Schuddende borsten geile homo jongens

schuddende borsten geile homo jongens

Deze hal was nog intact en niet beschadigd door de brand kon Joni nu zien. Joni zag al wel wat de bedoeling was. Ze zag een oud en vuil matras op de vuile vloer liggen. Het had geen zin om zich te verzetten. Een meisje tegen vier oudere jongens heeft geen schijn van kans. Al snel zaten de geile jongens aan haar. Ze liet zich maar uitkleden. Expres had ze al oude kleding en ondergoed aangetrokken.

Haar oude grijze joggingbroek, truitje en jasje die haar eigenlijk toch al te klein waren. Haar borsten schudden wat op en neer. Joni bleef stokstijf als een standbeeld stil staan. Toen moest ook haar slip er aan geloven. Joni hield haar benen stijf tegen elkaar.

Haar slip bleef er tussen hangen. Joni keek naar beneden en zag het kruisje van haar slipje. Tegenhouden kon ze de jongen niet. Ze sleepten haar naar het matras en gooiden haar er bovenop. Haar slipje was ze nu ook verloren en poedelnaakt lag ze op het matras te wachten op wat ze met haar van plan waren. Ze liet haar lichaam slap liggen. Ze zag dat de jongens zich ook hadden uitgekleed en zich een beetje aan het opgeilen en aftrekken waren.

Ze voerden een discussie. Wie het eerst mocht. Joni wilde het niet weten en sloot haar ogen. Ze wilde het niet zien. Ze voelde zich weer vastgepakt worden. Haar benen werden uit elkaar gerukt en haar polsen werden stevig vastgepakt. Ze voelde een vinger in haar kutje dringen. Joni voelde een brandend gevoel. Ze was bang als ze droog bleef het erg pijn zou gaan doen. Een lul voelde ze in haar vagina verdwijnen nu.

Met net zo weinig gevoel en respect neukte de jongen haar nu. Gewoon dom in en uit haar vagina. Hij stootte er soms naast wat best pijn deed. Hij zat zelfs bijna in haar urineleider wat nog pijnlijker was.

Gelukkig duurde het niet lang. Nog steeds met haar ogen dicht bleef Joni als een zoutzak liggen. De jongens wisselden van plek en nummer twee was aan de beurt.

Met net zo weinig gevoel en ervaring als de eerste jongen. En natuurlijk kwijlde hij in haar gezicht en over haar borsten toen hij klaarkwam in haar vagina. Joni voelde zich al aardig plakkerig worden in haar bilspleet. Ook het matras was al aardig nat geworden.

Ze voelde het aan haar billen. Toen werd Joni ook nog afgewerkt door nummer drie en vier. Ze kon er niets aan doen. Joni werd stevig vastgehouden steeds. Nog steeds lag ze met haar ogen dicht. Joni had niet eens in de gaten dat er geen vijfde keer kwam.

Na een tijdje opende ze haar ogen. De jongens waren er al vandoor. Even bleef ze liggen. Joni zocht haar spullen en kleding bij elkaar.

Haar bh en slipje kon ze nergens meer vinden. Blijkbaar hadden de jongens dit als trofee meegenomen of misschien gewoon om haar te pesten.

Ze was zo slim geweest papieren zakdoekjes in haar broekzak te stoppen. Een beetje had ze wel zoiets verwacht. Ze voelde met haar vingers in haar vagina. Ze zat nog vol sperma. Ze droop nog na. Het liep tussen haar benen over haar anus tussen haar bilspleet omlaag op het matras. Haar billen plakten tegen elkaar en plakten vast op het matras. Ze voelde dat haar schaamlippen nog wijd open stonden.

Haar klit was nog keihard en gevoelig. Ze werd nu opnieuw opgewonden. Heftig vingerde de ze zichzelf. Iets wat zelden gebeurde. Toen kreeg ze het koud.

Joni bedacht dat ze nu maar eens op moest staan. Ze pakte wat zakdoekjes en veegde haar vagina en billen wat schoon. Dat viel niet mee. Ze zat onder de spermaspetters. Veel was ondertussen al wat opgedroogd tot korstjes. Dan maar laten zitten en thuis even douchen, dacht Jony.

Haar hele lijf deed pijn. Vooral haar lendenen en haar lies. Ze was niet gewend om haar benen zo lang en zo ver uiteen te spreiden. Ze had spierpijn over haar hele lijf. Kreunend en steunend krabbelde ze overeind en trok de joggingbroek en truitje aan over haar verder naakte lichaam. Ze liep naar buiten naar haar fiets met haar jasje in haar hand.

Gelukkig stond die er nog. Voorzichtig stapte ze op en fietste naar huis. Ze voelde de stof van haar broek in haar schaamlip trekken. Ze was waarschijnlijk helemaal leeggelekt. Ze zag een natte kring in haar kruis. Gelukkig zag ze geen bekenden onderweg en gelukkig waren ook haar ouders nog niet thuis. Joni nam een lange verfrissende douche, waste haar haren weer fris en trok schone kleding aan.

Verder maakte ze haar huiswerk voor morgen af. Ze deed verder of er niets was gebeurd. Die weken hierna schonken de vier jongens totaal geen aandacht aan haar. Joni vond het best zo. Toch zat Joni wat te piekeren. Ze had eigenlijk eergisteren al ongesteld moeten worden. Ze was altijd precies op deze dag ongesteld maar nu niet. Dom van haar, ze nam de pil niet. Maar ze had toch geen vriendje of verkering dus wat kon het haar schelen, dacht ze eigenlijk altijd. Wat een bimbo ben ik, dacht Joni.

Vanmiddag na school meteen maar een testje halen, dacht ze. Die middag na school kocht Joni meteen een test en fietste snel naar huis. Gelukkig waren haar ouders nog op hun werk. Joni liep direct met de test naar de wc. Haalde de test eruit.

Plassen en de test onder haar straal. De test neergelegd op het handenwasbakje. Na een paar minuten zag ze het. Ze bedacht wat ze nu moest doen.

Het haar moeder vertellen? Duizend dingen spookten door haar hoofd. Ze wist het niet. Ze besloot gewoon niets te doen en het gewoon laten gebeuren. Ze zou wel zien hoe het zou lopen. Ze wilde gewoon doorgaan met haar dagelijkse leven. Af en toe beetje ochtendmisselijkheid. Meer last had ze niet van haar zwangerschap. En dan natuurlijk was ze constant geil en opgewonden sinds ze zwanger was.

Joni had ook al opvallend weinig contact en last met de vier jongens. Een van de vier zou de vader van haar kindje worden. Totdat ze weer een mailtje kreeg. Ze was nu rond de twee maanden zwanger. Alleen haar ouders wisten van de zwangerschap maar wisten niet hoe ze zwanger was geraakt. Ze zijn erg lief voor Joni en helpen haar geweldig met alles. Als Joni onder de douche stond kon ze al duidelijk haar babybuikje zien. Ook haar borsten waren duidelijk boller en ronder gegroeid.

En dan ook nog haar opgezwollen tepels en donkerbruin gekleurde tepelhoven. In het mailtje stond dat ze volgende week zaterdagmiddag weer in het bekende vervallen fabriekspand moest verschijnen. Joni was wel een beetje overstuur. Maar toen bedacht ze dat het nu haar beurt was plezier te maken. Zwanger worden kon toch niet meer want dat was ze al. Ze had nog steeds vreselijke zin en behoefte aan sex. Dus nu hoefde ze zich een keertje niet te vingeren.

En nu kon ze de vier jongens confronteren met haar zwangerschap. Die zaterdag middag stapte Joni vrolijk op haar fiets. Ze was al voorbereid. Alleen haar truitje en grijze joggingbroek. Verder niets eronder aan. En bovendien wilde ze niet haar nieuwe zwangersschapsonderbroek aantrekken. Maar haar gewone slips zaten al te strak en schoven door haar buikje telkens naar beneden van voren. Joni had er plezier in vandaag. Ze was vastbesloten lekker te genieten en zich lekker te laten neuken en wilde vooral ook de gezichten zien als ze haar dikke buik en opgezwollen borsten zouden zien.

Bij de fabriek aangekomen stonden de jongens haar al met een geile blik op te wachten. Ze keken haar minachtend aan. Joni deed net alsof ze erg tegen haar zin kwam. Ze spartelde dan ook heftig tegen toen de vier jongens haar vastpakten en haar mee naar binnen trokken.

Het oude matras lag er nog. Het was er niet netter van geworden. Blijkbaar werd het ook door andere stelletjes gebruikt. Het zat nog meer onder de sperma en vochtvlekken dan de laatste keer dat ze er op lag.

De jongens hadden weinig geduld. Toen ze nog buiten was hadden ze haar truitje al uitgetrokken. Pesterig knepen ze in haar tepels en borsten.

Joni raakte er extra opgewonden van. Ze liet per ongeluk een klein plasje lopen. Sinds haar zwangerschap moest ze vaak plassen en had ze soms geen controle over haar blaas. Ze had al een paar keer in haar broek geplast. Gelukkig was ze toen thuis en hielp haar moeder haar met verschonen. Met een natte plek in haar jogging broek en blote borsten stond ze nu voor de jongens. Ze hadden nog steeds niets in de gaten.

Jordy trok haar joggingbroek naar beneden. Van schrik liet Joni nog een straaltje pies lopen. Van Jordy kreeg ze nu ook een klap op haar andere wang. Jordy duwde haar nu op het matras. Trok snel zijn broek uit en dook op Joni. Net als iedere keer neukte hij haar hard en agressief. Hij had totaal geen benul van haar zwangerschap.

Beukend en hijgend kwam hij klaar. Vandaag had Joni voor de eerste keer genoten van sex met Jordy. Stiekem plaste ze nog even haar blaas leeg terwijl Jordy zijn pik nog in haar vagina zat na te spuiten. Jordy voelde de warme pies van Joni langs zijn ballen lopen en werd opnieuw boos. Joni kreeg weer meppen van hem. Nu op haar beide borsten. Al snel maakte Jordy plaats voor Timothy om het van hem over te nemen. Timothy deed het wat rustiger dan Jordi en dook niet ineens wild op Joni om zijn pik in haar vagina te stoppen.

Hij bekeek Joni eens goed. Hij zag dat ze wel wat was aangekomen en dat haar borsten voller waren en haar tepels er anders uitzagen. Toen zag hij ook dat ze een buikje had. Hij wreef zijn beide handen er om heen.

Timothy zijn stijve pikkie was meteen slap. Ynze en Jassin die haar benen wijd hielden lieten Joni nu los. Ze realiseerden dat een van hen papa werd.

Joni had graag nog even doorgeneukt, maar zag wel dat daar vandaag niets meer van kwam. Daarom krabbelde ze maar omhoog en zocht haar broek en truitje weer op om zich maar weer aan te kleden. Een klein sliertje sperma droop tussen haar beetje opgezwollen en gevoelige schaamlippen uit. Ze had haar broek gevonden en trok hem aan. Nog in haar blote borsten begon Joni haar verhaal. Ik weet niet wie. Nu ga ik jullie chanteren.

Vanaf vandaag betalen jullie mij elk iedere maand 50 euro. En zo lieve Ans sloot Theo zijn verhaal af ben ik ingewijd in de wereld van genot. Ans keek hem geil aan en zei”nu begrijp ik ook dat je graag eens aan een lekkere pik wilt sabbelen” Ans had nog een laatste vraag. Hoe heb je Jannie leren kennen? Theo lachte en zei toen Jannie is mijn geile zus!!!!!!!!!!!. Geheel overdonderd zette ik de pc af en dacht na. Dus mijn moeder is een zus van Theo en die hebben beiden jaren lang seks met hun vader gehad!!!!.

Dit was een hele geile toestand, ik zette alles nog eens op een rijtje. Mijn moeder geilde dus op mij net als ik op haar. Theo en Ans moesten mij over de streep halen om mee te doen met hun geile spelletjes en Theo geilde dus ook op jongens. Alles was voor mij geen probleem maar ik zou ook met het laatste geconfronteerd worden en daar moest ik over na denken. Ik spoelde de film terug toto het begin van de opnamen van Theo zijn pik.

Ik speelde het stukje vertraagd af en terwijl ik keek dacht ik dat mijn moeder jaren lang die pik geneukt en gepijpt had. Ik spoelde weer terug en draaide opnieuw. Ik voelde me opgewonden en bedacht dat ik daar wel van kon mee genieten als mijn moeder of Ans er bij was.

Ik werd tot werkelijkheid geroepen door de stem van Theo die riep “Jan eten” Ik fatsoeneerde mijn kleding en met nog steeds een halve erectie ging ik naar beneden. Theo liep in alleen in trainingsbroek en Ans in een laag uitgesneden t-shirt wat geil strak om haar geile bovenlijf zat en haar schuddende tieten vol ornaat lieten zien. Haar vette tepels drukten de stof naar buiten en haar dikke onderlijf zat in een strak slipje wat tussen haar billen schoof tijdens het lopen. Ik kreeg gelijk weer een stijve en ging snel aan tafel zitten om het te verbergen.

Eigenlijk maakte ik me druk om niets ik wist toch wat ze van plan waren en kon bijna niet wachten tot ik die dikke tieten van Ans mocht zuigen. Ans schepte het eten op mijn bord en streek met haar memmen tegen mijn arm, ze ging tegen over mij zitten en ik keek regelrecht in de spleet tussen die vette memmen. Elke keer als ze een hap nam liet ze met haar arm een borst mee omhoog gaan en liet hem op het hoogste punt weer vallen, oh wat een geil gezicht.

En Jan opgeschoten met je huiswerk? Ik bloosde wat en mompelde wat. Of heb je lekker de hele middag door het raam zitten kijken? Ans ging achter me staan en drukte haar tieten in mijn nek en zei: Volgens mij heeft hij van ons genoten he Jan?

Zou je me helemaal naakt willen zien?. Ik schudde heftig ja en Ans rukte haar strakke t-shirt uit en drukte haar geile vette tepels tegen mijn gezicht. Zuig maar lekker jong kreunde ze. Ik trok haar tegen me aan en zoog en likte haar tepels en haar tieten. Wil je lekker klaarkomen? Ik knikte van ja en trok mijn broek naar beneden. Theo was opgestaan en hielp mijn broek uit te doen. Kijk eens Ans wat een geweldige pik hij heeft, wat een kanjer riep Theo.

Ans en hij bukten zich over mijn pik en Ans likte en zoog hem diep in haar mond. Theo pakte mijn ballen en rolde ze door zijn handen. Tjee wat werd ik geil. Ans rukte haar zwemslip van haar kont en kwam wijdbeens met haar kut naar mijn gezicht. Ik zag de enorme vette schaamheuvel op me af komen met daar onder de twee dikke schaamlippen gezwollen en drijfnat.

Ze drukte de stoel achterover zodat ik met mijn benen in de lucht in haar geile kut kon bijten. Ze trok de vette lippen uit elkaar en fluisterde hees, lik me Jan maak me geil maak me klaar. Ik greep haar vette billen en zoog me vast aan haar kut waar haar klit als een pikje naar buiten kwam om intens verwend te worden.

Ik voelde Theo zijn handen bezig met mijn pik en zijn tong likte mijn volle staaf en mijn ballen. Hij likte mijn kontgaatje en zijn tong verdween af en toe diep in mijn aars. Ik drukte een vinger in Ans aars en kreunend genoot ze van mijn tong die haar diep van binnen leeg likte en haar klit verwende.

Boven me zag ik haar memmen schudden en trillen en voelde mijn zaad in mijn zak al borrelen. Ik likte als een gek aan haar klit en voelde haar orgasme opkomen.

Spuitend kwam ze over mijn gezicht klaar terwijl ik kreunend mijn zak leegde in Theo zijn mond. Langzaam kwamen we bij van ons genot. Nog een beetje verlegen keek ik naar Ans en Theo. Ans kuste me vol op de mond en zei: Oh Jan wat ben je een lekker geil beest, ga maar lekker op je rug op de bank liggen dan zal ik je weer opgang brengen. Ik lag heerlijk en Ans begon mijn pik te strelen. Ik barste in lachen uit en vertelde hun wat ik allemaal gezien en gehoord had bij het zwembad en dat ik alles had op genomen.

Dus vroeg Theo “ook mijn verhaal? Antwoordde, ik alles dus ik wist wat me te wachten stond. Donders jong lachte Theo “ik wil die band zien”Ik ook riep Ans. Ik voelde me in een macht positie en zei nee eerst wil ik geneukt worden door Ans.

Dus Theo weg daar. Want Theo was weer druk bezig mijn ballen te likken en mijn pik met zijn speeksel te bedekken. Mijn pik lag stijf en languit op mijn buik, Ans drukte de haar vette druipende spleet over de hele lengte van mijn lul en begon de stam in de lengte te berijden.

Mijn stam voelde de vette lippen glijdend van eikel tot zak en ze kreunde geil van genot Toen drukte haar geile vette kut over mijn pik en toen ze daar zat en me bereed zag ik dikke enorme vette tieten schudden en trillen.

Ze trok aan haar vette spenen en liet haar memmen alle kanten op rollen. Lekker hé Jan riep ze geil. Theo stond naast ons en trok wat aan zijn pik.

Ik voelde wat hij graag wou maar nog niet durfde. In gedachten dacht ik aan het verhaal van mijn moeder die het zo geil vond als een man een andere man pijpte en ik wou de vuurdoop doen voor zij kwam zodat ik haar kon verrassen. Ik pakte zijn pik en trok die naar me toe, trok langzaam zijn vel naar achter en sloot mijn lippen om de paarse eikel. Theo kreunde van genot en Ans begon met haar gezwollen klit over mijn schaamstreek te wrijven. Ik trok Theo nog dichter bij en pakte met één hand zijn ballen en met de andere wreef ik door zijn bilnaad.

Ik was er van overtuigd dat zijn vader hem ook wel in zijn kont had geneukt en dat wilde ik ook wel en hij mocht het ook wel bij mij maar dat was voor als mijn moeder toekeek. Ik drukte twee vingers in zijn aars en begon hen met mijn vingers te neuken. Ans schreeuwde ik kom op je geile pik en wreef als een gek met haar klit over me heen.

Ik likte en zoog als een bezetene aan Theo zijn geile pik die spuitend in mijn mond klaar kwam en het zaad uit mijn mondhoeken droop. Ik slikte het niet door en hield het in mijn mond.

Theo trok zijn pik uit mijn mond en ik trok Ans tegen me aan. Ik kuste haar vol op de mond en begon haar te zoenen en drukte Theo’s zaad in haar mond. Ik perste haar geile tieten langs mijn lijf en greep haar vette kont. Mijn vingers gleden door haar bilspleet van kut naar aars en drukte drie vingers in haar kont.

Ze begon te hijgen en riep “Geile beer je wilt me weer klaar laten komen”en haar vette lijf rolde van links naar rechts over mijn lichaam. Ik begon heftig te stoten verlangend om haar tot achter in de baarmoeder vol te spuiten. Ans kreeg orgasme na orgasme. Mijn zaad schoot door mijn pik omhoog en explodeerde in haar vette kut. Gillend kreeg Ans haar zoveelste orgasme en zakte over mij totaal in elkaar.

Na 10 minuten kwam ze gebroken overeind en hield met haar hand haar vette schaamlippen gesloten, zachtjes grijnzend keek ze naar Theo en zei: Nou wil jij zeker mijn volgespoten kut leeg slobberen? Theo keek haar verheugd aan en ging op zijn rug op de vloer liggen. Ans ging met gespreide benen op haar hurken over zijn gezicht zitten. Theo greep haar vette heupen en trok zijn gezicht tegen haar rood gezwollen natte kut en slobberde stromen vocht uit haar kut.

Kreunend genoot ze van zijn gezuig en gelik. Ik keek hoe zij daar zat met haar vette tieten op haar benen over haar dikke buik en ging snel op mijn knieën voor haar zitten, trok haar memmen uit elkaar, drukte mijn pik er tussen en begon haar tussen haar vette memmen te neuken.

Ze boog haar hoofd naar beneden zodat elke keer als mijn pik boven haar memmen uitkwam mij eikel gelijkt en gezogen werd. Theo had haar heupen los gelaten en speelde met mijn ballen en vingerde mijn kont.

Ik ga je kontje neuken als je moeder er is kreunde hij. De gedacht aan mijn moeder maakte me zo geil dat ik weer klaar kwam over haar tieten en haar gezicht. Uitgeput en nagenietend zaten we op de bank. Mijn hoofd ruste op de heerlijke zachte vette memmen van Ans en ik rook de geur van zaad en seks in de hele kamer. Theo stond op en vroeg of hij mijn laptop mocht halen zodat we gezamenlijk konden bekijken wat ik opgenomen had.

Ik lag zo heerlijk dat ik alles goed vond en terwijl Theo opstond draaide ik me om en zoog me vast aan een heerlijke tepel van Ans en streelde haar heerlijk zachte vette tieten.

Kreunend legde haar hand in mijn kruis en streelde mijn nog altijd stijve pik. Mag ik je in je kontje neuken? Ans glunderde”graag Jan nu? Ik stond op pakte een grote wandspiegel van de muur en zette die naast ons. Aha zei Ans je wilt het zien hoe je mijn vette kont neukt hé lieverd. Ja zei ik grijnzend ik wil je vette tieten zien slingeren en je vet zien rollen onder mijn stoten.

Geil keek Ans me aan en perste haar vette tieten tegen mijn kruis. Je vindt me een geil wijf hé Jan? Ja Ans ik vindt het zo geil om naar je te kijken, als ma mee doet wil ik alles opnemen zodat we later nog kunnen na genieten. Houd je dan maar vast Jan zei Ans want je moeder is echt een heel geil wijf. Inmiddels stond Ans al klaar op handen en voeten voor de spiegel en ik dook achter haar.

Ik likte haar aars nat met speeksel en veegde geil van haar nog altijd druipend kut omhoog in haar kont. Ik nam mijn kloppende pik in mijn hand en soepel verdween mijn pik in haar kont. Ik greep haar vette heupen stootte diep en hard in haar strakke kont. Ans greep haar klit en wreef zichzelf naar alweer een orgasme.

Intussen was Theo met de laptop aangekomen en glunderde toen hij ons bezig zag. Oefening voor morgen als je mij gaat neuken? Geil keek ik hem aan en zei “droom er maar vast van en laat je nu maar door Ans pijpen zodat ik het goed kan zien. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel.

Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik. Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen.

Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen.

Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten. Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen. Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen. Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd.

Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht. Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen.

Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op. Oh Jan zei hij. Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik. Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken.

Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap. Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen.

Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel.

Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn. Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte. Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar. Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou.

Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien. Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave.

Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot. Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam. Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar.

Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul. Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte. Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel.

Kreunend onderging Jan het genot. Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot. Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid. Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid.

Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht. Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut.

Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen. Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot. Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit. Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel.

Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave. Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond. Kussend en strelend lagen ze naast elkaar. Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen? Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer.

Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt. Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten.

Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was. Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht. Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten.

Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen.

Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje. Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed.

Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden. Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar. Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen.

Hij zoomde nog eens goed in. Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil. Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen.

Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid. Wat had hij toch een geweldig mooie moeder. Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen.

Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot. Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen. Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen. Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan.

Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug. Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen.

Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik. Wat had ze toch een geile hangende tieten. Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had.

Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard. Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden. Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen.

Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging. Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen.

Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname. Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden.

Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging. Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder. Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut.

Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me. Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut. Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut.

Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen. Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen.

Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma? Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei.

Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden. Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken. Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul. Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht. Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers.

Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut. Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten.

Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging. Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel. Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel. Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels.

Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van. Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden. Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje. Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan.

Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond.

Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut. Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen.

Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten. Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen. Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht.

Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Jan werd wakker in de ochtend en keek naast zijn moeder die op haar zij naast hem lag.

Op haar gezicht was een gelukkige glimlach, Haar lange geile tieten lagen plat op elkaar op het bed met de heerlijke tepels die hem geil aan keken. Hij ontblootte zijn eikel en drukte die tegen haar tepels aan.

Hij wreef zijn natte eikel zachtjes langs en tegen de tepels die steeds harder werden. Zijn moeder kreunde zachtjes van genot in haar slaap. Jan genoot van haar geile lichaam, Hij streelde de vette heupen en voelde het zachte vlees onder zijn handen door rollen. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten en begon zijn pik langzaam heen en weer te laten glijden tussen de twee vette platte memmen.

Met één hand drukte hij ze meer op elkaar en zijn andere hand begon haar geile dikke billen te strelen. Zachtjes lag hij haar tieten te neuken terwijl zij sliep, hij voelde het weke vlees van haar tieten onder zijn hand bewegen door zijn pik.

Oh wat was dat heerlijk geil. Zijn hand op haar billen begon haar aarsje te verwennen en zijn moeder kreunde van genot. Ze sloeg haar ogen op en zei: Zo lieve jongen ben jij je moeder aan het tiet neuken in haar slaap? Oh mam zei Jan, Het is zo heerlijk. Jannie greep tussen zijn benen zijn ballen en liet ze geil tussen haar vingers rollen. Met haar andere hand greep ze zijn harde jongenskont en met een vinger in zijn kontgaatje voerde ze de neukende beweging op. Jan had het niet meer schokken spoot hij zijn zaad tussen die geile memmen.

Jannie pakte zijn druipende pik en likte die helemaal schoon. Zo jongen nu moet je mijn tieten maar schoonlikken want wie rotzooi maakt ruimt het op. Jan tilde de bovenste vette tiet op en likte de onderkant schoon.

Nam de tepel in zijn mond die smaakte nog naar zijn voor geil. Hij legde die tiet onder haar oksel en likte de nog liggende schoon. Toen hij klaar was trok Jannie hen tegen zich aan en kussend en strelend genoten ze van elkaar. Kom we gaan samen douchen zei Jannie. Jan genoot bij het voor uitzicht dat hij haar mocht wassen.

Ans en Theo zullen wel verbaast zijn zei Jannie. Want ik ben vannacht stiekem binnen gekomen omdat ik jou eerst voor mezelf wou hebben. Jan kuste haar dankbaar en zei “het was zo fijn mams en dan te bedenken dat we dit de rest van ons leven kunnen doen” Jannie streelde hem en zei: Ja jongen een leven van genieten ligt voor ons open en Theo en Ans zullen daar ook naar uitkijken.

Weet je wat we doen zei Jannie: Ik zal er zeker net zo van genieten als jullie om te zien hoe wij samen onze eerste neuk partij hebben beleefd!! We sprongen uit bed en doken onder de douche. Ma waste mij eerst en was lang bezig met mijn pik, ballen en kontje. Ze bleef maar wassen likken en kussen terwijl ze kreunde Oh jongen wat ben je toch mooi.

Ik liet haar stoppen en begon haar geile lijf te wassen, haar geile tieten slingerden tussen mijn handen heen en weer en haar tepels zoog ik keihard schoon. Ik waste haar vette onderlijf met blote handen en terwijl ik haar kont met zeep kneedde drukte ik mijn pik in haar sappige spleet. Door de zeep lukte het me drie vingers in haar kontje te pompen waarop ze direct kreunend klaar kwam, wat heb ik toch een geile moeder.

Eindelijk stapten we uit de douche en droogden elkaar af en ik kon niet na laten haar goddelijke vette lijf even helemaal met kussen te overdekken. Ik pakte de laptop en we liepen naar beneden waar Ans en Theo al naakt aanwezig waren.

Jannie brulde Theo vol vreugde en vloog op haar af. Hij kuste haar vol op de mond en zoog toen aan haar vette tepels en daarna drukte hij zijn stijve pik in haar kruis en drukte met zijn handen op haar vette billen zich wrijvend tegen haar aan. Mijn moeder genoot van zijn aanraking en streelde zijn kont met twee handen.

Ans vloog op ze af en kuste mijn moeder intens op de mond, ze greep naar moeders vette hangers en likte beurtelings haar tepels. Even later gingen we zitten voor het ontbijt. Moeders vertelde dat ze gisteren niet langer kon wachten na het telefoontje van Theo en direct in de auto was gesprongen met een lekkende kut want ze wou maar één ding, met haar zoon de nacht door brengen.

Nou zei Ans dat kan ik goed begrijpen moet je eens kijken wat een lekker geil joch het is en hij neukt zo heerlijk. Jannie vertelde dat ze geweldig hadden genoten vannacht en beelden hadden opgenomen voor hun. Snel werd het ontbijt naar binnen gewerkt en ik sloot de laptop aan op de tv en met ons vieren zaten we te kijken. Ik zat wijdbeens op de bank en mijn moeder zat tussen mijn benen op de grond. Ans zat naast mij en Theo zat tussen haar gespreide benen op de grond.

Ik startte de film en het begon met de striptease. Theo begon al direct aan zijn lul te trekken bij de eerste geile beelden van mijn moeder.

Ans pakte mijn knoert harde pik en streelde die zachtjes. Ik greep een vette dikke mem van haar en kneedde die geil.

Naar gelang de film vorderde werden we allemaal geiler. Toen kwam het moment dat mijn moeder wijdbeens zich begon te vingeren.

Theo ging liggen en trok mijn moeders hoofd over zijn pik terwijl hij naar de film bleef kijken. Ik zag mijn moeder haar vette kont naar achter steken en streelde haar tussen haar billen. Ik keek naar de film en zag tot mijn verbazing dat het moment wanneer ik de camera op bed gooide hij nog steeds aan stond en een perfecte opname liet zien hoe ik mijn moeders vette kut uitlebberde en klaar likte.

Duidelijk zag je mijn zwaar hangende zak heen en weer slingeren bij elke beweging. Theo zat kreunend gebiologeerd naar mijn kontgaatje en mijn slingerend zak te kijken.

Ik zakte op mijn knieën achter mijn moeder en drukte mijn druipende pik tegen haar sterretje. Theo had het in de gaten en draaide zich snel om in 69 zodat hij mijn pik in haar aars kon zien neuken. Ans was zo wijdbeens gaan zitten dat ik van uit mijn neukende positie haar vette gezwollen kut kon klaar lebberen.

Ja jan neuk je moeder maar in haar kont en spuit je zaad maar in mijn darmen, Theo likt me wel weer schoon. Theo beaamde het kreunend en greep mijn ballen en vingerde mijn kontgaatje. Ans hield met één hand haar dikke schaamlappen voor mij gespreid en met de andere hand kneedde ze haar vette tepels en dikke bolle tieten. Toen ik zag hoe mijn moeder klaar kwam op de film door mijn mond kwam ik kreunend en roepend om mijn moeder klaar in haar kont.

Ans keek me verwilderd aan en wreef zich tot een geil orgasme. Theo spoot zijn zaad over mijn moeders gezicht en mijn moeder spoot klaarkomend Theo helemaal onder met haar spuitende geile kut.

Ik trok mijn pik uit haar kont en Theo begon likkend en zuigend en haar helemaal schoon te maken. Ans stilde haar behoefte aan zaad door mijn moeder gezicht te likken en te kussen waar Theo zijn zaad had gespoten. Mijn moeder begon de geile vette kut van Ans te bewerken met haar ene hand en met de andere kneep ze geil en liefde vol haar vette memmen.

Kreunend kwamen de beide geile vrouwen klaar en bleven kussend en verstrengeld op Theo zitten. Ik had medelijden met Theo want er zat wel 2x 85 kg vrouw vlees op hem. Theo kreunde verloren en zachtjes hielp ik hen er onderuit. Ik zette Theo op de bank en om hem wat te laten genieten streelde ik zijn pik.

Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot en zag dat de geile meiden door gingen met elkaar klaar te wrijven naar de tweede ronde.

..

Lekker geile meiden meesteres silvana

Hot twinks maken klootzakken gapend wijd Proeven van een Twink Gay Duitse Skater Twinks Goed uitziende en zeer brak rechte part1 Drie twinks neuken BB Verbazingwekkende tiener twinks neuken en zuigen Filipijnse tiener boy18 Twink slaapkamer geheimen onthuld Twink genieten gigantische lul Gay threesome actie Beste vrienden eerste triootje op cam Biseksuele trio van twee jonge jongens en een meisje Adam en Cameron gratis gay hardcore porno part4 Jonge stud krijgt fucked doggy Shawn en Corey En Angel super geile gat Vuile homo college tiener klaarkomt Binken in bareback anale coïtus.

Deze twee super schattig twinks waren van plan om een douche te nemen , maar gezamenlijk Oudere homo papa houdt van zuigen verse jonge lul in slaapkamer Arts Twink 32 Schattig Britse tieners wanking en neuken part6 Geil outdoor gay bareback neuken porno part5 Nathan krijgt zijn tienerjaren pik onderzocht part4 Latijnse twinks blazen vlees in het bos Opa en jonge man Meest ongelooflijke Europese twinks neuken part6 Brent Corrigan - Twinks in de liefde Kliniek Voor Nasty binken Super hete Ashton krijgt lul part4 Jonge homo kerel komt naar de dokter part3 Chino krijgt zijn pik onderzocht en krijgt part1 Tieners uit oost-europa neuken part4 Geile biseksuele tieners Hot twinks wilde seks onder de douche Garri en Martin in hardcore Tienerjongens Pavel en Jimmy in hardcore actie Geschoren twink 05 Super geile tiener homo jongens neuken en Papa en twink 2 Lucas Sky en Jason Creed zijn het genot van een biertje Super hete binken plezier met hun Bareback boerderij neuken gratis gay porno part4 Jong en kont honger Verbazingwekkende tiener twinks neuken en zuigen part6 Latino twinks voeden pikken aan elkaar Rex krijgt zijn tienerjaren pik onderzocht Leuke jongens hebben outdoor gay porn 1 Biseksuele volwassen jonge jongens Hete twink heeft zijn eerste homoseksuele ervaring Ans rukte haar zwemslip van haar kont en kwam wijdbeens met haar kut naar mijn gezicht.

Ik zag de enorme vette schaamheuvel op me af komen met daar onder de twee dikke schaamlippen gezwollen en drijfnat. Ze drukte de stoel achterover zodat ik met mijn benen in de lucht in haar geile kut kon bijten. Ze trok de vette lippen uit elkaar en fluisterde hees, lik me Jan maak me geil maak me klaar.

Ik greep haar vette billen en zoog me vast aan haar kut waar haar klit als een pikje naar buiten kwam om intens verwend te worden. Ik voelde Theo zijn handen bezig met mijn pik en zijn tong likte mijn volle staaf en mijn ballen. Hij likte mijn kontgaatje en zijn tong verdween af en toe diep in mijn aars.

Ik drukte een vinger in Ans aars en kreunend genoot ze van mijn tong die haar diep van binnen leeg likte en haar klit verwende. Boven me zag ik haar memmen schudden en trillen en voelde mijn zaad in mijn zak al borrelen. Ik likte als een gek aan haar klit en voelde haar orgasme opkomen. Spuitend kwam ze over mijn gezicht klaar terwijl ik kreunend mijn zak leegde in Theo zijn mond. Langzaam kwamen we bij van ons genot. Nog een beetje verlegen keek ik naar Ans en Theo.

Ans kuste me vol op de mond en zei: Oh Jan wat ben je een lekker geil beest, ga maar lekker op je rug op de bank liggen dan zal ik je weer opgang brengen. Ik lag heerlijk en Ans begon mijn pik te strelen. Ik barste in lachen uit en vertelde hun wat ik allemaal gezien en gehoord had bij het zwembad en dat ik alles had op genomen.

Dus vroeg Theo “ook mijn verhaal? Antwoordde, ik alles dus ik wist wat me te wachten stond. Donders jong lachte Theo “ik wil die band zien”Ik ook riep Ans. Ik voelde me in een macht positie en zei nee eerst wil ik geneukt worden door Ans. Dus Theo weg daar. Want Theo was weer druk bezig mijn ballen te likken en mijn pik met zijn speeksel te bedekken. Mijn pik lag stijf en languit op mijn buik, Ans drukte de haar vette druipende spleet over de hele lengte van mijn lul en begon de stam in de lengte te berijden.

Mijn stam voelde de vette lippen glijdend van eikel tot zak en ze kreunde geil van genot Toen drukte haar geile vette kut over mijn pik en toen ze daar zat en me bereed zag ik dikke enorme vette tieten schudden en trillen. Ze trok aan haar vette spenen en liet haar memmen alle kanten op rollen. Lekker hé Jan riep ze geil. Theo stond naast ons en trok wat aan zijn pik.

Ik voelde wat hij graag wou maar nog niet durfde. In gedachten dacht ik aan het verhaal van mijn moeder die het zo geil vond als een man een andere man pijpte en ik wou de vuurdoop doen voor zij kwam zodat ik haar kon verrassen. Ik pakte zijn pik en trok die naar me toe, trok langzaam zijn vel naar achter en sloot mijn lippen om de paarse eikel.

Theo kreunde van genot en Ans begon met haar gezwollen klit over mijn schaamstreek te wrijven. Ik trok Theo nog dichter bij en pakte met één hand zijn ballen en met de andere wreef ik door zijn bilnaad. Ik was er van overtuigd dat zijn vader hem ook wel in zijn kont had geneukt en dat wilde ik ook wel en hij mocht het ook wel bij mij maar dat was voor als mijn moeder toekeek.

Ik drukte twee vingers in zijn aars en begon hen met mijn vingers te neuken. Ans schreeuwde ik kom op je geile pik en wreef als een gek met haar klit over me heen. Ik likte en zoog als een bezetene aan Theo zijn geile pik die spuitend in mijn mond klaar kwam en het zaad uit mijn mondhoeken droop.

Ik slikte het niet door en hield het in mijn mond. Theo trok zijn pik uit mijn mond en ik trok Ans tegen me aan. Ik kuste haar vol op de mond en begon haar te zoenen en drukte Theo’s zaad in haar mond. Ik perste haar geile tieten langs mijn lijf en greep haar vette kont. Mijn vingers gleden door haar bilspleet van kut naar aars en drukte drie vingers in haar kont. Ze begon te hijgen en riep “Geile beer je wilt me weer klaar laten komen”en haar vette lijf rolde van links naar rechts over mijn lichaam.

Ik begon heftig te stoten verlangend om haar tot achter in de baarmoeder vol te spuiten. Ans kreeg orgasme na orgasme. Mijn zaad schoot door mijn pik omhoog en explodeerde in haar vette kut. Gillend kreeg Ans haar zoveelste orgasme en zakte over mij totaal in elkaar. Na 10 minuten kwam ze gebroken overeind en hield met haar hand haar vette schaamlippen gesloten, zachtjes grijnzend keek ze naar Theo en zei: Nou wil jij zeker mijn volgespoten kut leeg slobberen?

Theo keek haar verheugd aan en ging op zijn rug op de vloer liggen. Ans ging met gespreide benen op haar hurken over zijn gezicht zitten. Theo greep haar vette heupen en trok zijn gezicht tegen haar rood gezwollen natte kut en slobberde stromen vocht uit haar kut. Kreunend genoot ze van zijn gezuig en gelik. Ik keek hoe zij daar zat met haar vette tieten op haar benen over haar dikke buik en ging snel op mijn knieën voor haar zitten, trok haar memmen uit elkaar, drukte mijn pik er tussen en begon haar tussen haar vette memmen te neuken.

Ze boog haar hoofd naar beneden zodat elke keer als mijn pik boven haar memmen uitkwam mij eikel gelijkt en gezogen werd. Theo had haar heupen los gelaten en speelde met mijn ballen en vingerde mijn kont. Ik ga je kontje neuken als je moeder er is kreunde hij. De gedacht aan mijn moeder maakte me zo geil dat ik weer klaar kwam over haar tieten en haar gezicht. Uitgeput en nagenietend zaten we op de bank. Mijn hoofd ruste op de heerlijke zachte vette memmen van Ans en ik rook de geur van zaad en seks in de hele kamer.

Theo stond op en vroeg of hij mijn laptop mocht halen zodat we gezamenlijk konden bekijken wat ik opgenomen had. Ik lag zo heerlijk dat ik alles goed vond en terwijl Theo opstond draaide ik me om en zoog me vast aan een heerlijke tepel van Ans en streelde haar heerlijk zachte vette tieten. Kreunend legde haar hand in mijn kruis en streelde mijn nog altijd stijve pik. Mag ik je in je kontje neuken? Ans glunderde”graag Jan nu? Ik stond op pakte een grote wandspiegel van de muur en zette die naast ons.

Aha zei Ans je wilt het zien hoe je mijn vette kont neukt hé lieverd. Ja zei ik grijnzend ik wil je vette tieten zien slingeren en je vet zien rollen onder mijn stoten.

Geil keek Ans me aan en perste haar vette tieten tegen mijn kruis. Je vindt me een geil wijf hé Jan? Ja Ans ik vindt het zo geil om naar je te kijken, als ma mee doet wil ik alles opnemen zodat we later nog kunnen na genieten. Houd je dan maar vast Jan zei Ans want je moeder is echt een heel geil wijf. Inmiddels stond Ans al klaar op handen en voeten voor de spiegel en ik dook achter haar.

Ik likte haar aars nat met speeksel en veegde geil van haar nog altijd druipend kut omhoog in haar kont. Ik nam mijn kloppende pik in mijn hand en soepel verdween mijn pik in haar kont. Ik greep haar vette heupen stootte diep en hard in haar strakke kont. Ans greep haar klit en wreef zichzelf naar alweer een orgasme.

Intussen was Theo met de laptop aangekomen en glunderde toen hij ons bezig zag. Oefening voor morgen als je mij gaat neuken? Geil keek ik hem aan en zei “droom er maar vast van en laat je nu maar door Ans pijpen zodat ik het goed kan zien. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel.

Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik.

Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen. Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen. Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten.

Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen. Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen.

Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd. Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht. Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen. Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op. Oh Jan zei hij.

Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik.

Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken. Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap. Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen. Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel.

Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn. Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte. Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar.

Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou. Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien. Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave. Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot.

Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam. Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar. Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul. Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte.

Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel. Kreunend onderging Jan het genot. Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot. Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid. Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid. Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht.

Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut. Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen.

Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot. Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit. Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel. Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave. Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond.

Kussend en strelend lagen ze naast elkaar. Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen? Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer.

Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt. Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten.

Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was. Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht.

Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten. Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen. Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje. Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed. Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden.

Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar. Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen.

Hij zoomde nog eens goed in. Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil. Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen. Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid.

Wat had hij toch een geweldig mooie moeder. Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen. Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot. Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen.

Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen. Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan. Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug.

Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen. Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik. Wat had ze toch een geile hangende tieten. Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had. Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard. Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden.

Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen.

Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging. Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen.

Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname. Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden. Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging. Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder.

Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut. Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me.

Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut. Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut.

Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen. Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen. Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma? Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei. Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden. Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken.

Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul. Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht. Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers.

Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut. Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten. Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging. Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel.

Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel. Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels. Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van.

Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden. Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje.

Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan. Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond. Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut.

Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen.

Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten. Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen.

Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht. Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Jan werd wakker in de ochtend en keek naast zijn moeder die op haar zij naast hem lag. Op haar gezicht was een gelukkige glimlach, Haar lange geile tieten lagen plat op elkaar op het bed met de heerlijke tepels die hem geil aan keken. Hij ontblootte zijn eikel en drukte die tegen haar tepels aan.

Hij wreef zijn natte eikel zachtjes langs en tegen de tepels die steeds harder werden. Zijn moeder kreunde zachtjes van genot in haar slaap.

Jan genoot van haar geile lichaam, Hij streelde de vette heupen en voelde het zachte vlees onder zijn handen door rollen. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten en begon zijn pik langzaam heen en weer te laten glijden tussen de twee vette platte memmen. Met één hand drukte hij ze meer op elkaar en zijn andere hand begon haar geile dikke billen te strelen.

Zachtjes lag hij haar tieten te neuken terwijl zij sliep, hij voelde het weke vlees van haar tieten onder zijn hand bewegen door zijn pik. Oh wat was dat heerlijk geil. Zijn hand op haar billen begon haar aarsje te verwennen en zijn moeder kreunde van genot.

Ze sloeg haar ogen op en zei: Zo lieve jongen ben jij je moeder aan het tiet neuken in haar slaap? Oh mam zei Jan, Het is zo heerlijk. Jannie greep tussen zijn benen zijn ballen en liet ze geil tussen haar vingers rollen. Met haar andere hand greep ze zijn harde jongenskont en met een vinger in zijn kontgaatje voerde ze de neukende beweging op. Jan had het niet meer schokken spoot hij zijn zaad tussen die geile memmen. Jannie pakte zijn druipende pik en likte die helemaal schoon.

Zo jongen nu moet je mijn tieten maar schoonlikken want wie rotzooi maakt ruimt het op. Jan tilde de bovenste vette tiet op en likte de onderkant schoon. Nam de tepel in zijn mond die smaakte nog naar zijn voor geil. Hij legde die tiet onder haar oksel en likte de nog liggende schoon. Toen hij klaar was trok Jannie hen tegen zich aan en kussend en strelend genoten ze van elkaar. Kom we gaan samen douchen zei Jannie. Jan genoot bij het voor uitzicht dat hij haar mocht wassen.

Ans en Theo zullen wel verbaast zijn zei Jannie. Want ik ben vannacht stiekem binnen gekomen omdat ik jou eerst voor mezelf wou hebben.

Jan kuste haar dankbaar en zei “het was zo fijn mams en dan te bedenken dat we dit de rest van ons leven kunnen doen” Jannie streelde hem en zei: Ja jongen een leven van genieten ligt voor ons open en Theo en Ans zullen daar ook naar uitkijken. Weet je wat we doen zei Jannie: Ik zal er zeker net zo van genieten als jullie om te zien hoe wij samen onze eerste neuk partij hebben beleefd!!

We sprongen uit bed en doken onder de douche. Ma waste mij eerst en was lang bezig met mijn pik, ballen en kontje. Ze bleef maar wassen likken en kussen terwijl ze kreunde Oh jongen wat ben je toch mooi. Ik liet haar stoppen en begon haar geile lijf te wassen, haar geile tieten slingerden tussen mijn handen heen en weer en haar tepels zoog ik keihard schoon.

Ik waste haar vette onderlijf met blote handen en terwijl ik haar kont met zeep kneedde drukte ik mijn pik in haar sappige spleet. Door de zeep lukte het me drie vingers in haar kontje te pompen waarop ze direct kreunend klaar kwam, wat heb ik toch een geile moeder. Eindelijk stapten we uit de douche en droogden elkaar af en ik kon niet na laten haar goddelijke vette lijf even helemaal met kussen te overdekken.

Ik pakte de laptop en we liepen naar beneden waar Ans en Theo al naakt aanwezig waren. Jannie brulde Theo vol vreugde en vloog op haar af. Hij kuste haar vol op de mond en zoog toen aan haar vette tepels en daarna drukte hij zijn stijve pik in haar kruis en drukte met zijn handen op haar vette billen zich wrijvend tegen haar aan.

Mijn moeder genoot van zijn aanraking en streelde zijn kont met twee handen. Ans vloog op ze af en kuste mijn moeder intens op de mond, ze greep naar moeders vette hangers en likte beurtelings haar tepels. Even later gingen we zitten voor het ontbijt. Moeders vertelde dat ze gisteren niet langer kon wachten na het telefoontje van Theo en direct in de auto was gesprongen met een lekkende kut want ze wou maar één ding, met haar zoon de nacht door brengen.

Nou zei Ans dat kan ik goed begrijpen moet je eens kijken wat een lekker geil joch het is en hij neukt zo heerlijk. Jannie vertelde dat ze geweldig hadden genoten vannacht en beelden hadden opgenomen voor hun. Snel werd het ontbijt naar binnen gewerkt en ik sloot de laptop aan op de tv en met ons vieren zaten we te kijken. Ik zat wijdbeens op de bank en mijn moeder zat tussen mijn benen op de grond.

Ans zat naast mij en Theo zat tussen haar gespreide benen op de grond. Ik startte de film en het begon met de striptease. Theo begon al direct aan zijn lul te trekken bij de eerste geile beelden van mijn moeder. Ans pakte mijn knoert harde pik en streelde die zachtjes. Ik greep een vette dikke mem van haar en kneedde die geil. Naar gelang de film vorderde werden we allemaal geiler. Toen kwam het moment dat mijn moeder wijdbeens zich begon te vingeren. Theo ging liggen en trok mijn moeders hoofd over zijn pik terwijl hij naar de film bleef kijken.

Ik zag mijn moeder haar vette kont naar achter steken en streelde haar tussen haar billen. Ik keek naar de film en zag tot mijn verbazing dat het moment wanneer ik de camera op bed gooide hij nog steeds aan stond en een perfecte opname liet zien hoe ik mijn moeders vette kut uitlebberde en klaar likte.

Duidelijk zag je mijn zwaar hangende zak heen en weer slingeren bij elke beweging. Theo zat kreunend gebiologeerd naar mijn kontgaatje en mijn slingerend zak te kijken. Ik zakte op mijn knieën achter mijn moeder en drukte mijn druipende pik tegen haar sterretje. Theo had het in de gaten en draaide zich snel om in 69 zodat hij mijn pik in haar aars kon zien neuken. Ans was zo wijdbeens gaan zitten dat ik van uit mijn neukende positie haar vette gezwollen kut kon klaar lebberen.

Ja jan neuk je moeder maar in haar kont en spuit je zaad maar in mijn darmen, Theo likt me wel weer schoon. Theo beaamde het kreunend en greep mijn ballen en vingerde mijn kontgaatje. Ans hield met één hand haar dikke schaamlappen voor mij gespreid en met de andere hand kneedde ze haar vette tepels en dikke bolle tieten. Toen ik zag hoe mijn moeder klaar kwam op de film door mijn mond kwam ik kreunend en roepend om mijn moeder klaar in haar kont.

Ans keek me verwilderd aan en wreef zich tot een geil orgasme. Theo spoot zijn zaad over mijn moeders gezicht en mijn moeder spoot klaarkomend Theo helemaal onder met haar spuitende geile kut. Ik trok mijn pik uit haar kont en Theo begon likkend en zuigend en haar helemaal schoon te maken. Ans stilde haar behoefte aan zaad door mijn moeder gezicht te likken en te kussen waar Theo zijn zaad had gespoten. Mijn moeder begon de geile vette kut van Ans te bewerken met haar ene hand en met de andere kneep ze geil en liefde vol haar vette memmen.

Kreunend kwamen de beide geile vrouwen klaar en bleven kussend en verstrengeld op Theo zitten. Ik had medelijden met Theo want er zat wel 2x 85 kg vrouw vlees op hem.

Theo kreunde verloren en zachtjes hielp ik hen er onderuit. Ik zette Theo op de bank en om hem wat te laten genieten streelde ik zijn pik. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot en zag dat de geile meiden door gingen met elkaar klaar te wrijven naar de tweede ronde.

Nu ik wist dat ma toekeek en hier geil van werd begon ik Theo langzaam te pijpen. Jannie kreunde Oh jongen wat een geil gezicht je pijpt mijn broer. Ik werd zo geil van haar gepraat dat ik zijn pik steeds heftiger ging pijpen en zijn ballen en zijn kontgaatje ging verwennen.

Kreunend en schokkend spoot Theo zijn zaad in mijn mond en ik hield het allemaal in mijn mond zonder door te slikken. Ik draaide mij om greep mijn moeders hoofd en kuste haar met open mond. Ik perste Theo’s zaad in haar mond en kreunend zakte ze helemaal in elkaar van het enorme orgasme.

Toen ze weer kon praten zei ze huilen: Oh jongen dat ik van jou het zaad van mijn broer mag krijgen maakt me zo gelukkig, snikkend drukte ze haar hoofd tegen mijn borst, ik streelde haar hoofd zachtjes en zei dat ik er voor haar was om haar gelukkig te maken.

Ze keek me aan en vroeg bijna smekend “laat je dan ook voor mij door Theo in je kontje neuken? Ga dan eerst Ans maar eens lekker verwennen want die hunkert naar je geile lul zei ze.

Ans hoorde dat en ging op handen en voeten voor me klaar staan. Jannie, riep ze, kom onder me dat kan ik je geile vette kut likken en kun je goed zien hoe je zoon mijn kut beurs naait. Jannie dook onderhaar en bood haar druipende gezwollen kut aan haar schoonzuster. Ze keek omhoog en druppels geil van Ans kut vielen op haar gezicht. Ze kuste en likte snel even die heerlijke dikke schaamlappen en zag mijn pik langzaam verdwijnen tussen de vette bulten die glommen van geiligheid.

Ze greep mijn zak en gaf al knedende het ritme aan wat ik moest volgen. Ze drukte haar gezicht tegen de kut en mijn pompende lul en zei dit tempo aan te houden. Haar handen verplaatsten zich naar mijn billen en ze trok ze uit elkaar. Ze vingerde mijn kontgaatje en vroeg Theo wat geil op mijn aars te smeren. Theo liet zijn druipende eikel door mijn bilspleet heen en weer glijden en mijn moeder perste twee vingers in mijn aars.

Oh wat een heerlijk gevoel mijn pik in een vette natte knijpende kut. Mijn moeders mond en tong tegen mijn pik en ballen en haar neukende vingers in mijn kont. Dank zij het langzame intense ritme kon ik het lang volhouden. Mijn moeders vingers gleden uit mijn kont en ze trok mijn billen weer uit elkaar.

Theo nog een beetje geil zei ze. Ik voelde Theo’s eikel weer door mijn bilspleet en genoot van het gevoel, ik voelde dat mijn moeders hand zijn druipende lul stuurde. Langzaam drukte ze Theo’s eikel tegen mijn aars aan en ik ontspande mijn aars klaar voor ontvangst. Ma perste langzaam de druipende lul in mijn kont en ik begon het heerlijk te vinden.

Mijn moeder zag hoe Theo mijn kont ontmaagde en werd hysterisch geil. Neuk mijn zoon zoals je door je vader bent geneukt gilde ze geil en trok Theo’s ballen tegen mijn ballen aan. Neuk hem zoals je mij en je vader neukte, krijste ze weer. Spuit je zaad in zijn darmen zoadat ik mijn zoon zijn kont kan leeg zuigen gilde ze.

We werden allemaal zo geil door haar geile geschreeuw dat Ans als eerste gillend op mijn pik klaar kwam en haar tong zo diep in ma’s kut perste dat ma krijsend en krabbend klaar kwam. Theo spoot schreeuwend zijn zaad in mij darmen roepend om zijn vader, waarop op ik mijn pik uit Ans vette kut trok en mijn zaad over mijn moeders gezicht loosde.

Ans rolde op zij en ma greep mijn billen en haar tong schoot diep in mijn nog openstaande aars en ze likte en zoog kreunend mijn aars leeg. Ik dook op haar kut en likte haar naar een tweede orgasme waar ze bijna in bleef. Volkomen uitgeteld lagen we naar elkaar te kijken.


schuddende borsten geile homo jongens

Deze hal was nog intact en niet beschadigd door de brand kon Joni nu zien. Joni zag al wel wat de bedoeling was. Ze zag een oud en vuil matras op de vuile vloer liggen. Het had geen zin om zich te verzetten. Een meisje tegen vier oudere jongens heeft geen schijn van kans. Al snel zaten de geile jongens aan haar. Ze liet zich maar uitkleden. Expres had ze al oude kleding en ondergoed aangetrokken. Haar oude grijze joggingbroek, truitje en jasje die haar eigenlijk toch al te klein waren.

Haar borsten schudden wat op en neer. Joni bleef stokstijf als een standbeeld stil staan. Toen moest ook haar slip er aan geloven. Joni hield haar benen stijf tegen elkaar. Haar slip bleef er tussen hangen. Joni keek naar beneden en zag het kruisje van haar slipje. Tegenhouden kon ze de jongen niet. Ze sleepten haar naar het matras en gooiden haar er bovenop. Haar slipje was ze nu ook verloren en poedelnaakt lag ze op het matras te wachten op wat ze met haar van plan waren. Ze liet haar lichaam slap liggen.

Ze zag dat de jongens zich ook hadden uitgekleed en zich een beetje aan het opgeilen en aftrekken waren. Ze voerden een discussie.

Wie het eerst mocht. Joni wilde het niet weten en sloot haar ogen. Ze wilde het niet zien. Ze voelde zich weer vastgepakt worden. Haar benen werden uit elkaar gerukt en haar polsen werden stevig vastgepakt. Ze voelde een vinger in haar kutje dringen. Joni voelde een brandend gevoel. Ze was bang als ze droog bleef het erg pijn zou gaan doen. Een lul voelde ze in haar vagina verdwijnen nu. Met net zo weinig gevoel en respect neukte de jongen haar nu.

Gewoon dom in en uit haar vagina. Hij stootte er soms naast wat best pijn deed. Hij zat zelfs bijna in haar urineleider wat nog pijnlijker was. Gelukkig duurde het niet lang. Nog steeds met haar ogen dicht bleef Joni als een zoutzak liggen. De jongens wisselden van plek en nummer twee was aan de beurt. Met net zo weinig gevoel en ervaring als de eerste jongen. En natuurlijk kwijlde hij in haar gezicht en over haar borsten toen hij klaarkwam in haar vagina.

Joni voelde zich al aardig plakkerig worden in haar bilspleet. Ook het matras was al aardig nat geworden. Ze voelde het aan haar billen. Toen werd Joni ook nog afgewerkt door nummer drie en vier. Ze kon er niets aan doen. Joni werd stevig vastgehouden steeds.

Nog steeds lag ze met haar ogen dicht. Joni had niet eens in de gaten dat er geen vijfde keer kwam. Na een tijdje opende ze haar ogen. De jongens waren er al vandoor. Even bleef ze liggen. Joni zocht haar spullen en kleding bij elkaar. Haar bh en slipje kon ze nergens meer vinden. Blijkbaar hadden de jongens dit als trofee meegenomen of misschien gewoon om haar te pesten. Ze was zo slim geweest papieren zakdoekjes in haar broekzak te stoppen.

Een beetje had ze wel zoiets verwacht. Ze voelde met haar vingers in haar vagina. Ze zat nog vol sperma. Ze droop nog na. Het liep tussen haar benen over haar anus tussen haar bilspleet omlaag op het matras. Haar billen plakten tegen elkaar en plakten vast op het matras. Ze voelde dat haar schaamlippen nog wijd open stonden. Haar klit was nog keihard en gevoelig. Ze werd nu opnieuw opgewonden. Heftig vingerde de ze zichzelf.

Iets wat zelden gebeurde. Toen kreeg ze het koud. Joni bedacht dat ze nu maar eens op moest staan. Ze pakte wat zakdoekjes en veegde haar vagina en billen wat schoon. Dat viel niet mee. Ze zat onder de spermaspetters. Veel was ondertussen al wat opgedroogd tot korstjes. Dan maar laten zitten en thuis even douchen, dacht Jony.

Haar hele lijf deed pijn. Vooral haar lendenen en haar lies. Ze was niet gewend om haar benen zo lang en zo ver uiteen te spreiden. Ze had spierpijn over haar hele lijf. Kreunend en steunend krabbelde ze overeind en trok de joggingbroek en truitje aan over haar verder naakte lichaam.

Ze liep naar buiten naar haar fiets met haar jasje in haar hand. Gelukkig stond die er nog. Voorzichtig stapte ze op en fietste naar huis. Ze voelde de stof van haar broek in haar schaamlip trekken.

Ze was waarschijnlijk helemaal leeggelekt. Ze zag een natte kring in haar kruis. Gelukkig zag ze geen bekenden onderweg en gelukkig waren ook haar ouders nog niet thuis. Joni nam een lange verfrissende douche, waste haar haren weer fris en trok schone kleding aan. Verder maakte ze haar huiswerk voor morgen af. Ze deed verder of er niets was gebeurd. Die weken hierna schonken de vier jongens totaal geen aandacht aan haar.

Joni vond het best zo. Toch zat Joni wat te piekeren. Ze had eigenlijk eergisteren al ongesteld moeten worden. Ze was altijd precies op deze dag ongesteld maar nu niet. Dom van haar, ze nam de pil niet. Maar ze had toch geen vriendje of verkering dus wat kon het haar schelen, dacht ze eigenlijk altijd.

Wat een bimbo ben ik, dacht Joni. Vanmiddag na school meteen maar een testje halen, dacht ze. Die middag na school kocht Joni meteen een test en fietste snel naar huis.

Gelukkig waren haar ouders nog op hun werk. Joni liep direct met de test naar de wc. Haalde de test eruit. Plassen en de test onder haar straal. De test neergelegd op het handenwasbakje. Na een paar minuten zag ze het. Ze bedacht wat ze nu moest doen. Het haar moeder vertellen? Duizend dingen spookten door haar hoofd. Ze wist het niet.

Ze besloot gewoon niets te doen en het gewoon laten gebeuren. Ze zou wel zien hoe het zou lopen. Ze wilde gewoon doorgaan met haar dagelijkse leven. Af en toe beetje ochtendmisselijkheid. Meer last had ze niet van haar zwangerschap. En dan natuurlijk was ze constant geil en opgewonden sinds ze zwanger was. Joni had ook al opvallend weinig contact en last met de vier jongens.

Een van de vier zou de vader van haar kindje worden. Totdat ze weer een mailtje kreeg. Ze was nu rond de twee maanden zwanger. Alleen haar ouders wisten van de zwangerschap maar wisten niet hoe ze zwanger was geraakt. Ze zijn erg lief voor Joni en helpen haar geweldig met alles. Als Joni onder de douche stond kon ze al duidelijk haar babybuikje zien. Ook haar borsten waren duidelijk boller en ronder gegroeid. En dan ook nog haar opgezwollen tepels en donkerbruin gekleurde tepelhoven.

In het mailtje stond dat ze volgende week zaterdagmiddag weer in het bekende vervallen fabriekspand moest verschijnen. Joni was wel een beetje overstuur. Maar toen bedacht ze dat het nu haar beurt was plezier te maken. Zwanger worden kon toch niet meer want dat was ze al.

Ze had nog steeds vreselijke zin en behoefte aan sex. Dus nu hoefde ze zich een keertje niet te vingeren. En nu kon ze de vier jongens confronteren met haar zwangerschap. Die zaterdag middag stapte Joni vrolijk op haar fiets. Ze was al voorbereid. Alleen haar truitje en grijze joggingbroek. Verder niets eronder aan. En bovendien wilde ze niet haar nieuwe zwangersschapsonderbroek aantrekken.

Maar haar gewone slips zaten al te strak en schoven door haar buikje telkens naar beneden van voren. Joni had er plezier in vandaag. Ze was vastbesloten lekker te genieten en zich lekker te laten neuken en wilde vooral ook de gezichten zien als ze haar dikke buik en opgezwollen borsten zouden zien. Bij de fabriek aangekomen stonden de jongens haar al met een geile blik op te wachten. Ze keken haar minachtend aan. Joni deed net alsof ze erg tegen haar zin kwam.

Ze spartelde dan ook heftig tegen toen de vier jongens haar vastpakten en haar mee naar binnen trokken. Het oude matras lag er nog. Het was er niet netter van geworden. Blijkbaar werd het ook door andere stelletjes gebruikt. Het zat nog meer onder de sperma en vochtvlekken dan de laatste keer dat ze er op lag.

De jongens hadden weinig geduld. Toen ze nog buiten was hadden ze haar truitje al uitgetrokken. Pesterig knepen ze in haar tepels en borsten. Joni raakte er extra opgewonden van. Ze liet per ongeluk een klein plasje lopen. Sinds haar zwangerschap moest ze vaak plassen en had ze soms geen controle over haar blaas. Ze had al een paar keer in haar broek geplast. Gelukkig was ze toen thuis en hielp haar moeder haar met verschonen.

Met een natte plek in haar jogging broek en blote borsten stond ze nu voor de jongens. Ze hadden nog steeds niets in de gaten. Jordy trok haar joggingbroek naar beneden. Van schrik liet Joni nog een straaltje pies lopen. Van Jordy kreeg ze nu ook een klap op haar andere wang. Jordy duwde haar nu op het matras. Trok snel zijn broek uit en dook op Joni. Net als iedere keer neukte hij haar hard en agressief. Hij had totaal geen benul van haar zwangerschap. Beukend en hijgend kwam hij klaar. Vandaag had Joni voor de eerste keer genoten van sex met Jordy.

Stiekem plaste ze nog even haar blaas leeg terwijl Jordy zijn pik nog in haar vagina zat na te spuiten. Jordy voelde de warme pies van Joni langs zijn ballen lopen en werd opnieuw boos. Joni kreeg weer meppen van hem. Nu op haar beide borsten. Al snel maakte Jordy plaats voor Timothy om het van hem over te nemen. Timothy deed het wat rustiger dan Jordi en dook niet ineens wild op Joni om zijn pik in haar vagina te stoppen. Hij bekeek Joni eens goed.

Hij zag dat ze wel wat was aangekomen en dat haar borsten voller waren en haar tepels er anders uitzagen. Toen zag hij ook dat ze een buikje had. Hij wreef zijn beide handen er om heen. Timothy zijn stijve pikkie was meteen slap. Ynze en Jassin die haar benen wijd hielden lieten Joni nu los.

Ze realiseerden dat een van hen papa werd. Joni had graag nog even doorgeneukt, maar zag wel dat daar vandaag niets meer van kwam. Daarom krabbelde ze maar omhoog en zocht haar broek en truitje weer op om zich maar weer aan te kleden. Een klein sliertje sperma droop tussen haar beetje opgezwollen en gevoelige schaamlippen uit. Ze had haar broek gevonden en trok hem aan. Nog in haar blote borsten begon Joni haar verhaal. Ik weet niet wie. Nu ga ik jullie chanteren.

Vanaf vandaag betalen jullie mij elk iedere maand 50 euro. En zo lieve Ans sloot Theo zijn verhaal af ben ik ingewijd in de wereld van genot. Ans keek hem geil aan en zei”nu begrijp ik ook dat je graag eens aan een lekkere pik wilt sabbelen” Ans had nog een laatste vraag. Hoe heb je Jannie leren kennen?

Theo lachte en zei toen Jannie is mijn geile zus!!!!!!!!!!!. Geheel overdonderd zette ik de pc af en dacht na. Dus mijn moeder is een zus van Theo en die hebben beiden jaren lang seks met hun vader gehad!!!!. Dit was een hele geile toestand, ik zette alles nog eens op een rijtje. Mijn moeder geilde dus op mij net als ik op haar. Theo en Ans moesten mij over de streep halen om mee te doen met hun geile spelletjes en Theo geilde dus ook op jongens.

Alles was voor mij geen probleem maar ik zou ook met het laatste geconfronteerd worden en daar moest ik over na denken. Ik spoelde de film terug toto het begin van de opnamen van Theo zijn pik.

Ik speelde het stukje vertraagd af en terwijl ik keek dacht ik dat mijn moeder jaren lang die pik geneukt en gepijpt had. Ik spoelde weer terug en draaide opnieuw. Ik voelde me opgewonden en bedacht dat ik daar wel van kon mee genieten als mijn moeder of Ans er bij was. Ik werd tot werkelijkheid geroepen door de stem van Theo die riep “Jan eten” Ik fatsoeneerde mijn kleding en met nog steeds een halve erectie ging ik naar beneden.

Theo liep in alleen in trainingsbroek en Ans in een laag uitgesneden t-shirt wat geil strak om haar geile bovenlijf zat en haar schuddende tieten vol ornaat lieten zien. Haar vette tepels drukten de stof naar buiten en haar dikke onderlijf zat in een strak slipje wat tussen haar billen schoof tijdens het lopen. Ik kreeg gelijk weer een stijve en ging snel aan tafel zitten om het te verbergen.

Eigenlijk maakte ik me druk om niets ik wist toch wat ze van plan waren en kon bijna niet wachten tot ik die dikke tieten van Ans mocht zuigen. Ans schepte het eten op mijn bord en streek met haar memmen tegen mijn arm, ze ging tegen over mij zitten en ik keek regelrecht in de spleet tussen die vette memmen.

Elke keer als ze een hap nam liet ze met haar arm een borst mee omhoog gaan en liet hem op het hoogste punt weer vallen, oh wat een geil gezicht.

En Jan opgeschoten met je huiswerk? Ik bloosde wat en mompelde wat. Of heb je lekker de hele middag door het raam zitten kijken?

Ans ging achter me staan en drukte haar tieten in mijn nek en zei: Volgens mij heeft hij van ons genoten he Jan? Zou je me helemaal naakt willen zien?. Ik schudde heftig ja en Ans rukte haar strakke t-shirt uit en drukte haar geile vette tepels tegen mijn gezicht. Zuig maar lekker jong kreunde ze. Ik trok haar tegen me aan en zoog en likte haar tepels en haar tieten.

Wil je lekker klaarkomen? Ik knikte van ja en trok mijn broek naar beneden. Theo was opgestaan en hielp mijn broek uit te doen. Kijk eens Ans wat een geweldige pik hij heeft, wat een kanjer riep Theo. Ans en hij bukten zich over mijn pik en Ans likte en zoog hem diep in haar mond. Theo pakte mijn ballen en rolde ze door zijn handen. Tjee wat werd ik geil. Ans rukte haar zwemslip van haar kont en kwam wijdbeens met haar kut naar mijn gezicht.

Ik zag de enorme vette schaamheuvel op me af komen met daar onder de twee dikke schaamlippen gezwollen en drijfnat. Ze drukte de stoel achterover zodat ik met mijn benen in de lucht in haar geile kut kon bijten. Ze trok de vette lippen uit elkaar en fluisterde hees, lik me Jan maak me geil maak me klaar. Ik greep haar vette billen en zoog me vast aan haar kut waar haar klit als een pikje naar buiten kwam om intens verwend te worden.

Ik voelde Theo zijn handen bezig met mijn pik en zijn tong likte mijn volle staaf en mijn ballen. Hij likte mijn kontgaatje en zijn tong verdween af en toe diep in mijn aars. Ik drukte een vinger in Ans aars en kreunend genoot ze van mijn tong die haar diep van binnen leeg likte en haar klit verwende.

Boven me zag ik haar memmen schudden en trillen en voelde mijn zaad in mijn zak al borrelen. Ik likte als een gek aan haar klit en voelde haar orgasme opkomen. Spuitend kwam ze over mijn gezicht klaar terwijl ik kreunend mijn zak leegde in Theo zijn mond.

Langzaam kwamen we bij van ons genot. Nog een beetje verlegen keek ik naar Ans en Theo. Ans kuste me vol op de mond en zei: Oh Jan wat ben je een lekker geil beest, ga maar lekker op je rug op de bank liggen dan zal ik je weer opgang brengen. Ik lag heerlijk en Ans begon mijn pik te strelen. Ik barste in lachen uit en vertelde hun wat ik allemaal gezien en gehoord had bij het zwembad en dat ik alles had op genomen.

Dus vroeg Theo “ook mijn verhaal? Antwoordde, ik alles dus ik wist wat me te wachten stond. Donders jong lachte Theo “ik wil die band zien”Ik ook riep Ans. Ik voelde me in een macht positie en zei nee eerst wil ik geneukt worden door Ans. Dus Theo weg daar. Want Theo was weer druk bezig mijn ballen te likken en mijn pik met zijn speeksel te bedekken. Mijn pik lag stijf en languit op mijn buik, Ans drukte de haar vette druipende spleet over de hele lengte van mijn lul en begon de stam in de lengte te berijden.

Mijn stam voelde de vette lippen glijdend van eikel tot zak en ze kreunde geil van genot Toen drukte haar geile vette kut over mijn pik en toen ze daar zat en me bereed zag ik dikke enorme vette tieten schudden en trillen.

Ze trok aan haar vette spenen en liet haar memmen alle kanten op rollen. Lekker hé Jan riep ze geil. Theo stond naast ons en trok wat aan zijn pik. Ik voelde wat hij graag wou maar nog niet durfde. In gedachten dacht ik aan het verhaal van mijn moeder die het zo geil vond als een man een andere man pijpte en ik wou de vuurdoop doen voor zij kwam zodat ik haar kon verrassen.

Ik pakte zijn pik en trok die naar me toe, trok langzaam zijn vel naar achter en sloot mijn lippen om de paarse eikel. Theo kreunde van genot en Ans begon met haar gezwollen klit over mijn schaamstreek te wrijven. Ik trok Theo nog dichter bij en pakte met één hand zijn ballen en met de andere wreef ik door zijn bilnaad. Ik was er van overtuigd dat zijn vader hem ook wel in zijn kont had geneukt en dat wilde ik ook wel en hij mocht het ook wel bij mij maar dat was voor als mijn moeder toekeek.

Ik drukte twee vingers in zijn aars en begon hen met mijn vingers te neuken. Ans schreeuwde ik kom op je geile pik en wreef als een gek met haar klit over me heen.

Ik likte en zoog als een bezetene aan Theo zijn geile pik die spuitend in mijn mond klaar kwam en het zaad uit mijn mondhoeken droop. Ik slikte het niet door en hield het in mijn mond. Theo trok zijn pik uit mijn mond en ik trok Ans tegen me aan. Ik kuste haar vol op de mond en begon haar te zoenen en drukte Theo’s zaad in haar mond.

Ik perste haar geile tieten langs mijn lijf en greep haar vette kont. Mijn vingers gleden door haar bilspleet van kut naar aars en drukte drie vingers in haar kont. Ze begon te hijgen en riep “Geile beer je wilt me weer klaar laten komen”en haar vette lijf rolde van links naar rechts over mijn lichaam. Ik begon heftig te stoten verlangend om haar tot achter in de baarmoeder vol te spuiten.

Ans kreeg orgasme na orgasme. Mijn zaad schoot door mijn pik omhoog en explodeerde in haar vette kut. Gillend kreeg Ans haar zoveelste orgasme en zakte over mij totaal in elkaar. Na 10 minuten kwam ze gebroken overeind en hield met haar hand haar vette schaamlippen gesloten, zachtjes grijnzend keek ze naar Theo en zei: Nou wil jij zeker mijn volgespoten kut leeg slobberen? Theo keek haar verheugd aan en ging op zijn rug op de vloer liggen. Ans ging met gespreide benen op haar hurken over zijn gezicht zitten.

Theo greep haar vette heupen en trok zijn gezicht tegen haar rood gezwollen natte kut en slobberde stromen vocht uit haar kut. Kreunend genoot ze van zijn gezuig en gelik. Ik keek hoe zij daar zat met haar vette tieten op haar benen over haar dikke buik en ging snel op mijn knieën voor haar zitten, trok haar memmen uit elkaar, drukte mijn pik er tussen en begon haar tussen haar vette memmen te neuken.

Ze boog haar hoofd naar beneden zodat elke keer als mijn pik boven haar memmen uitkwam mij eikel gelijkt en gezogen werd. Theo had haar heupen los gelaten en speelde met mijn ballen en vingerde mijn kont.

Ik ga je kontje neuken als je moeder er is kreunde hij. De gedacht aan mijn moeder maakte me zo geil dat ik weer klaar kwam over haar tieten en haar gezicht. Uitgeput en nagenietend zaten we op de bank. Mijn hoofd ruste op de heerlijke zachte vette memmen van Ans en ik rook de geur van zaad en seks in de hele kamer. Theo stond op en vroeg of hij mijn laptop mocht halen zodat we gezamenlijk konden bekijken wat ik opgenomen had.

Ik lag zo heerlijk dat ik alles goed vond en terwijl Theo opstond draaide ik me om en zoog me vast aan een heerlijke tepel van Ans en streelde haar heerlijk zachte vette tieten.

Kreunend legde haar hand in mijn kruis en streelde mijn nog altijd stijve pik. Mag ik je in je kontje neuken? Ans glunderde”graag Jan nu? Ik stond op pakte een grote wandspiegel van de muur en zette die naast ons. Aha zei Ans je wilt het zien hoe je mijn vette kont neukt hé lieverd. Ja zei ik grijnzend ik wil je vette tieten zien slingeren en je vet zien rollen onder mijn stoten.

Geil keek Ans me aan en perste haar vette tieten tegen mijn kruis. Je vindt me een geil wijf hé Jan? Ja Ans ik vindt het zo geil om naar je te kijken, als ma mee doet wil ik alles opnemen zodat we later nog kunnen na genieten. Houd je dan maar vast Jan zei Ans want je moeder is echt een heel geil wijf.

Inmiddels stond Ans al klaar op handen en voeten voor de spiegel en ik dook achter haar. Ik likte haar aars nat met speeksel en veegde geil van haar nog altijd druipend kut omhoog in haar kont. Ik nam mijn kloppende pik in mijn hand en soepel verdween mijn pik in haar kont.

Ik greep haar vette heupen stootte diep en hard in haar strakke kont. Ans greep haar klit en wreef zichzelf naar alweer een orgasme. Intussen was Theo met de laptop aangekomen en glunderde toen hij ons bezig zag.

Oefening voor morgen als je mij gaat neuken? Geil keek ik hem aan en zei “droom er maar vast van en laat je nu maar door Ans pijpen zodat ik het goed kan zien. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel. Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik. Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen.

Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen. Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten.

Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen. Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen.

Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd. Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht. Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen. Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op. Oh Jan zei hij.

Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik. Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken. Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap.

Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen. Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel.

Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn. Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte. Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar. Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou.

Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien. Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave.

Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot. Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam.

Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar. Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul. Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte. Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel. Kreunend onderging Jan het genot.

Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot. Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid. Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid. Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht.

Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut. Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen. Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot. Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit.

Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel. Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave. Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond.

Kussend en strelend lagen ze naast elkaar. Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen? Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer. Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt. Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten.

Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was.

Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht. Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten. Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen.

Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje.

Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed. Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden. Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar. Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen.

Hij zoomde nog eens goed in. Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil.

Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen. Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid. Wat had hij toch een geweldig mooie moeder.

Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen. Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot.

Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen. Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen. Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan. Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug. Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen. Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik.

Wat had ze toch een geile hangende tieten. Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had. Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard. Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden. Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen.

Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging. Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen.

Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname. Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden. Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging.

Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder. Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut.

Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me. Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut.

Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut. Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen. Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen. Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma? Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei.

Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden. Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken. Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul.

Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht. Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers. Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut. Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten.

Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging. Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel. Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel.

Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels. Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van. Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden.

Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje. Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan. Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond.

Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut. Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen. Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten.

Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen. Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht.

Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Jan werd wakker in de ochtend en keek naast zijn moeder die op haar zij naast hem lag. Op haar gezicht was een gelukkige glimlach, Haar lange geile tieten lagen plat op elkaar op het bed met de heerlijke tepels die hem geil aan keken. Hij ontblootte zijn eikel en drukte die tegen haar tepels aan. Hij wreef zijn natte eikel zachtjes langs en tegen de tepels die steeds harder werden. Zijn moeder kreunde zachtjes van genot in haar slaap.

Jan genoot van haar geile lichaam, Hij streelde de vette heupen en voelde het zachte vlees onder zijn handen door rollen. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten en begon zijn pik langzaam heen en weer te laten glijden tussen de twee vette platte memmen. Met één hand drukte hij ze meer op elkaar en zijn andere hand begon haar geile dikke billen te strelen.

Zachtjes lag hij haar tieten te neuken terwijl zij sliep, hij voelde het weke vlees van haar tieten onder zijn hand bewegen door zijn pik. Oh wat was dat heerlijk geil. Zijn hand op haar billen begon haar aarsje te verwennen en zijn moeder kreunde van genot. Ze sloeg haar ogen op en zei: Zo lieve jongen ben jij je moeder aan het tiet neuken in haar slaap? Oh mam zei Jan, Het is zo heerlijk.

Jannie greep tussen zijn benen zijn ballen en liet ze geil tussen haar vingers rollen. Met haar andere hand greep ze zijn harde jongenskont en met een vinger in zijn kontgaatje voerde ze de neukende beweging op. Jan had het niet meer schokken spoot hij zijn zaad tussen die geile memmen. Jannie pakte zijn druipende pik en likte die helemaal schoon. Zo jongen nu moet je mijn tieten maar schoonlikken want wie rotzooi maakt ruimt het op.

Jan tilde de bovenste vette tiet op en likte de onderkant schoon. Nam de tepel in zijn mond die smaakte nog naar zijn voor geil. Hij legde die tiet onder haar oksel en likte de nog liggende schoon. Toen hij klaar was trok Jannie hen tegen zich aan en kussend en strelend genoten ze van elkaar. Kom we gaan samen douchen zei Jannie. Jan genoot bij het voor uitzicht dat hij haar mocht wassen.

Ans en Theo zullen wel verbaast zijn zei Jannie. Want ik ben vannacht stiekem binnen gekomen omdat ik jou eerst voor mezelf wou hebben. Jan kuste haar dankbaar en zei “het was zo fijn mams en dan te bedenken dat we dit de rest van ons leven kunnen doen” Jannie streelde hem en zei: Ja jongen een leven van genieten ligt voor ons open en Theo en Ans zullen daar ook naar uitkijken.

Weet je wat we doen zei Jannie: Ik zal er zeker net zo van genieten als jullie om te zien hoe wij samen onze eerste neuk partij hebben beleefd!! We sprongen uit bed en doken onder de douche. Ma waste mij eerst en was lang bezig met mijn pik, ballen en kontje.

Ze bleef maar wassen likken en kussen terwijl ze kreunde Oh jongen wat ben je toch mooi. Ik liet haar stoppen en begon haar geile lijf te wassen, haar geile tieten slingerden tussen mijn handen heen en weer en haar tepels zoog ik keihard schoon.

Ik waste haar vette onderlijf met blote handen en terwijl ik haar kont met zeep kneedde drukte ik mijn pik in haar sappige spleet. Door de zeep lukte het me drie vingers in haar kontje te pompen waarop ze direct kreunend klaar kwam, wat heb ik toch een geile moeder. Eindelijk stapten we uit de douche en droogden elkaar af en ik kon niet na laten haar goddelijke vette lijf even helemaal met kussen te overdekken. Ik pakte de laptop en we liepen naar beneden waar Ans en Theo al naakt aanwezig waren.

Jannie brulde Theo vol vreugde en vloog op haar af. Hij kuste haar vol op de mond en zoog toen aan haar vette tepels en daarna drukte hij zijn stijve pik in haar kruis en drukte met zijn handen op haar vette billen zich wrijvend tegen haar aan.

Mijn moeder genoot van zijn aanraking en streelde zijn kont met twee handen. Ans vloog op ze af en kuste mijn moeder intens op de mond, ze greep naar moeders vette hangers en likte beurtelings haar tepels. Even later gingen we zitten voor het ontbijt. Moeders vertelde dat ze gisteren niet langer kon wachten na het telefoontje van Theo en direct in de auto was gesprongen met een lekkende kut want ze wou maar één ding, met haar zoon de nacht door brengen.

Nou zei Ans dat kan ik goed begrijpen moet je eens kijken wat een lekker geil joch het is en hij neukt zo heerlijk. Jannie vertelde dat ze geweldig hadden genoten vannacht en beelden hadden opgenomen voor hun. Snel werd het ontbijt naar binnen gewerkt en ik sloot de laptop aan op de tv en met ons vieren zaten we te kijken.

Ik zat wijdbeens op de bank en mijn moeder zat tussen mijn benen op de grond. Ans zat naast mij en Theo zat tussen haar gespreide benen op de grond. Ik startte de film en het begon met de striptease. Theo begon al direct aan zijn lul te trekken bij de eerste geile beelden van mijn moeder. Ans pakte mijn knoert harde pik en streelde die zachtjes. Ik greep een vette dikke mem van haar en kneedde die geil. Naar gelang de film vorderde werden we allemaal geiler. Toen kwam het moment dat mijn moeder wijdbeens zich begon te vingeren.

Theo ging liggen en trok mijn moeders hoofd over zijn pik terwijl hij naar de film bleef kijken. Ik zag mijn moeder haar vette kont naar achter steken en streelde haar tussen haar billen. Ik keek naar de film en zag tot mijn verbazing dat het moment wanneer ik de camera op bed gooide hij nog steeds aan stond en een perfecte opname liet zien hoe ik mijn moeders vette kut uitlebberde en klaar likte. Duidelijk zag je mijn zwaar hangende zak heen en weer slingeren bij elke beweging.

Theo zat kreunend gebiologeerd naar mijn kontgaatje en mijn slingerend zak te kijken. Ik zakte op mijn knieën achter mijn moeder en drukte mijn druipende pik tegen haar sterretje.

Theo had het in de gaten en draaide zich snel om in 69 zodat hij mijn pik in haar aars kon zien neuken. Ans was zo wijdbeens gaan zitten dat ik van uit mijn neukende positie haar vette gezwollen kut kon klaar lebberen. Ja jan neuk je moeder maar in haar kont en spuit je zaad maar in mijn darmen, Theo likt me wel weer schoon.

Theo beaamde het kreunend en greep mijn ballen en vingerde mijn kontgaatje. Ans hield met één hand haar dikke schaamlappen voor mij gespreid en met de andere hand kneedde ze haar vette tepels en dikke bolle tieten. Toen ik zag hoe mijn moeder klaar kwam op de film door mijn mond kwam ik kreunend en roepend om mijn moeder klaar in haar kont.

Ans keek me verwilderd aan en wreef zich tot een geil orgasme. Theo spoot zijn zaad over mijn moeders gezicht en mijn moeder spoot klaarkomend Theo helemaal onder met haar spuitende geile kut.

Ik trok mijn pik uit haar kont en Theo begon likkend en zuigend en haar helemaal schoon te maken. Ans stilde haar behoefte aan zaad door mijn moeder gezicht te likken en te kussen waar Theo zijn zaad had gespoten. Mijn moeder begon de geile vette kut van Ans te bewerken met haar ene hand en met de andere kneep ze geil en liefde vol haar vette memmen. Kreunend kwamen de beide geile vrouwen klaar en bleven kussend en verstrengeld op Theo zitten. Ik had medelijden met Theo want er zat wel 2x 85 kg vrouw vlees op hem.

Theo kreunde verloren en zachtjes hielp ik hen er onderuit. Ik zette Theo op de bank en om hem wat te laten genieten streelde ik zijn pik. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot en zag dat de geile meiden door gingen met elkaar klaar te wrijven naar de tweede ronde.

..

Hij schuift zijn hand langzaam onder haar blouse maar Joni duwt zijn hand weg. Na een tijdje begint ze hem vervelend en irritant te vinden en besluit ze het uit te maken. Joni negeert hem sindsdien en doet net of hij er niet is ook al staat Jordy voor haar.

Om aandacht te trekken wordt Jordy handtastelijker. Hij trekt aan haar haar en knijpt in haar arm. Als Joni dan nog niet reageert knijpt hij stiekem keihard in haar billen en zelfs in haar borsten. In de klas, buitenplaats, maar ook tijdens gymles.

Maar omdat niemand het ziet, geloven haar vriendinnen het ook niet dus Joni praat er verder maar niet meer over en laat het maar gebeuren. Totdat ze een half jaar geleden weer keihard tijdens gymles in haar tepel geknepen werd. Joni maakte een scene en ging helemaal door het lint. Ze sloeg en schopte Jordy. Die was hierop niet op voorbereid en stond mooi voor schut tegenover iedereen.

Jordy, die altijd de populaire en stoere jongen uithangt, geslagen door een verlegen meisje. Joni dacht dat het nu wel over was maar wist niet dat hij wraak zou nemen. Op een avond stond hij bij Joni voor de deur. Haar ouders waren beiden niet thuis.

Haar vader was werken en haar moeder was naar een of andere vergadering. Jordy was niet alleen. Samen met zijn makker en klasgenootje Timothy ook een ex van Joni en nog twee andere jongens van school, Jassin en Ynze. Joni zat in haar Disney-pyjama tv te kijken toen de deurbel ging. Ze maakte de deur open maar werd meteen naar binnen geduwd. Tegen vier jongens kon ze niet op. Ze probeerde te roepen maar haar mond werd dichtgehouden.

De gordijnen waren dicht dus van buiten kon niemand zien wat er binnen gebeurde. Meteen werd haar pyjamabroek uitgetrokken. Yassin filmde alles met zijn mobiel. Ook haar pyjamajasje werd uitgerukt. Alle knoopjes sprongen eraf. Joni had geen bh aan. Heeft ze nooit als ze gaat slapen en haar pyjama aanheeft.

Blijkbaar wond dat de jongens nogal op, want ze begonnen nogal geil te kijken en aan hun kruis te voelen. Joni kon zich niet verweren want ze werd telkens door twee anderen stevig vast gehouden.

De onbetwiste leider van de vier, Jordy, ging voor Joni staan. Hij keek diep in de ogen van Joni. Nog steeds werd alles gefilmd. Joni was nu helemaal naakt en klemde haar benen zo strak mogelijk tegen elkaar.

De jongen hadden nu een nieuwe kreet verzonnen. Jordy was duidelijk opgehitst. Hij pakte Joni bij haar borsten en trok aan haar tepels. Sloeg er een paar keer op. Jordy wurmde zijn hand tussen haar benen en kneep in haar vagina.

Maar haar mond werd gevuld met haar slipje en dichtgehouden. Meer dan een zachte kreun was nu niet meer te horen. Joni werd op de bank gesleept. Haar benen uit elkaar getrokken.

Met haar vagina lag ze nu open en bloot. Joni schreeuwde van de pijn, ze had zo vaak gedroomd over een lekkere ontmaagding. Ze was dit niet gewend. Ook al was zijn pikkie niet overdreven lang en dik het zat toch strak in haar nog maagdelijke vagina. Hij had blijkbaar al wel eerder geneukt. Snel, hard en diep ramde hij zijn pik in Joni. Maar hield geen rekening met haar gevoelens. Gewoon om zijn eigen lusten te bevredigen, zo snel mogelijk Spijtig kwam hij niet snel klaar.

Joni hoorde dat hij bijna klaar ging komen en smeekte om niet in haar kut klaar te komen omdat ze nog niet aan de pil is. Maar Jordy lacht gemeen en zegt: Joni voelde zijn warme goedje een beetje uit haar kutje lopen op de bank.

Haar billen werden een beetje nat. Maar kans om uit te rusten kreeg Joni niet. Nu kroop de smerige Timothy op haar en drukte hij zijn pik in haar getergde en gehavende kutje.

Joni wurmde en spartelde, maar kwam niet los. Met net zo weinig gevoel als Jordy kwam Timothy in haar. Hij zette Joni op zich en kuste haar waardoor ze naar voor moest buigen. Ynze maakte zijn pik nat en ramde hem in haar anus. Joni krijst het uit van de pijn. Gelukkig komen ze snel klaar. Blijkbaar hoorden de jongens iets. De buurman kwam thuis. Snel kleedden ze zich aan en zorgden ze dat ze wegkwamen. Ze vertrokken via de achterdeur.

Joni bleef achter op de bank. Even lag ze er zonder te bewegen. Toen deed ze haar slip uit haar mond en deed hem weer aan alsof er niets gebeurd was. Ze zocht haar pyjama, deed deze ook aan en poetste de spermavlekken van de bank. Ze ging meteen naar bed en viel huilend in slaap. Ze hoorde haar ouders niet thuiskomen. De volgende dag werd ze al vroeg wakker. Ze dacht na over wat ze nu moest doen. Ze had geen zin om iedereen alles te moeten uitleggen en om aangifte te doen ofzo.

Ze besloot om er nog maar even over na te denken een paar dagen. Op school leek alles wel gewoon normaal. Jordy, Timothy en zijn vriendjes stonden in het rookhok zoals gewoonlijk stoer hun sigaretjes te roken. In de lessen voelde Joni dat Jordy nu steeds naar haar zat te kijken. Hij keek wat onopvallend de andere kant op keek als oogcontact dreigde.

In de middagpauze checkte Joni haar mail. Toen schrok ze best wel. Een mail van Jordy. Met in de bijlage een foto van haar. Naakt in de bank van haar ouders. Met haar benen wijd uitgespreid. Haar vagina open met haar klitje naar buiten stekend in close up. Sperma stroomt uit haar vagina. Verder niemand op de foto.

Niemand van de vier jongens. Alleen zijzelf in een houding alsof ze een sletje of een hoertje was. Een waarschuwing, stond in de mail. Nou dan zal ik maar zeker geen aangifte doen en het maar zo laten dacht Joni.

De week ging voorbij. Joni dacht nog wel vaak wat voorgevallen was. Ze had zich voorgenomen als ze alleen thuis was de voordeur maar niet meer te openen. Maar na een week kreeg ze weer een email. Ook weer met een foto. Niet dezelfde als de eerste maar een andere foto. Ook van Joni, spiernaakt op de bank liggend.

Ook weer met haar open gespreide vagina maar nu ook met haar borsten en gezicht duidelijk zichtbaar. Het leek wel een foto als in van een sexadvertentie waarin meisjes hun lichaam showen of aanbieden voor geld. Nu stond er in de mail dat deze foto samen met de eerste foto openbaar zal worden gemaakt. Om dit te voorkomen moest ze zondagmiddag naar een leegstaand half afgebrand fabriekspand komen.

Joni wist waar het was. Ze fietste er dagelijks langs op weg naar school. Ze dacht dat het afgesloten was maar blijkbaar konden de jongens er naar binnen. Vrijdagnacht kon ze niet slapen. Ze twijfelde en piekerde nogal. Ze besloot zondagochtend om het er maar op te wagen en toch maar te gaan. Langzaam fietste ze naar de hal. Het hek stond al zover open zodat ze gewoon het terrein op kon fietsen.

Joni zag Timothy al staan. Bang liep Joni met haar fiets aan de hand naar hem toe. Ynze, Jassin en Jordy kwamen ook tevoorschijn en gingen om Joni heen staan. Jordy, de leider van het clubje, sprak Joni op dringende toon aan. Als je meewerkt doet het geen pijn. Misschien kun of wil je er nog wel van genieten. Je houdt toch van sex? Hoe wist hij dat?

Gokte hij maar wat? Of wist Jordi dat ze regelmatig wat experimenteerde? Veel tijd om na te denken en te kiezen had Joni niet, want de jongens pakten haar vast en trokken haar naar binnen het fabriekspand binnen.

Deze hal was nog intact en niet beschadigd door de brand kon Joni nu zien. Joni zag al wel wat de bedoeling was. Ze zag een oud en vuil matras op de vuile vloer liggen. Het had geen zin om zich te verzetten. Een meisje tegen vier oudere jongens heeft geen schijn van kans. Al snel zaten de geile jongens aan haar. Ze liet zich maar uitkleden. Expres had ze al oude kleding en ondergoed aangetrokken. Haar oude grijze joggingbroek, truitje en jasje die haar eigenlijk toch al te klein waren.

Haar borsten schudden wat op en neer. Joni bleef stokstijf als een standbeeld stil staan. Toen moest ook haar slip er aan geloven.

Joni hield haar benen stijf tegen elkaar. Haar slip bleef er tussen hangen. Joni keek naar beneden en zag het kruisje van haar slipje. Tegenhouden kon ze de jongen niet.

Ze sleepten haar naar het matras en gooiden haar er bovenop. Haar slipje was ze nu ook verloren en poedelnaakt lag ze op het matras te wachten op wat ze met haar van plan waren.

Ze liet haar lichaam slap liggen. Ze zag dat de jongens zich ook hadden uitgekleed en zich een beetje aan het opgeilen en aftrekken waren. Ze voerden een discussie. Wie het eerst mocht. Joni wilde het niet weten en sloot haar ogen. Ze wilde het niet zien. Ze voelde zich weer vastgepakt worden. Haar benen werden uit elkaar gerukt en haar polsen werden stevig vastgepakt. Ze voelde een vinger in haar kutje dringen. Joni voelde een brandend gevoel. Ze was bang als ze droog bleef het erg pijn zou gaan doen.

Een lul voelde ze in haar vagina verdwijnen nu. Met net zo weinig gevoel en respect neukte de jongen haar nu. Gewoon dom in en uit haar vagina. Hij stootte er soms naast wat best pijn deed. Hij zat zelfs bijna in haar urineleider wat nog pijnlijker was.

Gelukkig duurde het niet lang. Nog steeds met haar ogen dicht bleef Joni als een zoutzak liggen. De jongens wisselden van plek en nummer twee was aan de beurt. Met net zo weinig gevoel en ervaring als de eerste jongen.

En natuurlijk kwijlde hij in haar gezicht en over haar borsten toen hij klaarkwam in haar vagina. Joni voelde zich al aardig plakkerig worden in haar bilspleet.

Ook het matras was al aardig nat geworden. Ze voelde het aan haar billen. Toen werd Joni ook nog afgewerkt door nummer drie en vier. Ze kon er niets aan doen. Joni werd stevig vastgehouden steeds. Nog steeds lag ze met haar ogen dicht. Joni had niet eens in de gaten dat er geen vijfde keer kwam. Na een tijdje opende ze haar ogen.

De jongens waren er al vandoor. Even bleef ze liggen. Joni zocht haar spullen en kleding bij elkaar. Haar bh en slipje kon ze nergens meer vinden. Blijkbaar hadden de jongens dit als trofee meegenomen of misschien gewoon om haar te pesten. Ze was zo slim geweest papieren zakdoekjes in haar broekzak te stoppen. Een beetje had ze wel zoiets verwacht.

Ze voelde met haar vingers in haar vagina. Ze zat nog vol sperma. Ze droop nog na. Het liep tussen haar benen over haar anus tussen haar bilspleet omlaag op het matras. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel. Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik.

Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen. Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen. Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten. Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen.

Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen. Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd. Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht.

Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen. Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op. Oh Jan zei hij. Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik. Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken.

Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap. Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen.

Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel. Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn. Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte. Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar.

Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou. Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien.

Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave. Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot.

Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam.

Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar. Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul.

Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte. Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel. Kreunend onderging Jan het genot. Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot.

Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid. Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid. Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht.

Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut. Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen. Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot. Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit.

Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel.

Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave. Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond.

Kussend en strelend lagen ze naast elkaar. Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen? Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer.

Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt. Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten. Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was.

Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht. Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten.

Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen. Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje. Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed.

Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden. Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar.

Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen. Hij zoomde nog eens goed in.

Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil. Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen. Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid. Wat had hij toch een geweldig mooie moeder. Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen.

Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot. Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen. Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen.

Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan. Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug. Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen. Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik. Wat had ze toch een geile hangende tieten.

Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had. Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard. Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden.

Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen. Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging. Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen.

Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname. Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden. Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging.

Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder. Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut.

Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me. Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut. Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut. Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen. Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen.

Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma? Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei. Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden. Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken. Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul. Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht.

Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers. Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut.

Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten. Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging.

Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel. Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel. Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels.

Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van. Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden.

Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje. Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan. Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond. Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut.

Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen. Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten.

Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen. Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht. Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Jan werd wakker in de ochtend en keek naast zijn moeder die op haar zij naast hem lag.

Op haar gezicht was een gelukkige glimlach, Haar lange geile tieten lagen plat op elkaar op het bed met de heerlijke tepels die hem geil aan keken. Hij ontblootte zijn eikel en drukte die tegen haar tepels aan.

Hij wreef zijn natte eikel zachtjes langs en tegen de tepels die steeds harder werden. Zijn moeder kreunde zachtjes van genot in haar slaap. Jan genoot van haar geile lichaam, Hij streelde de vette heupen en voelde het zachte vlees onder zijn handen door rollen.

Hij drukte zijn pik tussen haar tieten en begon zijn pik langzaam heen en weer te laten glijden tussen de twee vette platte memmen. Met één hand drukte hij ze meer op elkaar en zijn andere hand begon haar geile dikke billen te strelen. Zachtjes lag hij haar tieten te neuken terwijl zij sliep, hij voelde het weke vlees van haar tieten onder zijn hand bewegen door zijn pik.

Oh wat was dat heerlijk geil. Zijn hand op haar billen begon haar aarsje te verwennen en zijn moeder kreunde van genot. Ze sloeg haar ogen op en zei: Zo lieve jongen ben jij je moeder aan het tiet neuken in haar slaap?

Oh mam zei Jan, Het is zo heerlijk. Jannie greep tussen zijn benen zijn ballen en liet ze geil tussen haar vingers rollen. Met haar andere hand greep ze zijn harde jongenskont en met een vinger in zijn kontgaatje voerde ze de neukende beweging op. Jan had het niet meer schokken spoot hij zijn zaad tussen die geile memmen. Jannie pakte zijn druipende pik en likte die helemaal schoon.

Zo jongen nu moet je mijn tieten maar schoonlikken want wie rotzooi maakt ruimt het op. Jan tilde de bovenste vette tiet op en likte de onderkant schoon. Nam de tepel in zijn mond die smaakte nog naar zijn voor geil. Hij legde die tiet onder haar oksel en likte de nog liggende schoon. Toen hij klaar was trok Jannie hen tegen zich aan en kussend en strelend genoten ze van elkaar.

Kom we gaan samen douchen zei Jannie. Jan genoot bij het voor uitzicht dat hij haar mocht wassen. Ans en Theo zullen wel verbaast zijn zei Jannie. Want ik ben vannacht stiekem binnen gekomen omdat ik jou eerst voor mezelf wou hebben. Jan kuste haar dankbaar en zei “het was zo fijn mams en dan te bedenken dat we dit de rest van ons leven kunnen doen” Jannie streelde hem en zei: Ja jongen een leven van genieten ligt voor ons open en Theo en Ans zullen daar ook naar uitkijken.

Weet je wat we doen zei Jannie: Ik zal er zeker net zo van genieten als jullie om te zien hoe wij samen onze eerste neuk partij hebben beleefd!! We sprongen uit bed en doken onder de douche. Ma waste mij eerst en was lang bezig met mijn pik, ballen en kontje. Ze bleef maar wassen likken en kussen terwijl ze kreunde Oh jongen wat ben je toch mooi.

Ik liet haar stoppen en begon haar geile lijf te wassen, haar geile tieten slingerden tussen mijn handen heen en weer en haar tepels zoog ik keihard schoon. Ik waste haar vette onderlijf met blote handen en terwijl ik haar kont met zeep kneedde drukte ik mijn pik in haar sappige spleet. Door de zeep lukte het me drie vingers in haar kontje te pompen waarop ze direct kreunend klaar kwam, wat heb ik toch een geile moeder.

Eindelijk stapten we uit de douche en droogden elkaar af en ik kon niet na laten haar goddelijke vette lijf even helemaal met kussen te overdekken. Ik pakte de laptop en we liepen naar beneden waar Ans en Theo al naakt aanwezig waren. Jannie brulde Theo vol vreugde en vloog op haar af. Hij kuste haar vol op de mond en zoog toen aan haar vette tepels en daarna drukte hij zijn stijve pik in haar kruis en drukte met zijn handen op haar vette billen zich wrijvend tegen haar aan.

Mijn moeder genoot van zijn aanraking en streelde zijn kont met twee handen. Ans vloog op ze af en kuste mijn moeder intens op de mond, ze greep naar moeders vette hangers en likte beurtelings haar tepels.

Even later gingen we zitten voor het ontbijt. Moeders vertelde dat ze gisteren niet langer kon wachten na het telefoontje van Theo en direct in de auto was gesprongen met een lekkende kut want ze wou maar één ding, met haar zoon de nacht door brengen. Nou zei Ans dat kan ik goed begrijpen moet je eens kijken wat een lekker geil joch het is en hij neukt zo heerlijk. Jannie vertelde dat ze geweldig hadden genoten vannacht en beelden hadden opgenomen voor hun.

Snel werd het ontbijt naar binnen gewerkt en ik sloot de laptop aan op de tv en met ons vieren zaten we te kijken. Ik zat wijdbeens op de bank en mijn moeder zat tussen mijn benen op de grond. Ans zat naast mij en Theo zat tussen haar gespreide benen op de grond. Ik startte de film en het begon met de striptease. Theo begon al direct aan zijn lul te trekken bij de eerste geile beelden van mijn moeder.

Ans pakte mijn knoert harde pik en streelde die zachtjes. Ik greep een vette dikke mem van haar en kneedde die geil. Naar gelang de film vorderde werden we allemaal geiler. Toen kwam het moment dat mijn moeder wijdbeens zich begon te vingeren.

Theo ging liggen en trok mijn moeders hoofd over zijn pik terwijl hij naar de film bleef kijken. Ik zag mijn moeder haar vette kont naar achter steken en streelde haar tussen haar billen. Ik keek naar de film en zag tot mijn verbazing dat het moment wanneer ik de camera op bed gooide hij nog steeds aan stond en een perfecte opname liet zien hoe ik mijn moeders vette kut uitlebberde en klaar likte.

Duidelijk zag je mijn zwaar hangende zak heen en weer slingeren bij elke beweging. Theo zat kreunend gebiologeerd naar mijn kontgaatje en mijn slingerend zak te kijken. Ik zakte op mijn knieën achter mijn moeder en drukte mijn druipende pik tegen haar sterretje. Theo had het in de gaten en draaide zich snel om in 69 zodat hij mijn pik in haar aars kon zien neuken. Ans was zo wijdbeens gaan zitten dat ik van uit mijn neukende positie haar vette gezwollen kut kon klaar lebberen.

Ja jan neuk je moeder maar in haar kont en spuit je zaad maar in mijn darmen, Theo likt me wel weer schoon. Theo beaamde het kreunend en greep mijn ballen en vingerde mijn kontgaatje. Ans hield met één hand haar dikke schaamlappen voor mij gespreid en met de andere hand kneedde ze haar vette tepels en dikke bolle tieten.

Toen ik zag hoe mijn moeder klaar kwam op de film door mijn mond kwam ik kreunend en roepend om mijn moeder klaar in haar kont. Ans keek me verwilderd aan en wreef zich tot een geil orgasme. Theo spoot zijn zaad over mijn moeders gezicht en mijn moeder spoot klaarkomend Theo helemaal onder met haar spuitende geile kut. Ik trok mijn pik uit haar kont en Theo begon likkend en zuigend en haar helemaal schoon te maken.

Ans stilde haar behoefte aan zaad door mijn moeder gezicht te likken en te kussen waar Theo zijn zaad had gespoten. Mijn moeder begon de geile vette kut van Ans te bewerken met haar ene hand en met de andere kneep ze geil en liefde vol haar vette memmen.

Kreunend kwamen de beide geile vrouwen klaar en bleven kussend en verstrengeld op Theo zitten. Ik had medelijden met Theo want er zat wel 2x 85 kg vrouw vlees op hem. Theo kreunde verloren en zachtjes hielp ik hen er onderuit.

Ik zette Theo op de bank en om hem wat te laten genieten streelde ik zijn pik. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot en zag dat de geile meiden door gingen met elkaar klaar te wrijven naar de tweede ronde.

Nu ik wist dat ma toekeek en hier geil van werd begon ik Theo langzaam te pijpen. Jannie kreunde Oh jongen wat een geil gezicht je pijpt mijn broer.

Ik werd zo geil van haar gepraat dat ik zijn pik steeds heftiger ging pijpen en zijn ballen en zijn kontgaatje ging verwennen. Kreunend en schokkend spoot Theo zijn zaad in mijn mond en ik hield het allemaal in mijn mond zonder door te slikken.

Ik draaide mij om greep mijn moeders hoofd en kuste haar met open mond. Ik perste Theo’s zaad in haar mond en kreunend zakte ze helemaal in elkaar van het enorme orgasme. Toen ze weer kon praten zei ze huilen: Oh jongen dat ik van jou het zaad van mijn broer mag krijgen maakt me zo gelukkig, snikkend drukte ze haar hoofd tegen mijn borst, ik streelde haar hoofd zachtjes en zei dat ik er voor haar was om haar gelukkig te maken. Ze keek me aan en vroeg bijna smekend “laat je dan ook voor mij door Theo in je kontje neuken?

Ga dan eerst Ans maar eens lekker verwennen want die hunkert naar je geile lul zei ze. Ans hoorde dat en ging op handen en voeten voor me klaar staan.

Jannie, riep ze, kom onder me dat kan ik je geile vette kut likken en kun je goed zien hoe je zoon mijn kut beurs naait. Jannie dook onderhaar en bood haar druipende gezwollen kut aan haar schoonzuster.

Ze keek omhoog en druppels geil van Ans kut vielen op haar gezicht. Ze kuste en likte snel even die heerlijke dikke schaamlappen en zag mijn pik langzaam verdwijnen tussen de vette bulten die glommen van geiligheid.

Ze greep mijn zak en gaf al knedende het ritme aan wat ik moest volgen. Ze drukte haar gezicht tegen de kut en mijn pompende lul en zei dit tempo aan te houden. Haar handen verplaatsten zich naar mijn billen en ze trok ze uit elkaar. Ze vingerde mijn kontgaatje en vroeg Theo wat geil op mijn aars te smeren. Theo liet zijn druipende eikel door mijn bilspleet heen en weer glijden en mijn moeder perste twee vingers in mijn aars.

Oh wat een heerlijk gevoel mijn pik in een vette natte knijpende kut. Mijn moeders mond en tong tegen mijn pik en ballen en haar neukende vingers in mijn kont. Dank zij het langzame intense ritme kon ik het lang volhouden.

Mijn moeders vingers gleden uit mijn kont en ze trok mijn billen weer uit elkaar. Theo nog een beetje geil zei ze. Ik voelde Theo’s eikel weer door mijn bilspleet en genoot van het gevoel, ik voelde dat mijn moeders hand zijn druipende lul stuurde. Langzaam drukte ze Theo’s eikel tegen mijn aars aan en ik ontspande mijn aars klaar voor ontvangst. Ma perste langzaam de druipende lul in mijn kont en ik begon het heerlijk te vinden. Mijn moeder zag hoe Theo mijn kont ontmaagde en werd hysterisch geil.

Neuk mijn zoon zoals je door je vader bent geneukt gilde ze geil en trok Theo’s ballen tegen mijn ballen aan. Neuk hem zoals je mij en je vader neukte, krijste ze weer. Spuit je zaad in zijn darmen zoadat ik mijn zoon zijn kont kan leeg zuigen gilde ze. We werden allemaal zo geil door haar geile geschreeuw dat Ans als eerste gillend op mijn pik klaar kwam en haar tong zo diep in ma’s kut perste dat ma krijsend en krabbend klaar kwam.

Theo spoot schreeuwend zijn zaad in mij darmen roepend om zijn vader, waarop op ik mijn pik uit Ans vette kut trok en mijn zaad over mijn moeders gezicht loosde. Ans rolde op zij en ma greep mijn billen en haar tong schoot diep in mijn nog openstaande aars en ze likte en zoog kreunend mijn aars leeg.

Ik dook op haar kut en likte haar naar een tweede orgasme waar ze bijna in bleef. Volkomen uitgeteld lagen we naar elkaar te kijken. Theo stelde voor om maar eens bij te komen in het zwembad en riep: Wie het eerste in het water is!!. Iedereen vloog overeind en spurten naar het zwembad, ik liep wat langzamer want ik wou naar mijn moeder kijken en hoe haar geile kont schudde onder het rennen en haar lange vette hangende tieten heen en weer slingerden als ze hard liep. Genietend keek ik haar na.

Wat was ik toch een gelukkig mens met zo een moeder en zulke familie leden. Na een poosje gezwommen te hebben ging ik met ma op het gras liggen, we lagen heerlijk buik aan buik en ik kuste haar mooie gezicht teder en verliefd. Ze keek me met glanzende ogen aan en terwijl ze haar armen om me heen sloeg en zich stevig tegen me aandrukte fluisterde ze: Oh Jan ik ben zo gelukkig dat we zo van elkaar kunnen genieten en dat je alles voor me wilt doen wat ik fijn vind. Ik streelde haar heerlijke zachte lichaam en likte haar oorschelpje intiem.

Mam fluisterde ik in haar lieve oortje, je bent alles voor mij en je maakt me zo gelukkig. Teder kusten we elkaar lang en intens. Mam mag ik wat vragen? Tuurlijk Jan, je kunt mij alles vragen, zei ze glimlachend. Mam, hoe komt het dat Ans van die dikke bolle tieten heeft en jij van die heerlijke lange platte met zulke dikke tepels? Ma keek me diep aan en zei toen. Lieverd ik zal je dat vertellen: Toen we thuis die heerlijke relatie hadden met ons vader en Theo ben ik in verwachting geraakt, tijdens de zwangerschap was ik geiler dan ooit en de beide mannen geilden op mijn dikke buik en mijn zwangere tieten.

Mijn tieten groeiden met de dag ze werden steeds gevoeliger en steeds groter. Ze staken recht voor uit en mijn spenen leken wel pikken die er om gilden gezogen te worden.

Ik zag in gedachten voor me hoe dat er uitgezien moest hebben en mijn pik droop stijf van geiligheid tegen mijn moeders buik. Theo, vertelde ze verder moet nog wel foto’s hebben van die periode, ik zal het zo vragen.

Ik kwam elke dag wel 10x klaar door hun en door mij zelf. Als ze zich aftrokken en hun zaad op mijn tepels spoten kreeg ik al een daverend orgasme. Ik zag het helemaal voor me twee mannen die hun eikel trekkend tegen haar spenen drukten en dan druipend van het zaad nawreven. Ik kreunde zachtjes van geiligheid en mijn moeder kuste me en zei: Ja mam heel erg, antwoordde ik. Ze legde haar handen op mijn pik en begon me langzaam af te trekken. Ging ze verder het baby’tje na 9 maanden dood geboren werd waren mijn borsten zo gigantisch gespannen dat er iets mee moest gebeuren, mijn vader zei toen wij zullen ze wel 4x per dag voor je leeg zuigen.

Er werd afgesproken dat voor we opstonden beide mannen mijn tieten helemaal leeg zouden zuigen en melken en dat ze beiden tussen de middag naar huis kwamen om het weer te doen en avonds nog twee keer. Theo en pa begonnen meteen te zuigen en mijnborsten te kneden, het was zo heerlijk dat ik wel twee keer klaar kwam, zo begon het ritme van mijn memmen legen en klaarkomen tot stand te komen.

Maar door al dat gezuig begonnen mijn borsten steeds dikker te worden en steeds gevoeliger, soms kwam ik wel 4x klaar tijdens een melk zuigbeurt. Ik kocht toen een apparaat om te kunnen afkolven zodat ik het tussendoor zo vaak kon doen als ik wou.

Ook met dat apparaat kwam ik elke keer weer klaar. Langzamerhand begonnen mijn borsten leger te worden maar ik vond het zuigen door pa en Theo zo heerlijk en geil dat ik het ritme vast wou houden, en dat is de reden dat mijn borsten zo plat en lang zijn geworden maar dat vind je toch mooi en geil? Ja mam ik vind ze heerlijk en begon direct op haar heerlijke tepels te zuigen dromend dat er melk uit kwam. Zuig maar heerlijk jongen zei ma, zuig me maar helemaal leeg dan zal ik jouw geile heerlijke pik wel even leeg trekken.

Verstrengeld in elkaar zoog ik beurtelings aan haar geile spenen terwijl zij mij rustig maar geraffineerd af trok. Kreunend kwam ik haar handen klaar en perste mijn hoofd tegen haar geile slappe tieten, oh wat was het heerlijk bij haar, ze kuste me verliefd en zei: Ik viel in slaap naakt in het gras.

Ik werd wakker omdat iemand me streelde. Ik opende mijn ogen en zag Ans die verliefd mijn lichaam streelde. Hoi heerlijk jong zei ze, welkom terug in de wereld. Ik lachte haar toe en zei tegen haar: Ans ik hou van je. Verheugd nestelde ze haar goddelijke vette lijf in mijn armen en fluisterde: Jan mag ik je even alleen hebben?

Ja hoor antwoordde ik en kuste haar liefdevol op de mond, we tongden wat en ze wreef haar zachte weke drillende vlees heerlijk tegen me aan. Zachtjes streelde ik het weke vlees en kneep zachtjes in haar goddelijk lijf. Ik had nog helemaal niet de tijd gehad van dit vette zachte lichaam met al die mooie plooien te kunnen genieten. Theo en je moeder zijn even naar de stad inkopen doen zei Ans. MM zei ik, dan wil ik nu in alle rust van je heerlijk schoonheid genieten Ans.

Ze sloeg haar armen om me heen en kuste me hartstochtelijk en zei direct: Ik lachte en zei: Ans ik wil jou ook op de film zoals mijn moeder, als ik dan eens alleen ben kan ik me heerlijk kijkend naar jou aftrekken. Zou je dat echt doen?

Ja Ans zo een goddelijke vrouw als jij maakt met verschrikkelijk geil. Waar gaan we dat doen? Ans vertelde me dat ze zo geil werd bij het idee gefilmd te worden en dat ik later naar haar zou kijken met mijn pik in mijn hand. We liepen naar binnen en ik pakte de spullen uit de kamer die er nog van die ochtend lagen.

Ik schakelde de camera in en vertelde Ans dat ze langzaam voor me de trap op moest lopen. Ans voelde dat ik haar geile kont ging filmen terwijl ze de trap op liep. Langzaam liep ze trede voor trede omhoog draaiend met haar vette trillende billen.

Haar vette dijen wreven trillend langs elkaar en door haar druipende kut vormde zich een hele glijdende laag tussen haar benen. Ik zei plotseling stop. En ze bleef staan, ze was bijna boven nog twee treden. Bukken met de benen wijd zei ik. Ze bukte en spreidde haar vette benen. Ik zoomde in tussen haar benen en zag haar vette kut open staan en verderop haar geile grote memmen hangen met de tepels op de eerste etage. Verder spreiden riep ik.

Ze spreidde haar benen maximaal en haar kut stond heerlijk ver open. Nu Ans ga je je klaar maken terwijl je denkt aan hoe ik straks samen met mijn moeder naar jouw geile film zitten te kijken. Ik met mijn pik geilend op jou te trekken en ma met een vibrator in haar kut verlangend naar een orgasme van jouw.

Ans kreunde geil en wist dat ik in haar druipende vette kut zat te filmen en ze droomde weg bij die geile fantasie. Ze greep met één hand in haar kut en drukte direct 3 vingers naar binnen. Haar geil droop langs haar vingers over haar hand en ze pompte wild haar vingers heen en weer.

Haar grote memmen slingerden verderop als los geslagen zakken met water heen en weer en ik kon ze bijna horen klotsen. Haar andere hand ging nu ook naar achter en ze drukte vier vingers in haar kontgaatje en neukte zichzelf in twee gaten.

Kreunend en gillend zakte ze in elkaar op de vloer schuddend en trillend van het enorme orgasme. Ik hielp haar overeind en bracht haar op bed in haar slaapkamer. Oh Jan wat was dat heerlijk die fantasie kreunde ze, wil je alsjeblieft voor me gaan zitten en je aftrekken als je naar me kijkt?


Sexdate emmeloord sex met volslanke vrouw


Even lag ze er zonder te bewegen. Toen deed ze haar slip uit haar mond en deed hem weer aan alsof er niets gebeurd was. Ze zocht haar pyjama, deed deze ook aan en poetste de spermavlekken van de bank. Ze ging meteen naar bed en viel huilend in slaap. Ze hoorde haar ouders niet thuiskomen. De volgende dag werd ze al vroeg wakker.

Ze dacht na over wat ze nu moest doen. Ze had geen zin om iedereen alles te moeten uitleggen en om aangifte te doen ofzo. Ze besloot om er nog maar even over na te denken een paar dagen. Op school leek alles wel gewoon normaal. Jordy, Timothy en zijn vriendjes stonden in het rookhok zoals gewoonlijk stoer hun sigaretjes te roken. In de lessen voelde Joni dat Jordy nu steeds naar haar zat te kijken. Hij keek wat onopvallend de andere kant op keek als oogcontact dreigde. In de middagpauze checkte Joni haar mail.

Toen schrok ze best wel. Een mail van Jordy. Met in de bijlage een foto van haar. Naakt in de bank van haar ouders. Met haar benen wijd uitgespreid. Haar vagina open met haar klitje naar buiten stekend in close up. Sperma stroomt uit haar vagina. Verder niemand op de foto. Niemand van de vier jongens.

Alleen zijzelf in een houding alsof ze een sletje of een hoertje was. Een waarschuwing, stond in de mail. Nou dan zal ik maar zeker geen aangifte doen en het maar zo laten dacht Joni.

De week ging voorbij. Joni dacht nog wel vaak wat voorgevallen was. Ze had zich voorgenomen als ze alleen thuis was de voordeur maar niet meer te openen. Maar na een week kreeg ze weer een email.

Ook weer met een foto. Niet dezelfde als de eerste maar een andere foto. Ook van Joni, spiernaakt op de bank liggend. Ook weer met haar open gespreide vagina maar nu ook met haar borsten en gezicht duidelijk zichtbaar. Het leek wel een foto als in van een sexadvertentie waarin meisjes hun lichaam showen of aanbieden voor geld.

Nu stond er in de mail dat deze foto samen met de eerste foto openbaar zal worden gemaakt. Om dit te voorkomen moest ze zondagmiddag naar een leegstaand half afgebrand fabriekspand komen.

Joni wist waar het was. Ze fietste er dagelijks langs op weg naar school. Ze dacht dat het afgesloten was maar blijkbaar konden de jongens er naar binnen. Vrijdagnacht kon ze niet slapen. Ze twijfelde en piekerde nogal. Ze besloot zondagochtend om het er maar op te wagen en toch maar te gaan.

Langzaam fietste ze naar de hal. Het hek stond al zover open zodat ze gewoon het terrein op kon fietsen. Joni zag Timothy al staan. Bang liep Joni met haar fiets aan de hand naar hem toe. Ynze, Jassin en Jordy kwamen ook tevoorschijn en gingen om Joni heen staan. Jordy, de leider van het clubje, sprak Joni op dringende toon aan.

Als je meewerkt doet het geen pijn. Misschien kun of wil je er nog wel van genieten. Je houdt toch van sex? Hoe wist hij dat? Gokte hij maar wat? Of wist Jordi dat ze regelmatig wat experimenteerde? Veel tijd om na te denken en te kiezen had Joni niet, want de jongens pakten haar vast en trokken haar naar binnen het fabriekspand binnen. Deze hal was nog intact en niet beschadigd door de brand kon Joni nu zien. Joni zag al wel wat de bedoeling was.

Ze zag een oud en vuil matras op de vuile vloer liggen. Het had geen zin om zich te verzetten. Een meisje tegen vier oudere jongens heeft geen schijn van kans. Al snel zaten de geile jongens aan haar.

Ze liet zich maar uitkleden. Expres had ze al oude kleding en ondergoed aangetrokken. Haar oude grijze joggingbroek, truitje en jasje die haar eigenlijk toch al te klein waren. Haar borsten schudden wat op en neer. Joni bleef stokstijf als een standbeeld stil staan. Toen moest ook haar slip er aan geloven. Joni hield haar benen stijf tegen elkaar. Haar slip bleef er tussen hangen. Joni keek naar beneden en zag het kruisje van haar slipje. Tegenhouden kon ze de jongen niet.

Ze sleepten haar naar het matras en gooiden haar er bovenop. Haar slipje was ze nu ook verloren en poedelnaakt lag ze op het matras te wachten op wat ze met haar van plan waren.

Ze liet haar lichaam slap liggen. Ze zag dat de jongens zich ook hadden uitgekleed en zich een beetje aan het opgeilen en aftrekken waren. Ze voerden een discussie. Wie het eerst mocht. Joni wilde het niet weten en sloot haar ogen. Ze wilde het niet zien. Ze voelde zich weer vastgepakt worden. Haar benen werden uit elkaar gerukt en haar polsen werden stevig vastgepakt.

Ze voelde een vinger in haar kutje dringen. Joni voelde een brandend gevoel. Ze was bang als ze droog bleef het erg pijn zou gaan doen. Een lul voelde ze in haar vagina verdwijnen nu. Met net zo weinig gevoel en respect neukte de jongen haar nu. Gewoon dom in en uit haar vagina. Hij stootte er soms naast wat best pijn deed. Hij zat zelfs bijna in haar urineleider wat nog pijnlijker was. Gelukkig duurde het niet lang. Nog steeds met haar ogen dicht bleef Joni als een zoutzak liggen.

De jongens wisselden van plek en nummer twee was aan de beurt. Met net zo weinig gevoel en ervaring als de eerste jongen. En natuurlijk kwijlde hij in haar gezicht en over haar borsten toen hij klaarkwam in haar vagina. Joni voelde zich al aardig plakkerig worden in haar bilspleet. Ook het matras was al aardig nat geworden. Ze voelde het aan haar billen. Toen werd Joni ook nog afgewerkt door nummer drie en vier.

Ze kon er niets aan doen. Joni werd stevig vastgehouden steeds. Nog steeds lag ze met haar ogen dicht. Joni had niet eens in de gaten dat er geen vijfde keer kwam. Na een tijdje opende ze haar ogen. De jongens waren er al vandoor.

Even bleef ze liggen. Joni zocht haar spullen en kleding bij elkaar. Haar bh en slipje kon ze nergens meer vinden. Blijkbaar hadden de jongens dit als trofee meegenomen of misschien gewoon om haar te pesten. Ze was zo slim geweest papieren zakdoekjes in haar broekzak te stoppen. Een beetje had ze wel zoiets verwacht. Ze voelde met haar vingers in haar vagina.

Ze zat nog vol sperma. Ze droop nog na. Het liep tussen haar benen over haar anus tussen haar bilspleet omlaag op het matras. Haar billen plakten tegen elkaar en plakten vast op het matras. Ze voelde dat haar schaamlippen nog wijd open stonden. Haar klit was nog keihard en gevoelig. Ze werd nu opnieuw opgewonden. Heftig vingerde de ze zichzelf. Iets wat zelden gebeurde.

Toen kreeg ze het koud. Joni bedacht dat ze nu maar eens op moest staan. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel. Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik.

Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen.

Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen.

Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten. Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen.

Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen. Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd. Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht. Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen. Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op.

Oh Jan zei hij. Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik. Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken.

Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap. Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen.

Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel. Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn. Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte.

Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar. Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou. Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien.

Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave. Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot. Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam.

Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar. Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul. Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte.

Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel. Kreunend onderging Jan het genot. Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot.

Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid.

Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid. Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht. Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut. Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen. Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot.

Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit. Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel. Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave. Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond. Kussend en strelend lagen ze naast elkaar.

Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen? Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer. Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt. Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten.

Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was. Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht. Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten.

Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen. Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje. Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed. Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden.

Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar. Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen. Hij zoomde nog eens goed in. Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil.

Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen. Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid. Wat had hij toch een geweldig mooie moeder. Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen. Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot. Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen.

Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen. Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan. Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug. Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen. Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik.

Wat had ze toch een geile hangende tieten. Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had. Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard.

Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden. Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen. Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging.

Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen.

Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname. Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden.

Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging. Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder. Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut. Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me.

Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut. Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut. Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen.

Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen. Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma? Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei. Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden. Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken.

Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul. Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht. Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers. Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut. Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten.

Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging. Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel. Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel. Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels.

Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van. Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden. Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje.

Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan. Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond. Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut. Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen.

Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten. Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen. Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht.

Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Jan werd wakker in de ochtend en keek naast zijn moeder die op haar zij naast hem lag. Op haar gezicht was een gelukkige glimlach, Haar lange geile tieten lagen plat op elkaar op het bed met de heerlijke tepels die hem geil aan keken. Hij ontblootte zijn eikel en drukte die tegen haar tepels aan. Hij wreef zijn natte eikel zachtjes langs en tegen de tepels die steeds harder werden.

Zijn moeder kreunde zachtjes van genot in haar slaap. Jan genoot van haar geile lichaam, Hij streelde de vette heupen en voelde het zachte vlees onder zijn handen door rollen. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten en begon zijn pik langzaam heen en weer te laten glijden tussen de twee vette platte memmen. Met één hand drukte hij ze meer op elkaar en zijn andere hand begon haar geile dikke billen te strelen.

Zachtjes lag hij haar tieten te neuken terwijl zij sliep, hij voelde het weke vlees van haar tieten onder zijn hand bewegen door zijn pik. Oh wat was dat heerlijk geil. Zijn hand op haar billen begon haar aarsje te verwennen en zijn moeder kreunde van genot. Ze sloeg haar ogen op en zei: Zo lieve jongen ben jij je moeder aan het tiet neuken in haar slaap?

Oh mam zei Jan, Het is zo heerlijk. Jannie greep tussen zijn benen zijn ballen en liet ze geil tussen haar vingers rollen. Met haar andere hand greep ze zijn harde jongenskont en met een vinger in zijn kontgaatje voerde ze de neukende beweging op. Jan had het niet meer schokken spoot hij zijn zaad tussen die geile memmen. Jannie pakte zijn druipende pik en likte die helemaal schoon.

Zo jongen nu moet je mijn tieten maar schoonlikken want wie rotzooi maakt ruimt het op. Jan tilde de bovenste vette tiet op en likte de onderkant schoon. Nam de tepel in zijn mond die smaakte nog naar zijn voor geil. Hij legde die tiet onder haar oksel en likte de nog liggende schoon. Toen hij klaar was trok Jannie hen tegen zich aan en kussend en strelend genoten ze van elkaar.

Kom we gaan samen douchen zei Jannie. Jan genoot bij het voor uitzicht dat hij haar mocht wassen. Ans en Theo zullen wel verbaast zijn zei Jannie. Want ik ben vannacht stiekem binnen gekomen omdat ik jou eerst voor mezelf wou hebben. Jan kuste haar dankbaar en zei “het was zo fijn mams en dan te bedenken dat we dit de rest van ons leven kunnen doen” Jannie streelde hem en zei: Ja jongen een leven van genieten ligt voor ons open en Theo en Ans zullen daar ook naar uitkijken.

Weet je wat we doen zei Jannie: Ik zal er zeker net zo van genieten als jullie om te zien hoe wij samen onze eerste neuk partij hebben beleefd!! We sprongen uit bed en doken onder de douche. Ma waste mij eerst en was lang bezig met mijn pik, ballen en kontje. Ze bleef maar wassen likken en kussen terwijl ze kreunde Oh jongen wat ben je toch mooi. Ik liet haar stoppen en begon haar geile lijf te wassen, haar geile tieten slingerden tussen mijn handen heen en weer en haar tepels zoog ik keihard schoon.

Ik waste haar vette onderlijf met blote handen en terwijl ik haar kont met zeep kneedde drukte ik mijn pik in haar sappige spleet. Door de zeep lukte het me drie vingers in haar kontje te pompen waarop ze direct kreunend klaar kwam, wat heb ik toch een geile moeder. Eindelijk stapten we uit de douche en droogden elkaar af en ik kon niet na laten haar goddelijke vette lijf even helemaal met kussen te overdekken. Ik pakte de laptop en we liepen naar beneden waar Ans en Theo al naakt aanwezig waren.

Jannie brulde Theo vol vreugde en vloog op haar af. Hij kuste haar vol op de mond en zoog toen aan haar vette tepels en daarna drukte hij zijn stijve pik in haar kruis en drukte met zijn handen op haar vette billen zich wrijvend tegen haar aan. Mijn moeder genoot van zijn aanraking en streelde zijn kont met twee handen. Ans vloog op ze af en kuste mijn moeder intens op de mond, ze greep naar moeders vette hangers en likte beurtelings haar tepels.

Even later gingen we zitten voor het ontbijt. Moeders vertelde dat ze gisteren niet langer kon wachten na het telefoontje van Theo en direct in de auto was gesprongen met een lekkende kut want ze wou maar één ding, met haar zoon de nacht door brengen. Nou zei Ans dat kan ik goed begrijpen moet je eens kijken wat een lekker geil joch het is en hij neukt zo heerlijk.

Jannie vertelde dat ze geweldig hadden genoten vannacht en beelden hadden opgenomen voor hun. Snel werd het ontbijt naar binnen gewerkt en ik sloot de laptop aan op de tv en met ons vieren zaten we te kijken. Ik zat wijdbeens op de bank en mijn moeder zat tussen mijn benen op de grond.

Ans zat naast mij en Theo zat tussen haar gespreide benen op de grond. Ik startte de film en het begon met de striptease. Theo begon al direct aan zijn lul te trekken bij de eerste geile beelden van mijn moeder. Ans pakte mijn knoert harde pik en streelde die zachtjes. Ik greep een vette dikke mem van haar en kneedde die geil. Naar gelang de film vorderde werden we allemaal geiler. Toen kwam het moment dat mijn moeder wijdbeens zich begon te vingeren.

Theo ging liggen en trok mijn moeders hoofd over zijn pik terwijl hij naar de film bleef kijken. Ik zag mijn moeder haar vette kont naar achter steken en streelde haar tussen haar billen.

Ik keek naar de film en zag tot mijn verbazing dat het moment wanneer ik de camera op bed gooide hij nog steeds aan stond en een perfecte opname liet zien hoe ik mijn moeders vette kut uitlebberde en klaar likte.

Duidelijk zag je mijn zwaar hangende zak heen en weer slingeren bij elke beweging. Theo zat kreunend gebiologeerd naar mijn kontgaatje en mijn slingerend zak te kijken. Ik zakte op mijn knieën achter mijn moeder en drukte mijn druipende pik tegen haar sterretje.

Theo had het in de gaten en draaide zich snel om in 69 zodat hij mijn pik in haar aars kon zien neuken. Ans was zo wijdbeens gaan zitten dat ik van uit mijn neukende positie haar vette gezwollen kut kon klaar lebberen. Ja jan neuk je moeder maar in haar kont en spuit je zaad maar in mijn darmen, Theo likt me wel weer schoon. Theo beaamde het kreunend en greep mijn ballen en vingerde mijn kontgaatje. Ans hield met één hand haar dikke schaamlappen voor mij gespreid en met de andere hand kneedde ze haar vette tepels en dikke bolle tieten.

Toen ik zag hoe mijn moeder klaar kwam op de film door mijn mond kwam ik kreunend en roepend om mijn moeder klaar in haar kont. Ans keek me verwilderd aan en wreef zich tot een geil orgasme. Theo spoot zijn zaad over mijn moeders gezicht en mijn moeder spoot klaarkomend Theo helemaal onder met haar spuitende geile kut. Ik trok mijn pik uit haar kont en Theo begon likkend en zuigend en haar helemaal schoon te maken. Ans stilde haar behoefte aan zaad door mijn moeder gezicht te likken en te kussen waar Theo zijn zaad had gespoten.

Mijn moeder begon de geile vette kut van Ans te bewerken met haar ene hand en met de andere kneep ze geil en liefde vol haar vette memmen. Kreunend kwamen de beide geile vrouwen klaar en bleven kussend en verstrengeld op Theo zitten.

Ik had medelijden met Theo want er zat wel 2x 85 kg vrouw vlees op hem. Theo kreunde verloren en zachtjes hielp ik hen er onderuit. Ik zette Theo op de bank en om hem wat te laten genieten streelde ik zijn pik. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot en zag dat de geile meiden door gingen met elkaar klaar te wrijven naar de tweede ronde.

Nu ik wist dat ma toekeek en hier geil van werd begon ik Theo langzaam te pijpen. Jannie kreunde Oh jongen wat een geil gezicht je pijpt mijn broer. Ik werd zo geil van haar gepraat dat ik zijn pik steeds heftiger ging pijpen en zijn ballen en zijn kontgaatje ging verwennen. Kreunend en schokkend spoot Theo zijn zaad in mijn mond en ik hield het allemaal in mijn mond zonder door te slikken.

Ik draaide mij om greep mijn moeders hoofd en kuste haar met open mond. Ik perste Theo’s zaad in haar mond en kreunend zakte ze helemaal in elkaar van het enorme orgasme. Henk schrok zich een hoedje en propte zijn lul zo goed en zo kwaad weer in zijn broek. Mam riep hij uit. Rustig maar jongen ik bijt niet en weet best dat jonge jongens zoals jij zich aftrekken. Ja de buurvrouw is een mooie vrouw hé jongen want daar gluurde je toch naar. Niks sorry jongen alle jongens zouden gluren als ze zo’n buurvrouw hadden.

Trouwens ik wil ook wel even gluren, best spannend en ze keek samen met haar zoon door de kier en zag buurvrouw Siem bukken om de was op te hangen. De zware tieten van de buurvrouw hingen lekker in de bh en waren voor een groot gedeelte zichtbaar. Ja jongen ik kan begrijpen dat je dar zo’n mooie stijve van krijgt en terwijl ze dicht bij elkaar stonden wreef ze over de lulvan haar zoon.

Henk deed niets maar genoot als nooit tevoren. Blijf lekker kijken jongen en Truus trok zich terug en knoopte de broek van haar zoon los en nam zijn lul in haar handen. Jeetje mam wat doe je. Ik zal je lekker aan je mooie paal trekken jongen terwijl jij de tiete van buurvrouw Siem begluurt. Ja mam trek mijn lul lekker af ahhhmmm ja lekker zo. Ja jongen geil hé gluren naar de buurvrouw. Truus haar tieten schokten onder het trekken op en neer.

Ohhmmm mam moet je zien hoe Siem haar borsten wippen kijk ma. Truus drukte haar gezicht tegen dat van haar zoon en zag inderdaad dat buurvrouw Siem haar grote massieve tieten lekker op en neer wipten terwijl ze rondliep in de tuin. Ze trok wat rustiger aan de lul van haar zoon die nu een arm om haar heen geslagen had.

Henk voelde de dikke tieten van Truus tegen zich aan en zijn lul werd nog harder. Ja jongen geil je dan zo op vrouwen tieten? Ja mam en ik beken ook maar meteen dat ik wel eens naar jou gluur als er wat van je tieten te zien is. Oh ja Henk vind je de tieten van mamma ook lekker om naar te gluren?

Ja mam ook toen ze zo heen en weer schudden terwijl je mij stevig aftrok. Truus liet Henk zijn harde jongens lul los en schudde met haar schouders zodanig dat haar tieten in het wollen truitje heen en weer schudden. Ohhh mam wat lekker om te zien. Ja trek je af dan geile lieverd dan zal mamma een tieten show weggeven. Ik pakte mijn lul beet en trok er langzaam aan. Mamma kneep in haar tieten en duwde ze tegen elkaar.