Mijn eikel glijdt langs haar strakke kringspier bij haar naar binnen. Als die eenmaal binnen is gaat de rest makkelijk mee. Kimberly geeft weer een oerkreet.. Ik stoot hard in haar op en neer. Mijn buik kletst tegen haar billen. Ik druk haar billen een beetje van elkaar om nog dieper in haar te kunnen.

Ik hoor de klemmen op haar schaamlippen tegen elkaar aan rammelen. Suzy zit naast me zichzelf te vingeren. Suzy geeft wat kneepjes in het handpompje en bij elk piepje geeft Kimberly een harde jank.

En ik voel hoe mijn pik in haar kontje een beetje aangedrukt wordt.. Nu ze van binnen opgepompt is, is haar kontje nog strakker dan eerst. Ik moet echt door duwen om in haar te dringen. Met langzame halen neuk ik haar in haar lekkere reetje. Kimberly houdt zich zo veel mogelijk stil en hijgt snikkend.

Doe haar klitje met de elektrische borstel.. Suzy glimlacht opgewonden en pakt de elektrische tandenborstel.. Ze kruipt onder ons en zoekt naar Kimberly's klit. Even later hoor ik de zachte brom en voel ik hoe Kimberly toch met haar onderlijf schud..

Mijn pik zit zo strak in haar kont, dat het wel lijkt of ze hem er af wil trekken. Ik houd mezelf maar stil, Kimberly beweegt al voldoende en duwt zo mijn pik een beetje heen en weer door haar strakke ster. Het duurt een poosje en Kimberly wordt door Suzy heel goed opgehitst met de tandenborstel..

Haar janken is al veel meer hijgen geworden. Ik kom bijna klaar en dan wil ik zelf het tempo bepalen.. Ik duw Kimberly plat op de tafel en dring nog eens twee keer snel met mijn pik in haar erg krappe kontje. Kimberly gromt hard van 'hoooooowwwwww. Ik laat mezelf leeglopen in haar kontje en trek dan mijn verslapte pik uit haar.. Suzy staat al klaar met een buttplug, om de sperma in je kontje te houden. Ze moet zo een poosje blijven staan, met een uitgeragd en nog steeds gevuld kontje.

Na een paar minuten halen Suzy en ik de klemmen van haar tepels. In plaats daarvan komen er twee grote zuigers op haar borsten. Twee glazen cups zuigen zich vast, als we een machine aanzetten. Haar borsten worden in de cups gezogen en lopen rozig en rood aan Suzy heeft nu een gewone trilstaaf gepakt en bewerkt er Kimberly's klitje mee. Ik bekijk het tafereel van enige afstand en door een camera. Ik zoem in op Kimberly's kutje, waar de ballon oranje doorschemert door de spleet tussen haar schaamlippen.

Ook het donkerroze van haar tieten neem ik op de korrel. Kimberly zucht en steunt. Af en toe geeft ze nog een pijnlijke kreet, als Suzy even ophoudt met trillen en in haar klitje knijpt. Ik film Kimberly's gezicht als ze bijna klaarkomt. Ze kijkt eigenlijk best geil uit haar ogen zo. Suzy trilt vrolijk verder, maar trekt nu de ballon langzaam uit haar kutje zodat Kimberly het wee rop een jammeren zet.

Ik trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de buttplug uit haar sterretje.Negerin zoekt sex huismoeder neuken


Toen hoorde ik een vrouwen stem roepen en draaide mij om, toen zag ik een vrouw staan een jaar of 45 maar heel strak en sexy gekleed, ik dacht al zei ze, als je je vrouw dat gunt wil je zelf toch ook wel van bil. Samen liepen we voorzichtig de bosjes in en konden gewoon op het geluid af gaan. Op nog geen tien meter voor ons lag Missy op haar knieën met een jongen achter haar die haar stevig lag af te raggen, de ander stond voor haar te genieten met zijn pik in haar mond.

Inmiddels ook knap geil geworden begon ik Karin zo hete ze had ze mij verteld haar rok en slip uit te trekken en begon haar te beffen tot ze gillend klaarkwam. Toen nam ze mijn bijna op ontploffen staande pik in haar mond en begon waanzinnig te pijpen. Ik zat op mijn knieën en had een mooi uitzicht op wat er voor ons afspeelde. De staande jongen trok zijn lul terug en ging op zijn rug liggen, Missy snapte dat hij zijn lul nu ook in haar wou steken en kwam in de benen.

Ze liep tot boven zijn naar boven staande pik die aanzienlijk groter was dan die van zijn maat en liet zich door de knieën zakken en schoof de lul tot aan de wortel bij haar binnen. Alleen al bij het zien van deze actie kon ik mij niet meer inhouden en kwam klaar met golven te gelijk spoot ik dikke klodders sperma bij Karin in de keel welke er geen enkele moeite mee had en alles gewoon doorslikte. Ze gaf mij nog een dikke tongzoen waarbij ik mijn eigen sperma nog voelde glibberen, en verdween net zo plotseling als ze was gekomen.

Nu kon ik mijn aandacht weer op Missy en haar stieren richten en zag dat ze al flink in haar kont gevingerd werd. De jongen ging met zijn naar voor stekende lul achter haar zitten en zette zijn eikel tegen het open gerekte sterretje.

Ik zag hoe Missy haar ogen open sperde toen ze wist wat er ging gebeuren, ze zou door twee man tegelijk genomen worden, langzaam drong hij bij haar binnen tot hij tot de wortel bij haar binnen zat. Nadat de mannen even het goede ritme moesten bepalen deed ze de ogen dicht van genot en zag mij dus niet komen, ik alweer geil van deze aanblik was voor Missy gaan staan en tikte met mijn alweer harde pik tegen haar wang. Toen ze haar ogen open deed en mij zag glimlachte ze en nam mijn pik in haar mond, welke ze vol overgave begon te pijpen.

De jongens ragden er flink op los en Missy kwam verschillende keren klaar en bijna gelijk tijdig spoten de jongens haar kut en darmen vol, het sperma liep uit haar openingen langs haar benen. Als laatste kwam ik klaar in haar mond waar ze even met mijn zaad speelde en toen mijn lading doorslikte. Dat beloofde nog wat voor de komende vakantie. Nadat de boodschappen gedaan waren voor onze korte vakantie in Luxemburg werden de koffers gepakt en vertrokken we nog dezelfde avond.

In de omgeving van Diekirch hadden wij een bungalow gehuurd voor een lang weekend. We waren met zijn tweeën gewoon om een lekker rustig weekend te hebben en wat seks met zijn tweeën, nou dat pakte wel even heel anders uit. Zaterdag morgen liepen we door Diekirch om wat boodschappen te halen voor het weekend toen we een bord zagen van een plaatselijke sexshop, en zoals het een liefhebber betaamt stapten wij natuurlijk binnen.

Het was een redelijk uitgebreide shop met voor elk wat wils, video, lectuur, kleding noem verder maar op. Maar wat mij eigenlijk als eerste opviel was een groot bord met de oproep voor een gangbang op zondag avond, Ik keek Missy aan en zag aan haar geile ogen dat ze begreep wat ik bedoelde. Ik liep naar de eigenaar en vroeg hoe hij zich dat had voorstelde, hij maakte mij duidelijk dat alles absoluut veilig zou gebeuren en alleen dat wat de vrouwen zouden willen.

Een afspraak was snel gemaakt en deden snel de laatste boodschappen. Terug bij de bungalow waren we alle twee knap geil en hebben de hele avond gepraat over waar we nu weer aan waren begonnen. Zondag stonden we om de afgesproken tijd bij de ingang samen met nog een stel waarvan de vrouw er ook uitzag als ze verschrikkelijk geil was en later bleek ook wel was. Toen de deur open ging viel ons vieren de mond open van verbazing en bekroop Missy een angstig gevoel. Daar binnen stonden zeker 45 mannen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar.

Nadat we wat gedronken hadden werd de sfeer algauw wat losser, en werd er overlegd hoe het zou werken deze middag, er waren twee stoelen met beugels voor de dames, de mannen mochten zoveel wisselen als ze wouden en of konden. Er werd een telling bij gehouden welke de meeste mannen wist af te werken. Het kon beginnen en de kleding stukken vlogen door de zaal, om de meisjes een beetje op temperatuur te brengen likte ik Missy en Klaas Petra nog even voor ze op de stoelen plaats namen.

De rubbers werden omgedaan en de eerste twee gingen aan de gang binnen de kortste keren kreeg Missy een geweldig orgasme welke met applaus werd ontvangen. Hoe vaak ze klaar is gekomen weet ik niet maar aan het eind van de middag had Missy 34 mannen gehad en Petra zelfs Petra keek moe maar trots voor zich uit en dacht gewonnen te hebben, tot Missy tot mijn verbazing zei nu wil ik alleen hem nog en wees naar de grote neger die als portier bij de deur stond.

Hij had zich niet met de gangbang bemoeit en had alleen maar wat aan zijn gigantische pik liggen sjorren. Ik zag die verschrikkelijke afmeting en vroeg Missy of ze het zeker wist, nou dat wist ze. De pik van die neger had geen menselijke afmetingen meer zeker tegen de 40 cm lang en een omvang van een normale onder arm van de gemiddelde man.

Er werd uit de sex shop onmiddellijk een pot met glijmiddel gehaald omdat het wel duidelijk was dat het anders nooit zou lukken, ik nam een lik uit de pot en begon de kut van Missy goed in te wrijven maar ze was zo geil van de aanblik wat haar nog te wachten stond dat dat niet nodig was volgens mij, de neger werd eerst flink op gewreven door Petra die vol bewondering naar die lul zat te kijken en hem eigenlijk ook nog wou pijpen wat natuurlijk niet lukte en hem dus maar flink inwreef met glijmiddel, hierbij vol ongeloof naar Missy keek.

Zonder een woord te zeggen liep hij op Missy af en zette zonder pardon zijn paardenlul zonder condoom ik geloof ook niet dat er zou zijn dat paste om zijn paardenlul tegen het open staande kutje van mijn eigen MILF Missy, hij begon voorzichtig te duwen en millimeter voor millimeter schoof hij naar binnen. Missy begon te gillen en voelde een pijn die niet te beschrijven is en riep dat hij moest stoppen, wat hij ook deed, hij haalde zijn lul weer uit het kutje van Missy.

Maar aan zijn glimmende ogen kon ik zien dat hij niet van plan was om het al op te geven. Hij pakte de pot met glijmiddel en wreef nog een keer een klodder op zijn paarse eikel.

Nu begon het hele verhaal opnieuw en ik was heel nieuwsgierig of het deze keer zou lukken. Ik laat haar even nazuchten. Even trek ik aan de klemmen en til haar lijfje aan haar tepels omhoog. Ze knijpt haar ogen dicht en ik zie dat er tranen uit lopen. Dus houd ik haar zo een paar tellen opgetild.. Ik raak behoorlijk opgewonden van wat ik met die arme Kimberly doe. Ik heb nu al zin om haar hard te neuken.

Maar dat is nog niet de afspraak.. Ik ga tussen haar benen zitten. Haar knieën zitten stevig vastgemaakt en ze kan haar onderlijf maar een beetje bewegen. En weer twee spuitjes met zout..

Suzy geeft me een klem. Ik knijp die vast in Kimberly's buitenste schaamlip. Terwijl Kimberly op een andere toonhoogte verder jankt, zet ik de andere klem op haar andere buitenste schaamlip. De derde klem zet ik op haar twee binnenste schaamlipjes. Ze zijn nat en roodaangelopen.. Ik pak een rol plakband en buig de klemmen aan haar buitenste schaamlippen een beetje naar buiten. De klemmen plak ik vast met een strook plakband. Zo komt het roze slijmvlies tussen haar schaamlippen bloot te liggen.

Nu pak ik weer een spuitje. Ik ga met de punt er van langs het roze vlies. Ze heeft nu wel erg veel spijt van dat ze hier ooit aan begonnen is, begrijp ik uit haar gejammer. Maar er is geen weg meer terug.. Wil jij met een trilstaaf haar klitje bewerken. Doe er maar een beetje glijmiddel op.. Ze trilt er mee tegen Kimberly's klit. Intussen kras ik met de punt van de naald langs de roze velletjes van Kimberly.

Nu gaat hij er in.. Ik duw de naald zachtjes in het roze vlees van de binnenkant van haar buitenste schaamlip. Dan spuit ik ook daar een beetje van de zoute vloeistof in.

Het blonde jonge vrouwtje smeekt me op te houden. Ze kronkelt en huilt. Aan Suzy's lichte hijgen te horen is ze dat met me eens.. Nu de andere kant.. Ongeveer op de zelfde hoogte duw ik daar ook de naald een stukje in. Het roze vlees zwelt op. Kimberly kijkt me heel angstig aan. Ze heeft geen idee van wat haar te wachten staat, maar wat ze heeft meegemaakt tot nu toe doet haar het ergste vrezen..

Suzy die nog steeds bezig was met het stimuleren van Kimberly's klitje legt de vibrator weg en haalt een spoelvormig vleeskleurig voorwerp van rubber te voorschijn. Kimberly kreunt, omdat Suzy de ballon tegen haar baarmoedermond aan drukt.. De ballon heeft natuurlijk ook een slangetje waarmee hij kan worden opgeblazen. Een tamelijk dikke drukslang. Die moet wel stevig zijn, vanwege het vervolg.. Ik pak de pomp en begin te pompen.. In de kut van Kimberly begint de ballon te zwellen..

Ik pomp voorzichtig verder.. Ik pomp verder, ondanks Kimberly's steeds heftiger protesten, tot de ballon op de aanbevolen druk is.

Ze kreunt en kronkelt en huilt.. Suzy wrijft over Kimberly's klitje en langs haar schaamlipjes. Uit Kimberly's grotje hangt de oranje rubberslang waaraan de ballon vastzit.

Suzy trekt er eventjes aan en daarvan moet Kimberly even hard janken. Dan wordt het tijd.. Ik vind het echt lekker om te zien hoe ze het mooie blondje vingert en hoe Kimberly daar op reageert.. De opgeblazen ballon komt een stukje naar buiten, maar door spierbeweging van Kimberly schiet hij weer een beetje naar binnen. Het blondje huilt het even uit.. Hij kan er echt door.. En Suzy en ik trekken aan de rubberslang. De oranje ballon schemert door door Kimberly's kutlippen.

Die worden van elkaar geduwd. De voering van haar kutje lijkt mee te komen, als we de ballon steeds een stukje verder trekken.. Kimberly jammert als een bezetene. Of, als een vrouw die bevalt, eigenlijk.. De oranje bal wordt groter, zo groot als een kleine sinaasappel en ook dezelfde kleur.. Kimberly geeft een oerschreeuw.. Suzy kijkt opgewonden naar het tafereel.. Ik ben ook onder de indruk. Kimberly haalt opgelucht adem en snikt na. Ze kijkt even, alsof ze de ballon in haar armen zou willen houden..

We laten haar op de onderzoekstafel steunen met haar bovenlijf. De klemmen aan haar tieten worden hard tegen de ondergrond gedrukt. Die aan haar schaamlippen trekken haar kutje open als we haar benen wijd doen. Ik haal mijn pik uit mijn broek en trek Suzy mee naar voren, waar we in het zicht van Kimberly staan.

Daar knoop ik Suzy's uniform los en bevrijd haar bolle tieten uit haar bh. Ik laat haar op haar knieën voor me zitten en leg mijn pik tussen haar tieten. Ik trek Kimberly's hoofd omhoog.. Suzy blijft voor haar staan en showt haar tieten. Ik glij makkelijk in het uitgerekte kutje van Kimberly. Ze reageert door haar heupen naar voren te draaien. Haar vagina is natuurlijk nog wel gevoelig.

En ook dat Suzy haar tieten in Kimberly's gezicht duwt helpt. Maar Kimberly's kutje is me even te glad.. Kimberly geeft een kort pijnkreetje. Dan doe ik Kimberly's billen van elkaar en zoek in haar bilspleet naar haartjes die ze niet goed heeft geschoren.

Ik vind er twee en die trek ik met de pincet los. Ik knijp even in de velletjes rond haar sterretje. Als Suzy het me geeft, druppel ik wat alcohol op Kim's sterretje en borstel daar overheen.

Kimberly jankt dat het zeer doet. En dan geeft ze ene nog hardere gil, als er een beetje van de alcohol in haar kontje loopt en daar haar slijmvlies brandt..

Ik poets nog wat harder over haar strakke anus en langs de randen ervan. Ik duw hem in Kimberly's kontje en spuit een dosis glijmiddel naar binnen.. Kimberly huivert en jammert tegelijk.. Suzy heeft heel koud spul gebruikt. Ik trek een rubber handschoen aan en wrijf het koude glibberspul langs de randen van Kimberly's kontje en ook diep er in. Kimberly jammert dat ze dat ze niet in haar kontje genaaid wil worden en dat het zo koud is.

Ik geef Suzy de opdracht om de ballon weer te pakken en die in Kimberly's kutje te duwen. Ik voel met mijn vinger in het kontje van het jankende vrouwtje of de ballon wel goed zit.

Als dat naar mijn zin is, stel ik de onderzoekstafel iets lager af, zodat ik met mijn pik op de goede hoogte zit. Ik duw mijn eikel tegen Kimberly's ster. Mijn eikel glijdt langs haar strakke kringspier bij haar naar binnen. Als die eenmaal binnen is gaat de rest makkelijk mee. Kimberly geeft weer een oerkreet..

Ik stoot hard in haar op en neer. Mijn buik kletst tegen haar billen. Ik druk haar billen een beetje van elkaar om nog dieper in haar te kunnen.

Ik hoor de klemmen op haar schaamlippen tegen elkaar aan rammelen. Suzy zit naast me zichzelf te vingeren. Suzy geeft wat kneepjes in het handpompje en bij elk piepje geeft Kimberly een harde jank. En ik voel hoe mijn pik in haar kontje een beetje aangedrukt wordt.. Nu ze van binnen opgepompt is, is haar kontje nog strakker dan eerst.

Ik moet echt door duwen om in haar te dringen. Met langzame halen neuk ik haar in haar lekkere reetje.