Meisjes die elkaar beffen de kut van de buurvrouw

meisjes die elkaar beffen de kut van de buurvrouw

De mannen kiezen vaak voor het ontharen van de rug, billen en borst. Laserontharing heeft twee nadelen; het is enigszins pijnlijk en het is nog steeds erg duur. Dat is dus een fikse investering. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. O Harsen- nooit geprobeert, kdenk dat je dat het beste kan doen Laseren- Nou dat weet ik dus niet maarja.

S dus vind echt vervelend maar ga denk sown epi ding kopen. Epileren, Harsen en waxen, Crémes allemaal niks voor mij en Laserontharing is super duur dus blijft scheren nog over. Ik gebruik een epilady! Ik doe gewoon onder de douche met wat douchegel en een scheermesje, werkt goed! Die ontharingscreme werkt bij mij niet zo goed..

Je kan ook een citroen boven je benen uitknijpen en dan in de zon laten opdrogen, dan bleek je de haartjes en zie je ze niet meer! S en ontharings creme vink so stinke en vaak vergeet je nog stukke ook. Oksels; scheren Benen; doe ik nog niet, heb bijna geen haren daar Scheren doet gelukkig helemaal geen pijn xO.

Kheb laatst bij Action van Veet ontharingscremé gekocht.. Kan voor benen, bikini-lijn en oksels. Doe mij maar scheren! Maar als ik naar het strand ga en dan echt een paar dagen achter elkaar dan vindt ik het wel fijn met dat epileer ding ; Yessdaa.. Maar ik doe gewoon een verzorgende douchegel op mijn been, en scheer mijn haar dan gewoon af, en dan doe ik er nog een verzorgende zalf op en klus is geklaard.

Die feet ontharingscreme werkt bij mij idd ook niet, is echt af te raden! Wat kan ik nou het beste doen zodat ik op vakantie helemaal nix hoef te doen. Ik gebruik de ladyshave van mn moeder. En ik heb mn benen nog nooit geschoren omdat je dat anders ook weer zovaak moet bijhouden. Harsen lijkt me mega pijnlijk. Ik scheer mijn benen en de volgende dag kan ik weer opnieuw beginnen!

Ik had me laatst geschoren met scheermesjes die gingen roesten, nu heb ik uitslag op mijn been, het doet hendig veel pijn en me been is helemaal rood met bloedpuntjes!

Ik scheer mun benen pas weer als dat weg is! Ik scheer altijd mijn onderbenen, soms ook met ontharingscreme. Ik ga volgende week op vakantie, en dan moet ik dus in mijn bikini. Ik scheer altijd mijn bikinilijn, maar je blijft bij mij altijd haartjes zien zitte kleine stoppeltjes en ik heb ook vaak last van rode bultjes, en als dat er aan de zijkanten uitkomt, dat is ook niet erg fraai..

Nu vraag ik me af, weten jullie een oplossing hiervoor? Wat kan ik het beste gebruiken voor mijn bikinilijn ik ben niet vanplan een epileerapparaat ofzoiets te kopen. Auw harsen lijkt me pijnlijk maar ik gebruik gewoon ontharingscreme doet geen pijn en het werkt goet. Ik heb net geharst: P Deed wel pijn maar me benen zyn nu superglad. Ik wil graag een epileerapperaat, mrja die zijn een beetje duur. Ik zit er aan te denken om voor mijn verjaardag mijn oksels te laten lazeren.

Maar mijn moeder gaat het eerst uitproberen op dr benen: IK gebruik het altijd en ik vind het helemaal niet zeer doen. Tuurlijk lkkr is anders maar: S Je kunt het best je benen goed vet houden ik heb zelf bodymilk van zwitsal dat voorkomt ingroei en zorgt ervoor dat je snel van je pijn en bultjes afkomt! Ik epileer mijn benen en oksels Het doet erg zeer. Maar ik denk altijd: Een zacht huidje xD Bij mijn benen doe ik alleen de onderbenen.

Mijn boven benen zijn ook vrij behaard. Maar dat doet erg zeer. Want dan groeien ze de volgende dag alweer terug Dus gebruik ik creme's xP. Ik vind scheren dan nog het fijnst. Heb ook wel is zo'n crème gehad, maar dat stinkt enorm! Als ik ooit is voldoende geld heb laat ik ze wel lazeren, maar nu heb ik daar echt geen geld voor! Ikzelf gebruik m'n moeders ladyshave, en scheer alleen mijn onderbenen.. Ik heb een scheer apparaat, maar die vind ik eigenlijk helemaal niet zo fijn, ik krijg nooit álle haartjes weg..

Ff n vraagjuh aan alle girls: Scheren jullie ook je boven benen? En harsen durf ik niet! Ik scheer meestal maar van de zomer ga ik weer harsen anders groeit t zo snel terug Tip koop de harsstrips van steps die pakken bijna elk haartje mee!

Home News Fashion Beauty Lifestyle. Uitgelichte blogs Member blogs. Delen Tweet Pin App Love this! Door Redactie 11 jaar geleden. Scheren Bij de Nederlandse vrouw is scheren het meest populair.

Crèmes Ook de ontharingscrèmes zijn vrij populair, omdat ook deze manier van ontharen snel en pijnloos is. Epileren Bij epileren wordt er vaak gedacht aan het weghalen van haren bij de wenkbrauwen. Harsen en waxen Harsen is een ontharingsmethode is al eeuwenlang bestaat, de Egyptenaren waren het eerste volk die op deze manier hun haar verwijderde.

En dat arme meisje wist van niks! Verrek, als je over de duivel spreekt trap je 'm op zijn pik! Hee, Fred, ouwe rukker, kejje me nog?

Zullen we effe een keil halen in de keilenwinkel op de Boter markt? Effe over gekomen met die trut van je uit dat kut Frankrijk met je negotie? Hoe gaat het met die kutschilderijen trouwens? Ja, jongen had je maar niet moeten weg gaan want je ken het sprekende woord: Opgestaan, plaats vergaan, met je billen bloot en je lul naar de maan! Hij vond het zo gaan ruiken in de expositiezaal naar de gleuvenbrigade, dan ging ie over zijn nek met zijn grauwe kutte kop!

Vijf minu ten geleden hadden we het nog over je dat we je zo'n echte top artiest vinden! Hyancinth Bol uit Heemstede zegt met haar doorgezopen drankkop dat ook steeds in de Engelse Reed, die bloedeloze versiertent voor alcoholici. Vin je dat niet sterk? Weet je nog wie ik ben?

Je ken me toch nog wel van vroeger? Je voelt je toch niet te goed voor je landgenoten die je altijd de hand boven het hoofd hebben gehouwen? Je ken je ouwe maat toch nog wel? Waar moet ik je dan van kennen? Ze wonen nu in Heerenveen aan de Baggelbak. Ko "kolere" Zwedzinga was er ook nog, je weet wel, die heeft toen orgel gespeeld, zo'n jengel van Bach of zo!

Er kwam geen eind aan die draai orgelmuziek! Hou je 't een beetje uit in dat kut Frankrijk met je wip kip bij die Franse stiekemerds of haal je daar ook iedereen onderuit net als in Haarlem in the Silver Sixties? Wat heb je eigenlijk een rare kleren aan, dat bedoel ik! Heb je zeker bij de Schoenenreus ge kocht en die kleren bij Zeeman of de Wibra gescoord? Alles over de balk gegooid? Dragen ze daar in de Bourgogne als artiest allemaal van die todden?

Ik vind het maar echte flikkerschoentjes met die gaatjes! Dat je een martelkelder in Couloutre hebt en je wijf billenkoek moet geven om d'r te temmen, an ders is ze niet vooruit te branden, zelfs niet met een duizendklapper in d'r reet, nee het komt met jou op die manier nooit meer goed in kunstenaarsland, hahahaha!

Wat kijk je nou weer sjaggerijnig, ouwe pikkelikker! Dat is ook een tiepies Haarlemse afwijking, die scheldcultuur, maar daar doen ze in Friesland ook aan omdat daar een fijnmazig PVDA netwerk over heen ligt. De arrogantie van de macht. De Partij Van De Afgunst. Het is zeker over gewaaid met die storm van woensdag. Maar altijd is de door jaloezie gevoede achterliggende gedachte: Dat klootzakkie met zijn realistische schilderijen en zijn grote bek die zo veel exposities kijgt en wij niet en heel wat lezers trekt op Basic Publishing en het Volkskrantweb log.

Wat verbeeldt die vierkant verkeerd dubbel overgehaalde vierkant binnenste buiten de baar moeder uitgeslingerde zakkenwasser zich eigenlijk wel? Daar heb ik grote minachting voor en wil ik niets mee te maken hebben.

Laat haar stikken in heur rochel met haar geasfalteerde longen en naar de kloten geholpen lever. Ik zal lachend aan haar graf staan! Haarlem, daar heb ik medelijden mee, dat is Simpe, Sampe, Sompe, Hannes loopt op klompen en hier verkoopt men nonsens en toverballen. Mest, mist, mokkuls, matennaai ers en moeraskikkers. Een provincie voor losers en schuwe zandkonijnen. Gassige damp en, gortdroog zand, blubber, stro en kippenstront. Er schijnt daar een half achterlijke kunstenmaker rond te lopen die om op te vallen zaterdags door de Grote Houtstraat een houten speelgoedpaard duwt.

Dat is Haarlemse nep en na maak kunst. Het verschilt niet veel van Friesland. Ik had daar in Oldeboorn een buurvrouw die uit het westen kwam, die begon meteen die Friese boertjes te slijmen, op de bloed en bodem partij FNP te stemmen, daar dacht ze mee in de gunst te komen van die provinciaaltjes, ze beweerde doctorandus te zijn, wat achteraf gelogen bleek. Mijn buren luisterde mij af daar was ik heel snel achter. Ik kreeg een tip.

Haarlem is geen haar beter. Het bekendste Friese rijmpje dat ook op Haarlemmers van toepassing is: Het maakt mij niet uit wat de Friese of Haarlemse collegaatjes betreft; ze mogen kotsen op mijn hiel en, zo lang ze maar schijnheilig glimlachen in mijn smoel en een pils weg geven of een glas gekoel de goedkope wijn van de Lidl. De familie van mijn echtgenote komt uit Haarlem; stuk voor stuk bekrompen, bescheten stiekeme, achterbakse, gluiperige kleinburgermannetjes, die het nog steeds in de broek doen voor meneer pastoor en de baas op het werk.

Haarlem, dat is een ons kont in een pond broek. Ik heb de situatie daar zo eens getaxeerd en die Haar lemse wijven hebben geen kont en een wijf zonder kont is als een man zon der befsnor, dat draait op niks uit! Een hengst voor je kop met een rundlederen aktetas of liever met een Louis Vuitton?

Als jongetje van twaalf liep ik altijd door de Hirsch op het Leidseplein, want daar had je een flinke beha en roze rijgcorsetten afdeling, dus echt helemaal spekkie voor mijn bek kie. Ik was van jongs af aan gefascineerd door lingerie. Als kleuter liep ik al op pumps door de Palestrinastraat in de linge rie van mijn tante als ze even niet opletten. Wist ik veel dat ik mij jaren later door mijn Meedogenloze Magistrale Meesteres en Vorm geefster van zichzelf en van anderen met harde hand in een corset zou laten rijgen, op gemaakt met lipstick, mascara, aanplakwimpers, siliconen behavullingen en strak in de lingerie gezet met mijn glad geschoren geparfumeerde lijf aan een spreidstok zou hang en om af- en opgezweept te worden en er in no time ook nog van zou leren genieten ook?

Dat is toch langzamerhand de normaalste zaak van de wereld? Dat is toch geen vreemde karaktertrek? Dat zijn recht op en neer bonkers die niet verder komen dan de missionaris positie in het donker door een gat in de deken!

Gehuwde kerels die in de Haarlemmer Hout op zoek gaan naar een man na tien uur 's avonds dan is het er de toptijd der sodommieten. Ik heb het zelf mee ge maakt toen ik er een keer per ongeluk doorheen liep. Langs de hertenkamp en al die kerels sisten tegen mijd at ik een lekker hertenreetje had en vast wel een lekkere pluimstaart.

En ze wilden me ook nog een sigaret presenteren en dat ik niet rookte kon ze geen flikker schelen. Gereformeerden zijn van huis uit nu eenmaal bloedgeil, daar kunnen ze ook niks aan doen, dat wordt er in gepompt door de dominees op catechesatie met al die gore verha len uit het Oude Testament over kerels die elkaar met een broek vol liefde in malkanders reet neuken, de herdertjes lagen bij nachte, ja, ja, oraal anale sex zal je bedoelen, rim men, pijpen, trekken, incest plegen, moord en doodslag.

Het maakt allemaal niks uit zo lang de Heere Heere maar wordt aangeroepen. Dat was een zootje flikkers, dat wil je niet weten. Het woord zegt het al!

Op die beha afdeling van Hirsch bracht ik uren door in ademloze aanbidding voor de ge heimzinnige kledingstukken en als het even kon kneep ik zo vaak mogelijk in de cups en dan kwam ik voor de zoveelste keer die middag spontaan klaar. In de fifties kwam je zelfs van een strip van Kuifje en de Donald Duck klaar, dat was wel makkelijk. Je kon toen nog geen eisen stellen en dat maakte de toestand klip en klaar! Die beelden in de Roomse kerk zorgden voor een stuk praktische seksjuwelen voorlichting!

Ik heb jaren later in mijn atelier nog eens een Parijse manne quinpop, die de kunstschilder LeHerb achter liet geneukt. Het maakte geen enkel verschil met echt kutspek dat schuimrubber tussen d'r achterpoten!

Ik ben natuurlijk niet zo gek om net als Wolkers een gipsen beeld te gaan jakken, dan krijg je een witte lul en het is keihard en helemaal niet swingend. Ik was toen al voor mijn tienertijd omnipotent en voelde mij daarom almachtig. The Great God Pan. Mijn identiteit school toen gewoon in mijn geslacht. Sex was van jongs af aan mijn religie. Een es cape from reality. Ik wist toen al: Ik wil gaarne over mij hen laten lopen maar geen hele marsen van rooms katholiek e fanfarecorpsen met een dansmarieke en blaasmuziek voorop en een grote boemketel achter op, maar wel de vierdaagse over mij heen voelen alsen door een in leer gekelde dame op pumps.

Daar is toch niks mis mee?

..

Gay massage den bosch eromassage nijmegen
meisjes die elkaar beffen de kut van de buurvrouw

De mannen kiezen vaak voor het ontharen van de rug, billen en borst. Laserontharing heeft twee nadelen; het is enigszins pijnlijk en het is nog steeds erg duur. Dat is dus een fikse investering. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. O Harsen- nooit geprobeert, kdenk dat je dat het beste kan doen Laseren- Nou dat weet ik dus niet maarja.

S dus vind echt vervelend maar ga denk sown epi ding kopen. Epileren, Harsen en waxen, Crémes allemaal niks voor mij en Laserontharing is super duur dus blijft scheren nog over. Ik gebruik een epilady! Ik doe gewoon onder de douche met wat douchegel en een scheermesje, werkt goed!

Die ontharingscreme werkt bij mij niet zo goed.. Je kan ook een citroen boven je benen uitknijpen en dan in de zon laten opdrogen, dan bleek je de haartjes en zie je ze niet meer! S en ontharings creme vink so stinke en vaak vergeet je nog stukke ook. Oksels; scheren Benen; doe ik nog niet, heb bijna geen haren daar Scheren doet gelukkig helemaal geen pijn xO. Kheb laatst bij Action van Veet ontharingscremé gekocht..

Kan voor benen, bikini-lijn en oksels. Doe mij maar scheren! Maar als ik naar het strand ga en dan echt een paar dagen achter elkaar dan vindt ik het wel fijn met dat epileer ding ; Yessdaa..

Maar ik doe gewoon een verzorgende douchegel op mijn been, en scheer mijn haar dan gewoon af, en dan doe ik er nog een verzorgende zalf op en klus is geklaard.

Die feet ontharingscreme werkt bij mij idd ook niet, is echt af te raden! Wat kan ik nou het beste doen zodat ik op vakantie helemaal nix hoef te doen. Ik gebruik de ladyshave van mn moeder. En ik heb mn benen nog nooit geschoren omdat je dat anders ook weer zovaak moet bijhouden. Harsen lijkt me mega pijnlijk.

Ik scheer mijn benen en de volgende dag kan ik weer opnieuw beginnen! Ik had me laatst geschoren met scheermesjes die gingen roesten, nu heb ik uitslag op mijn been, het doet hendig veel pijn en me been is helemaal rood met bloedpuntjes! Ik scheer mun benen pas weer als dat weg is! Ik scheer altijd mijn onderbenen, soms ook met ontharingscreme. Ik ga volgende week op vakantie, en dan moet ik dus in mijn bikini. Ik scheer altijd mijn bikinilijn, maar je blijft bij mij altijd haartjes zien zitte kleine stoppeltjes en ik heb ook vaak last van rode bultjes, en als dat er aan de zijkanten uitkomt, dat is ook niet erg fraai..

Nu vraag ik me af, weten jullie een oplossing hiervoor? Wat kan ik het beste gebruiken voor mijn bikinilijn ik ben niet vanplan een epileerapparaat ofzoiets te kopen. Auw harsen lijkt me pijnlijk maar ik gebruik gewoon ontharingscreme doet geen pijn en het werkt goet. Ik heb net geharst: P Deed wel pijn maar me benen zyn nu superglad.

Ik wil graag een epileerapperaat, mrja die zijn een beetje duur. Ik zit er aan te denken om voor mijn verjaardag mijn oksels te laten lazeren. Maar mijn moeder gaat het eerst uitproberen op dr benen: IK gebruik het altijd en ik vind het helemaal niet zeer doen. Tuurlijk lkkr is anders maar: S Je kunt het best je benen goed vet houden ik heb zelf bodymilk van zwitsal dat voorkomt ingroei en zorgt ervoor dat je snel van je pijn en bultjes afkomt!

Ik epileer mijn benen en oksels Het doet erg zeer. Maar ik denk altijd: Een zacht huidje xD Bij mijn benen doe ik alleen de onderbenen. Mijn boven benen zijn ook vrij behaard. Maar dat doet erg zeer. Want dan groeien ze de volgende dag alweer terug Dus gebruik ik creme's xP. Ik vind scheren dan nog het fijnst. Heb ook wel is zo'n crème gehad, maar dat stinkt enorm! Als ik ooit is voldoende geld heb laat ik ze wel lazeren, maar nu heb ik daar echt geen geld voor!

Ikzelf gebruik m'n moeders ladyshave, en scheer alleen mijn onderbenen.. Ik heb een scheer apparaat, maar die vind ik eigenlijk helemaal niet zo fijn, ik krijg nooit álle haartjes weg.. Ff n vraagjuh aan alle girls: Scheren jullie ook je boven benen? En harsen durf ik niet! Ik scheer meestal maar van de zomer ga ik weer harsen anders groeit t zo snel terug Tip koop de harsstrips van steps die pakken bijna elk haartje mee! Home News Fashion Beauty Lifestyle. Uitgelichte blogs Member blogs.

Delen Tweet Pin App Love this! Door Redactie 11 jaar geleden. Scheren Bij de Nederlandse vrouw is scheren het meest populair. Crèmes Ook de ontharingscrèmes zijn vrij populair, omdat ook deze manier van ontharen snel en pijnloos is.

Epileren Bij epileren wordt er vaak gedacht aan het weghalen van haren bij de wenkbrauwen. Harsen en waxen Harsen is een ontharingsmethode is al eeuwenlang bestaat, de Egyptenaren waren het eerste volk die op deze manier hun haar verwijderde.

En dat arme meisje wist van niks! Verrek, als je over de duivel spreekt trap je 'm op zijn pik! Hee, Fred, ouwe rukker, kejje me nog? Zullen we effe een keil halen in de keilenwinkel op de Boter markt?

Effe over gekomen met die trut van je uit dat kut Frankrijk met je negotie? Hoe gaat het met die kutschilderijen trouwens? Ja, jongen had je maar niet moeten weg gaan want je ken het sprekende woord: Opgestaan, plaats vergaan, met je billen bloot en je lul naar de maan!

Hij vond het zo gaan ruiken in de expositiezaal naar de gleuvenbrigade, dan ging ie over zijn nek met zijn grauwe kutte kop! Vijf minu ten geleden hadden we het nog over je dat we je zo'n echte top artiest vinden! Hyancinth Bol uit Heemstede zegt met haar doorgezopen drankkop dat ook steeds in de Engelse Reed, die bloedeloze versiertent voor alcoholici. Vin je dat niet sterk? Weet je nog wie ik ben?

Je ken me toch nog wel van vroeger? Je voelt je toch niet te goed voor je landgenoten die je altijd de hand boven het hoofd hebben gehouwen? Je ken je ouwe maat toch nog wel? Waar moet ik je dan van kennen? Ze wonen nu in Heerenveen aan de Baggelbak. Ko "kolere" Zwedzinga was er ook nog, je weet wel, die heeft toen orgel gespeeld, zo'n jengel van Bach of zo!

Er kwam geen eind aan die draai orgelmuziek! Hou je 't een beetje uit in dat kut Frankrijk met je wip kip bij die Franse stiekemerds of haal je daar ook iedereen onderuit net als in Haarlem in the Silver Sixties?

Wat heb je eigenlijk een rare kleren aan, dat bedoel ik! Heb je zeker bij de Schoenenreus ge kocht en die kleren bij Zeeman of de Wibra gescoord? Alles over de balk gegooid? Dragen ze daar in de Bourgogne als artiest allemaal van die todden? Ik vind het maar echte flikkerschoentjes met die gaatjes! Dat je een martelkelder in Couloutre hebt en je wijf billenkoek moet geven om d'r te temmen, an ders is ze niet vooruit te branden, zelfs niet met een duizendklapper in d'r reet, nee het komt met jou op die manier nooit meer goed in kunstenaarsland, hahahaha!

Wat kijk je nou weer sjaggerijnig, ouwe pikkelikker! Dat is ook een tiepies Haarlemse afwijking, die scheldcultuur, maar daar doen ze in Friesland ook aan omdat daar een fijnmazig PVDA netwerk over heen ligt. De arrogantie van de macht.

De Partij Van De Afgunst. Het is zeker over gewaaid met die storm van woensdag. Maar altijd is de door jaloezie gevoede achterliggende gedachte: Dat klootzakkie met zijn realistische schilderijen en zijn grote bek die zo veel exposities kijgt en wij niet en heel wat lezers trekt op Basic Publishing en het Volkskrantweb log.

Wat verbeeldt die vierkant verkeerd dubbel overgehaalde vierkant binnenste buiten de baar moeder uitgeslingerde zakkenwasser zich eigenlijk wel? Daar heb ik grote minachting voor en wil ik niets mee te maken hebben. Laat haar stikken in heur rochel met haar geasfalteerde longen en naar de kloten geholpen lever.

Ik zal lachend aan haar graf staan! Haarlem, daar heb ik medelijden mee, dat is Simpe, Sampe, Sompe, Hannes loopt op klompen en hier verkoopt men nonsens en toverballen. Mest, mist, mokkuls, matennaai ers en moeraskikkers. Een provincie voor losers en schuwe zandkonijnen. Gassige damp en, gortdroog zand, blubber, stro en kippenstront. Er schijnt daar een half achterlijke kunstenmaker rond te lopen die om op te vallen zaterdags door de Grote Houtstraat een houten speelgoedpaard duwt.

Dat is Haarlemse nep en na maak kunst. Het verschilt niet veel van Friesland. Ik had daar in Oldeboorn een buurvrouw die uit het westen kwam, die begon meteen die Friese boertjes te slijmen, op de bloed en bodem partij FNP te stemmen, daar dacht ze mee in de gunst te komen van die provinciaaltjes, ze beweerde doctorandus te zijn, wat achteraf gelogen bleek. Mijn buren luisterde mij af daar was ik heel snel achter. Ik kreeg een tip. Haarlem is geen haar beter.

Het bekendste Friese rijmpje dat ook op Haarlemmers van toepassing is: Het maakt mij niet uit wat de Friese of Haarlemse collegaatjes betreft; ze mogen kotsen op mijn hiel en, zo lang ze maar schijnheilig glimlachen in mijn smoel en een pils weg geven of een glas gekoel de goedkope wijn van de Lidl.

De familie van mijn echtgenote komt uit Haarlem; stuk voor stuk bekrompen, bescheten stiekeme, achterbakse, gluiperige kleinburgermannetjes, die het nog steeds in de broek doen voor meneer pastoor en de baas op het werk. Haarlem, dat is een ons kont in een pond broek. Ik heb de situatie daar zo eens getaxeerd en die Haar lemse wijven hebben geen kont en een wijf zonder kont is als een man zon der befsnor, dat draait op niks uit! Een hengst voor je kop met een rundlederen aktetas of liever met een Louis Vuitton?

Als jongetje van twaalf liep ik altijd door de Hirsch op het Leidseplein, want daar had je een flinke beha en roze rijgcorsetten afdeling, dus echt helemaal spekkie voor mijn bek kie.

Ik was van jongs af aan gefascineerd door lingerie. Als kleuter liep ik al op pumps door de Palestrinastraat in de linge rie van mijn tante als ze even niet opletten. Wist ik veel dat ik mij jaren later door mijn Meedogenloze Magistrale Meesteres en Vorm geefster van zichzelf en van anderen met harde hand in een corset zou laten rijgen, op gemaakt met lipstick, mascara, aanplakwimpers, siliconen behavullingen en strak in de lingerie gezet met mijn glad geschoren geparfumeerde lijf aan een spreidstok zou hang en om af- en opgezweept te worden en er in no time ook nog van zou leren genieten ook?

Dat is toch langzamerhand de normaalste zaak van de wereld? Dat is toch geen vreemde karaktertrek? Dat zijn recht op en neer bonkers die niet verder komen dan de missionaris positie in het donker door een gat in de deken! Gehuwde kerels die in de Haarlemmer Hout op zoek gaan naar een man na tien uur 's avonds dan is het er de toptijd der sodommieten. Ik heb het zelf mee ge maakt toen ik er een keer per ongeluk doorheen liep.

Langs de hertenkamp en al die kerels sisten tegen mijd at ik een lekker hertenreetje had en vast wel een lekkere pluimstaart. En ze wilden me ook nog een sigaret presenteren en dat ik niet rookte kon ze geen flikker schelen. Gereformeerden zijn van huis uit nu eenmaal bloedgeil, daar kunnen ze ook niks aan doen, dat wordt er in gepompt door de dominees op catechesatie met al die gore verha len uit het Oude Testament over kerels die elkaar met een broek vol liefde in malkanders reet neuken, de herdertjes lagen bij nachte, ja, ja, oraal anale sex zal je bedoelen, rim men, pijpen, trekken, incest plegen, moord en doodslag.

Het maakt allemaal niks uit zo lang de Heere Heere maar wordt aangeroepen. Dat was een zootje flikkers, dat wil je niet weten. Het woord zegt het al! Op die beha afdeling van Hirsch bracht ik uren door in ademloze aanbidding voor de ge heimzinnige kledingstukken en als het even kon kneep ik zo vaak mogelijk in de cups en dan kwam ik voor de zoveelste keer die middag spontaan klaar. In de fifties kwam je zelfs van een strip van Kuifje en de Donald Duck klaar, dat was wel makkelijk. Je kon toen nog geen eisen stellen en dat maakte de toestand klip en klaar!

Die beelden in de Roomse kerk zorgden voor een stuk praktische seksjuwelen voorlichting! Ik heb jaren later in mijn atelier nog eens een Parijse manne quinpop, die de kunstschilder LeHerb achter liet geneukt.

Het maakte geen enkel verschil met echt kutspek dat schuimrubber tussen d'r achterpoten! Ik ben natuurlijk niet zo gek om net als Wolkers een gipsen beeld te gaan jakken, dan krijg je een witte lul en het is keihard en helemaal niet swingend.

Ik was toen al voor mijn tienertijd omnipotent en voelde mij daarom almachtig. The Great God Pan. Mijn identiteit school toen gewoon in mijn geslacht.

Sex was van jongs af aan mijn religie. Een es cape from reality. Ik wist toen al: Ik wil gaarne over mij hen laten lopen maar geen hele marsen van rooms katholiek e fanfarecorpsen met een dansmarieke en blaasmuziek voorop en een grote boemketel achter op, maar wel de vierdaagse over mij heen voelen alsen door een in leer gekelde dame op pumps.

Daar is toch niks mis mee?

..

Hier staat wel tegenover dat de haartjes snel weer terug groeien en je de volgende dag alweer harde stoppels kan voelen. Omdat je de haren alleen aan de oppervlakte weghaalt en dus de wortels laat zitten, lijken de haren harder en stugger wanneer ze weer teruggroeien. Maak bij het scheren gebruik van een scheergel of —crème, tegenwoordig zitten de gels en crèmes boordevol verzorgende ingrediënten.

Hierdoor is de kans op wondjes kleiner, omdat je mesje makkelijker glijdt. Pas wel op met het gebruik van deze producten wanneer je je bikinilijn wilt scheren, want ze veroorzaken vaak een schimmelinfectie. Gebruik dus het liefste alleen water. Scheren is geschikt voor zowel de benen, oksels en bikinilijn, maar pas bij je bikinilijn op voor wondjes en rode bultjes.

Dit kan een teken zijn dat je huid te gevoelig is en je mesje niet scherp genoeg. Ook de ontharingscrèmes zijn vrij populair, omdat ook deze manier van ontharen snel en pijnloos is. De crème breng je vaak met een spateltje aan op de plek die jij haar vrij wilt maken, na het aanbrengen moet het product enkele minuten intrekken. Lees de verpakking van je product goed en houd je aan de instructies. Doe je dit niet dan is de kans groot dat je er een geïrriteerde huid aan over houdt.

Nadat de intrekperiode is verstreken spoel je, soms door middel van een sponsje, de crème en je haren weg. Heb je een gevoelige huid, dan is het verstandig om de crème eerst uit te testen op een klein stukje huid. Zo kan je een allergische reactie voorkomen. Ook voor deze manier van ontharen geldt dat de haren alleen aan de oppervlakte weggehaald worden en dat ze dus snel weer terugkomen. Deze producten zijn goed te gebruiken voor de benen en oksels. Bij epileren wordt er vaak gedacht aan het weghalen van haren bij de wenkbrauwen.

Maar andere lichaamsdelen zoals de benen komen hiervoor in aanmerking. Het epileren van de benen gaat het gemakkelijkst met een epileerapparaat, tegenwoordig zijn ze in alle vormen en mate te krijgen. Epileren wordt steeds populairder onder de Nederlandse vrouwen, voornamelijk omdat de fabrikanten van alles uitvinden om deze manier van ontharen minder pijnlijk te laten zijn. Epileren doet namelijk enigszins zeer.

Hier staat dan wel weer tegenover dat je de haar in zijn geheel verwijderd, waardoor je dus wekenlang zachte, gladde benen hebt. Wanneer de haar teruggroeit is hij dunner, zachter en vaak lichter van kleur. Maar mocht je een lage pijngrens hebben dan zijn er epileerapparaten met speciale opzetstukjes. Je hebt ze van ijs-opzetstukjes tot massagerollertjes, maar allemaal doen ze het zelfde: Epileren met een apparaat is het meest geschikt voor de benen.

Harsen is een ontharingsmethode is al eeuwenlang bestaat, de Egyptenaren waren het eerste volk die op deze manier hun haar verwijderde. De hars die zij gebruikte was gemaakt van honing. Bij harsen verwijder je overtollig haar, op zowel lichaam als gezicht, door een kleverige substantie te gebruiken.

Tegenwoordig is deze kleverige substantie bijenhars of een hars die gemaakt is van suiker. Ook hier krijg je er een zachte, dunne haar voor terug en heb je dus nooit last van stoppels.

Er zijn verschillende soorten hars te koop op de Nederlandse markt: De beste manier om op deze manier te ontharen is door naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Het is ook mogelijk om het zelf te doen, de kant en klare strips zijn daarvoor het makkelijkste. Harsen is geschikt voor veel lichaamsdelen; benen, oksel, bikinilijn, gezicht maar ook armen, rug en billen. De laatste drie lichaamsdelen laten veel mannen ontharen.

Harsen doet net als epileren een beetje zeer, maar na verloop van tijd raak je eraan gewend. Laserontharing bestaat nog niet zo lang, maar heeft in korte tijd de aandacht van veel mensen getrokken.

Bij deze manier van ontharen ben je voorgoed van je overtollig haar verlost. Je hebt verschillende vormen maar de meest effectieve vorm is door middel van licht. De laser straalt dan licht bij de haarzakjes naar binnen die dan afsterven. Omdat er zich vaak meerdere haarzakjes bevinden in een porie heb je aan één behandeling niet genoeg.

Het hangt af van de hoeveelheid overbeharing, maar het gemiddelde is 4 tot 6 behandelingen. Laserontharing is geschikt voor alle lichaamsdelen, maar het meest populair zijn benen, oksel en bikinilijn bij de vrouwen. De mannen kiezen vaak voor het ontharen van de rug, billen en borst. Laserontharing heeft twee nadelen; het is enigszins pijnlijk en het is nog steeds erg duur. Dat is dus een fikse investering. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. O Harsen- nooit geprobeert, kdenk dat je dat het beste kan doen Laseren- Nou dat weet ik dus niet maarja.

S dus vind echt vervelend maar ga denk sown epi ding kopen. Epileren, Harsen en waxen, Crémes allemaal niks voor mij en Laserontharing is super duur dus blijft scheren nog over.

Ik gebruik een epilady! Ik doe gewoon onder de douche met wat douchegel en een scheermesje, werkt goed! Die ontharingscreme werkt bij mij niet zo goed.. Je kan ook een citroen boven je benen uitknijpen en dan in de zon laten opdrogen, dan bleek je de haartjes en zie je ze niet meer! S en ontharings creme vink so stinke en vaak vergeet je nog stukke ook.

Oksels; scheren Benen; doe ik nog niet, heb bijna geen haren daar Scheren doet gelukkig helemaal geen pijn xO. Kheb laatst bij Action van Veet ontharingscremé gekocht.. Kan voor benen, bikini-lijn en oksels. Doe mij maar scheren! Maar als ik naar het strand ga en dan echt een paar dagen achter elkaar dan vindt ik het wel fijn met dat epileer ding ; Yessdaa..

Maar ik doe gewoon een verzorgende douchegel op mijn been, en scheer mijn haar dan gewoon af, en dan doe ik er nog een verzorgende zalf op en klus is geklaard. Bannink Cilly Dartell en Harry Bannink 2? Hougaard Karin Hougaard 3? Bannink Coen Flink 4? Tailleur Max Tailleur 9? Paina tästä ja päivitä feedi. Cnossen Het vrouwenkabaret 1? Nijgh Boudewijn de Groot 2? Nijgh Boudewijn de Groot 4? Bannink Conny Stuart 3?

Vreeswijk Cornelis Vreeswijk 2? Bos Jacqueline Aronson 2? Goossens Johan Goossens 2? Hoogeboom Dominique Engers 3? Blaaser Jan Blaaser en Coen Flink 3? P Gerard Cox en Frans Halsema 2? Hofstede Liesbeth List 7? Lemaire Sophie Stein 2? Nijgh Cobi Schreijer 3? P Adèle Bloemendaal 3? Frenkel Frank Gerard Cox 0?

Hermans Willeke Alberti 2? Kerkhof The Amazing Stroopwafels 3? Paoli Henny Verra 3? Philips Voor volk en vaderland Thomassen Adam Thomassen 2? Roozendaal Ricky Koole 4? Cox Gerard Cox 2? Veen Herman van Veen 3? Post Conny Vandenbos 2? Nuissl Rob de Nijs 4? Steyn Frits Lambrechts 4? Mercury Onze kat J. Vleugel André van Duin 2?

Zondag 22 april Zomeravondconcert Hermans Toon Hermans 5? Merwe Willeke Alberti en Leen Jongewaard 3? Afscheidstournee 1 Mercury Typiste H. Oliemuller Tineke Schouten 3? Menkveld Dominique Engers 3? P compilé sur cd Polydor Oost-Groningen Drs. Bos Willem Nijholt 4? Empelen Anke Groot 3?