Dikke loezen neuken met schoonvader

dikke loezen neuken met schoonvader

...

Geile werkster meisjes die willen neuken

Nadat ik bij de kleine geweest was, ben ik naar zolder gelopen om naar de ketel te kijken. Kwam erachter dat deze gevuld moest worden maar wist niet hoe dat moest. Dus ik besloot mijn schoonvader te bellen want die zou toch rond koffietijd komen. Mijn schoonouders kwamen direct en toen hij eenmaal de ketel had gevuld en we achter een kop koffie zaten vroeg mijn schoonmoeder of ze met de kleine mocht lopen.

Dat mocht dus vertrok ze met de kleine. Ben ongeveer een uurtje weg zei ze. Daar zat ik dan met mijn schoonvader. Al een tijdje had ik in de gaten dat hij me zat te bekijken en deed daardoor bij het volgende kopje koffie mijn vest iets verder los zodat hij meer inkijk had. Toen ik voor hem bukte om de koffie neer te zetten zag ik hem kijken en die bobbel die hij al in zijn broek had werd groter. Omdat de kachel het weer deed en ik enorm veel kleren had aangedaan zei ik tegen hem dat ik even naar boven ging om me om te kleden.

Is goed zei hij kijk ik nog 1x naar de ketel om te kijken of hij niet lekt. Samen liepen we de trap op naar boven en ging ik de slaapkamer in. Hij liep door naar zolder. Tijdens het omkleden had ik het gevoel dat ik werd gekeken. Ik draaide me om en in de deuropening stond mijn schoonvader. De bobbel in zijn broek was nu enorm. Kun je het zien vroeg ik?

Jazeker zei hij en liep op me af. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn bobbel in zijn broek. Dat voelde aardig groot aan. Voelde me niet erg op mijn gemak en haalde mijn hand van zijn bobbel af en zei tegen hem, nou genoeg gezien weg wezen nu! Ik dacht het niet zei hij en hij pakte me stevig vast en kuste me in mijn nek. Hoe wist hij dat ik dat lekker vind dacht ik nog maar begon er wel opgewonden van te raken. Hij drukte me op bed en ging bovenop me zitten.

Daar lag ik dan in mijn string. Zoenend vanaf mijn nek ging hij naar mijn borsten en sabbelde hier goed op mijn tepels. Mooie borsten heb je zei hij. En nog puur natuur ook. Had een mooie gevormde DD cup waar ik zeker niet over mocht klagen.

Dank je zei ik. Hij ging verder naar beneden naar mijn schaamstreek en kwam bij mijn string terecht. Hij drukte mijn kontje omhoog en trok mijn string uit. Hmm een lekker jong kutje daar verlang ik alweer een tijdje naar riep hij.

Zijn hoofd verdween in de richting van mijn vagina. Hmmm wat kon die man lekker met zijn tong mij geil maken zeg. Een mooie grote dikke pik, met grote ballen en een flinke bos krullend schaamhaar. Ik had nog nooit zulke grote ballen gezien. Ik bleef naar zijn grote, en vooral erg dikke penis kijken , terwijl hij met mijn tieten bleef spelen. Zijn paal was echt veel groter en veel dikker dan die van mijn man. Hij was langer en zijn grote paarse eikel was zelfs nog dikker dan zijn lul terwijl bij mijn man zijn eikel maar klein was.

Ik durfde nog steeds zijn pik niet aan te raken en was blij dat mijn schoonvader mijn hand op zijn dikke lul legde. Als een hongerige wolf begon ik te graaien, en trok zijn voorhuid naar achteren waardoor zijn eikel nog indrukwekkender leek. Ik was echt nog nooit vreemd gegaan en vond de seks met mijn man wel prima.

Maar deze piemel was zo ongelooflijk lekker en hard……. Dit kon ik echt niet laten schieten. Ik voelde zijn hand tussen mijn benen. Ik schaamde me omdat ik zo geil werd van mijn schoonvader. Hij legde mij voorzichtig op mijn rug en duwde zonder enig probleem direct drie vingers in mijn soppende kutje. Hij kwam achter me liggen en probeerde zijn paal bij mij naar binnen te schuiven.

Geen voorspel, gewoon direct neuken. Verrassend gemakkelijk gleed zijn dikke knots er heel soepel in. Maar ik duwde hem even terug en zei dat ik niet aan de pil was. Maar hij duwde zijn paal gewoon weer in de richting van mijn kut en hij zei: Ik wilde ook een voorspel.

Ik wilde hem pijpen en voelen of hij lekkerder kon beffen dan zijn zoon. Ik was zo geil en mijn kut was zo nat. Ik draaide me om en drukte mijn kutje in zijn gezicht.

Zijn pik duwde tegen mijn wang. Ik pakte hem vast en begon hem in een stevig tempo te pijpen. Zijn tong maakte kleine rondjes en mijn kutsap bleef maar stromen.

Ik liet me volledig gaan en ontspande me helemaal. Hij speelde lekker met zijn vingers met mijn kutje en ik trok stevig aan zijn geweldige penis. Mijn man houdt meestal mijn mond stevig dicht met zijn hand omdat ik heel luidruchtig klaar kom.

Maar nu voelde ik geen hand. Ik kreunde het uit en kwam heerlijk klaar. Luid kreunend en schokkend voelde ik zijn grote paal wederom mijn kutje in glijden. Met stevige stoten ramde hij zijn paal helemaal in mijn soppende kut. Hij begon mij op een geweldig geile manier in alle mogelijke standjes te neuken. Op een gegeven moment klemde ik mijn benen stevig om hem heen. Mijn schoonvader begon te kreunen. Maar hij trok zijn piemel helemaal niet terug, zoals hij beloofd had.

Hij liet hem er gewoon in zitten en duwde zonder iets te zeggen ineens een vinger in mijn kontgaatje. Hij spoot mijn kutje helemaal vol. Het warme gevoel in mijn buik, de vinger in mijn kont….. In plaats van boos te worden buig ik voorover zodat hij er beter bij kon. Zijn middelvinger glipt mijn kutje in. Wow, dit is heerlijk. Ik heb weleens films gezien waarin vrouwen een dikke pik in hun kut en hun kont krijgen en dat lijkt me erg pijnlijk.

Maar in allebei een vinger is verrassend lekker. Ineens gaat de slaapkamerdeur open. Het is mijn zwager, Bert. Hij is 3 jaar ouder dan mijn man en woont al jaren samen met zijn vriend. In plaats van een hoop theater te maken te roepen dat ik dit echt niet kan maken zegt hij geen woord, komt voor me staan, haalt zijn lul uit zijn broek en duwt deze in mijn mond.

Een dik uur geleden schrok ik van mijn schoonvader zijn dikke pik maar deze knots is de overtreffende trap. Ik wil vandaag toch ook eens een keer voelen hoe het is om een kut te vullen. Bert pakte me bij mij haren en duwde zijn harde knuppel diep in mijn keel.

Zijn eikel had een hele dikke rand. Hij ging op het bed leggen en trok mij boven op zich. Zijn dikke pik gleed gemakkelijk in mijn al flink opgerekte kutje. Mijn schoonvader kwam achter me zitten en voordat ik iets kon zeggen voelde ik het al. Zijn pik duwde tegen mijn sterretje. Ik wilde zeggen dat ik nog nooit een lul in mijn kontje had gehad maar het was al te laat. Zijn dikke pik zat er al in. Geheel tegen mijn verwachting in voelde het direct lekker. Als ik dit eerder had geweten had ik me al veel eerder in mijn kontje laten neuken.

In een flink tempo neukten mijn zwager en mijn schoonvader me door elkaar. Mijn tieten vlogen werkelijk, bij al die stoten, alle kanten op. Hij stond op en legde mijn armen om mijn schoonvaders nek. Ik hing nu om mijn schoonvaders nek en had zijn paal er al weer helemaal in zitten.

Mijn zwager kwam achter me staan en duwde zijn lul in mijn kontje.dikke loezen neuken met schoonvader

...

Neukrn shemale chat gratis


dikke loezen neuken met schoonvader

Gedwongen beffen neuken in dronten


Hij ging verder naar beneden naar mijn schaamstreek en kwam bij mijn string terecht. Hij drukte mijn kontje omhoog en trok mijn string uit. Hmm een lekker jong kutje daar verlang ik alweer een tijdje naar riep hij. Zijn hoofd verdween in de richting van mijn vagina.

Hmmm wat kon die man lekker met zijn tong mij geil maken zeg. Op een gegeven moment stopte hij en stapte van het bed af. Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken samen met zijn slip. Ik keek mijn ogen uit. Mijn vriend had een lul van 16 cm en daar was mijn vagina aan gewend.

Zo riep hij, nu zal ik jou ketel eens even vullen. Hij kwam weer bovenop me zitten en zetten zijn lul op mijn schaamlippen. Met enige kracht drukte hij zijn lul bij mijn vagina naar binnen. Ik slaakte een gilletje want zo grote en dikke lul was ik niet gewend.

Stil riep hij en en duwde verder. Het deed pijn maar na enige minuten was mijn vagina aan zijn grote lul gewend en kon ik me ontspannen. Hmm lekker riep hij, thuis krijg ik al een tijdje niets meer.

Merkte dat hij enorm geil was en dat het niet lang zou duren. Hij versnelde zijn tempo en zijn lul beukte diep,hard en snel in mijn steeds natter wordende vagina. Oh zei ik ga door ik ga zo komen. Met een hoop lawaai kwam ik klaar. Man wat kon hij neuken zeg. Ik voelde dat hij ging komen en riep nog tegen hem kom je op me klaar maar het was al te laat. Met een luide kreet en veel gekreun kwam hij klaar en spoot hij zaad in mijn vagina.

Het was zoveel dat het er ook weer uitkwam. Hmm zei hij toen hij was uitgespoten, dat was erg lekker. Zeker zei ik terwijl hij nog zachtjes me aan het neuken was. Oh shit mijn schoonmoeder was er weer, dat uur was snel omgegaan. Mijn schoonvader kleedde zich snel aan en haaste zich naar de zolder om net te doen of hij weer bij de ketel keek.

Ik stond ook op uit bed en deed ook alsof er niets gebeurd was en ik me gewoon stond om te kleden. Ze kwam naar boven. Alles oke hier riep ze? Ja prima riep ik. Het is hier weer lekker warm. Mijn schoonvader kwam van zolder en zei nee hij lekt niet en is goed gevuld. Hij gaf me een knipoog zonder dat mijn schoonmoeder het door had. De grote lul voor mijn ogen is op volle oorlogssterkte en langzaam begin ik langs de paal te likken. Mijn tong gaat vanaf zijn netjes bijgeschoren balzak in slowmotion omhoog naar zijn eikel, een spoor van slijm achterlatend.

Bovenaan neem ik zijn eikel in mijn mondje en begin er voorzichtig op te zuigen als een klein meisje op een veel te grote lolly. De oude man kreunt en legt zijn handen op mijn hoofd. Gestommel in de slaapkamer! Pffff, net op tijd.

Ik slik alles door. Beneden hoor ik de deur van het toilet opengaan en hoor een langzaam geslenter de trap op. We fatsoeneren onze beiden snel en doen alsof we gezellig zitten te praten. Wanneer Frederick voorbij sjokt zeg ik nog even lieflijk: Dan voel je je morgen tenminste een beetje fit.

Je vader en ik gaan wel ergens anders verder praten, dan heb je ook geen last van ons. Misschien kunnen we beter naar mijn werkkamer gaan, dat zit het verst van de slaapvertrekken, zodat ik geen last van de anderen en zij ook niet van mij.

Tenminste…als je verder wilt gaan uiteraard. Een glimlach en een knikje volgen. Onderweg naar de werkkamer blijven we geregeld even staan om wild te zoenen en elkaar ruw te betasten. Fred opent een hardhouten deur en drukt op een knopje; sfeerverlichting valt op de donkere houten meubels en vloer en groene decoraties. Enkele grote boekenkasten met boeken en mappen bedekken een van de wanden, een andere wand is kaal op een groot schilderij en een deur na. De wand tegenover de ingang heeft grote hoge ramen met in het midden een grote open haard.

Maar het meest opvallende van alles is het gigantische houten bureau dat in de kamer staat. Fred stapt voor mij de kamer in, ik volg. Mijn schoonvader loopt naar de open haard, tovert ergens wat hout vandaan en binnen enkele minuten danst de gloed van de vlammen door de kamer. Hij loopt nu naar een kleiner kastje en lijkt eventjes ergens naar te zoeken.

Plots klinkt er zachte soulmuziek overal om mij heen: Hij wil me weer zoenen, maar ik duw hem van me af. Ik leid hem naar een comfortabele stoel die tegenover het bureau staat.

Terwijl hij zich neervlijt begin ik langzaam te bewegen op de muziek. Rillingen gaan door me heen. Voorzichtig begint hij te stoten, er is geen enkele haast bij, we hebben nu alle tijd. Ik kijk hem vragend aan. Hij trekt zich terug en gebaart me me om te draaien. Op dezelfde manier als zonet begint hij me in het langzame tempo te neuken.

Dan begint hij sneller en dieper te stoten. Ik voel de harde paal van mijn schoonvader steeds harder in me beukt. Ik raak in een roes.

Ik weet niet hoelang ik klaar kom en hoeveel orgasmes ik heb. Eén…misschien meer…ik weet het niet, het enige gevoel is een zweverig gevoel wat ik niet los kan laten. Het duurt even voor ik weer helemaal bij ben. Ik maak een knikkend gebaar, maar heb geen flauw idee of hij het ziet. Ik voel hoe twee armen me oppakken. Ik zie in het flikkeren van het haardvuur dat ik naar de deur in de zijwand wordt gebracht.

Fred drukt op een knopje en de deur schuift open. Binnen is het helemaal cremewit met spiegels, veel spiegels. Ik had het bad alvast aangezet toen je lag bij te komen. Waar ik het bureau groot vond, was dat niets vergeleken met het bad dat voor me lag.

Mijn ouders hadden ook een bubbelbad, voor vier personen, en een sauna. Fred zette me neer en mijn voeten landen op de verwarmde tegels. Via een trapje loop ik het bubbelbad in. Het is dieper dan ik verwacht: Fred kleedt zich uit en bestudeert alles aandachtig vanuit een sofa in de hoek van de grote kamer.

Hij is een beetje dikkig: Ik lach ondeugend naar hem. Zijn hand wijst naar een flesje in een kastje bij het bad: Gewone zeep en een bubbelbad is een verschrikking.

Ik voel hoe de dikke olie zich langzaam over mijn hele lichaam verspreidt …mijn borsten… mijn buik… mijn billen. Tussen mijn billen door… tussen mijn benen. Heupwiegend loop ik nu op hem af. In een langzaam tempo begin ik op en neer te bewegen op de dikke paal van mijn schoonvader. Dit is mijn beurt. Dan kom ik klaar: Na enkele minuten bewegen mijn lippen zich naar zijn oren en fluisteren of het niet tijd is om eens een ander gaatje te proberen.

Ik kom overeind en draai me om. Verlangend zie ik hem naar mijn strakke kontje kijken. Mijn beide benen op de bank zettend, hurk ik over Fred. Voorzichtig laat ik me iets verder zakken. Het vocht van mijn kutje dient perfect als glijmiddel en ik voel hij zijn dikke eikel mijn kontje binnendringt.

Het eerste deel gaat een beetje moeilijk, maar dan laat ik me helemaal zakken totdat zijn ballen mijn billen aanraken. Ik kijk even achterom: Langzaam begin ik op en neer te bewegen. Frederick moest eens weten…. Het lijkt of hij probeert zo diep mogelijk in me te komen, wanneer hij me met zijn handen omlaag drukt, terwijl zijn heupen hard omhoog stoten.

Ik doe niets meer…ik geniet alleen hoe ik keer op keer op de harde lul wordt gespietst. Het zal me niets verbazen als de rest van het huis van mijn geluiden wakker wordt, maar gelukkig is Frederick waarschijnlijk knock-out en slaapt zijn moeder met oordopjes.

Ik hoor hem hijgen, hij ademt steeds zwaarder. Ik laat me achterover vallen en vlij me tegen zijn borst. Nog een halfuurtje liggen we na te genieten van de heftige avond.

Dan drogen we ons af. Het is al bijna zes uur en de hoogste tijd om ook maar eens ons bed op te zoeken. Fred loopt met me mee. Ik hoop dat je vaker op bezoek komt. Ik glimlach mysterieus en ga mijn kamer in. Mijn vriendje ligt keihard te ronken en ik neem dan ook aan dat hij onmogelijk wat gehoord kan hebben. Wanneer ik de volgende morgen wakker word, kijk ik op de klok: Frederick ligt nog naast mij in een diepe coma, dus besluit ik maar de badkamer op te zoeken. Na een heerlijke lange ontspannen douche voel ik me weer als herboren.

Er wordt op de deur geklopt: Mijn lieve vriendje komt de douche binnen en kijkt me met slaperige ogen aan. Ik druk hem van me af en ga verder met afdrogen. Ik mag niet eens in dat bubbelbad van hem. Ik moet het gewone tweepersoons bubbelbad hier gebruiken. En dan ook nog naakt? Ik leg hem uit dat er toch niks mis is met naakt zijn: Hij omarmt me van achteren en laat zijn arm hand afglijden naar mijn kutje; zijn erectie drukt hard tegen mijn billen.

Burberry Sinds ik haar voor het eerst had ontmoet, was er was nog geen half uur verstreken. Ze keek me met haar grote bruine ogen van de andere kant van de tafel aan. En ik wist dat het uit de hand zou gaan lopen tussen haar en mij. Of wat heet… uit de hand? In de loop der jaren heb…. I Een ogenblik dacht hij dat ze hem in de maling nam.

Ze had haar hand uitgestrekt naar zijn pen en het schrijfgerij over de rand van het klassiek glimmende, houten tafelblad geschoven. Alsof dat iets volstrekt vanzelfsprekends was.

dikke loezen neuken met schoonvader