Arm in kut sex in de natuur

arm in kut sex in de natuur

..

Prive sex adressen thuisontvangst almere

Stotterend kwam het jawoord eruit , maar ik durfde Inge het niet te weigeren. Ze is altijd zo lief en kon haar al zo lang. We zijn geen vreemde van elkaar. We vielen in slaap en ze sloeg een arm om mij heen. Dat deed ze altijd ,maarnu was het voor mij anders. Ik kon het niet thuis brengen ,ik werd er nu geil van en mijn lul reageerde heel snel en stond zo stijf. De volgende dag was het zo warm. Ga jij nog het bos in? Ja maar eerst mijn accu opladen en ging voor haar zitten.

Ik ga me zo douchen en dan kleed ik mij aan. Nou ja een schoon slipje aan trekken. Ze had een blaadje en lag te lezen. Met haar benen op getrokken lag ze daar. Zag ik het goed ,had ze nu dan geen slip aan. Mijn lul sprong omhoog en ik had het niet meer.

Stieken gluurde ik tussen haar benen ,in de caravan had ik hem ook al een paar keer gezien. Maar nu zag ik duidelijk haar spleet. Ik moest even mijn pik beter doen ,want hij knelde. Volgens mij had ze het gerust wel in de gaten ,want haar benen gingen verder uit elkaar.

Er zat geen haartje op ,helemaal kaal. Ze deed net of ze haar rokje er over heen deed,maar haar kutje bleef bloot. Ik hield het niet meer en wilde weg. Ik werd er zo geil van. Inge ,ik ga me eigen douchen. Is goed jongen ,en niet je eigen blij maken he , dan wil ik dat graag doen. Ze denkt dat ik mijn eigen af ga trekken. Alles verliep goed die dag en Inge was weer blij dat ik er was. Ben je nu al die tijd daar geweest? Ja ik heb een buizerd gezien en op foto.

Het was weer avond en we gingen snel naar bed. Inge had een heel klein slipje aan ,hij zat meer in haar gleuf dan hij bedekte. Ze liet het mij duidelijk zien ,en keek naar mijn kruis. Ze zag mijn pik stijf in mijn slip staan. Ik lag zo in het half donker en Inge steunde op haar elleboog en keek mij aan.

Mike ,ben jij niet nieuwsgierig hoe lekker sex is. Jij bent nu vijftien jaar. Jij moet nu toch wel aan meisjes denken? Moet je kijken ,mijn borsten zijn ze niet mooi. Ja Inge ik vind ze heel mooi. Maar ik heb geen meisje, ik ben nog jong. Maar zal jij niet willen weten hoe dat gaat.

Wat ,aan je borsten zitten? Ja ,dat mag je gerust hoor. Voel maar als jij dat wilt. Ja maar Inge ,word jij dan niet boos? Gekkie,vind het juist leuk als jij dat doet. Een teken dat je mij mooi vind. Kom voel er eens voorzichtig aan ,als je het niet leuk vind dan stoppen we.

Ik aarzelde en pakte toch een borst beet. Inge duwde ze vooruit en streek er zelf ook overheen. Ze ging met haar vnger over haar tepels heen. Mijn pik stond zo stijf ,dat hij mij in de weg zat. Zie je het hoe ik het doe ,ik ga nu liggen en moet jij datmaar proberen.

Ik streelde ze ook en ik zag hoe Inge er blij van werd. Ohh ja jongen ,ga maa r door. Kom es op je knieen nast mij zitten. Ze zag gelijk mijn stijve en ze pakte hem. KOm doe je slip uit. Ze schoof me slip uit en mijn pik sprong omhoog. JOnge wat heb jij een grote,dat is een knoepert.

Ze rukt er aan en mijn velletje schoof heen en weer. Spuit je ook al? Ja Inge ,als ik kom dan spuit er zaad uit. Mag ik je nu dan afrukken? Ga liggen op je rug ,dan wil ik dat wel eens zien hoe ve dat spuit. Nou dat duurde niet lang , ik zei dat ik kwam en Inge ging harder trekken.

Jaaa Ing Ik kommmm. Ja spuit maar ,geeft niet waar het komt ,toe maar en met grote slierten spoot het uit mijn pik. Inge was er wild van. Ohhh wat geil en mooi. Dank je Mike ,wat lief van je, en ze smeerde het over mijn buik heen. Tussen duim en vinger liet ze het zien. Kijk wat een klodder en ze ging er mee naar haar kutje.

Ohh Mike wat is dat lekker ,en zoende mij wild. Kom nu mag je ook bij mij voelen. Ze pakte mijn hand en ze bracht mijn vingers in haar kut. Nu moet jij pompen met je vingers. Ik ben al twee keer klaar gekomen ,maar op je vingers is veel fijner. Ik vingerde haaren het viel mij op dat ik er met gemak mijn vier vingers inkon. Ze kreunde en kermde het uit. Jaa Mikkkkeeeee, ohhh geile knul ,ram je vingers er dieper in.

Oh wat vond ik die lekker , ik lag echt een vrouw te vingeren. Daar hadden we het altijd over op school ,maar nu in het echt. Mijn lul stond alweer stijf en Inge lag met haar kont te draaien. Ohh Mike ,streel mijn clit en ze bracht mijn ingers naar haar knopje. Dat ik er aan zat schreeuwde ze het uit. Ohh jaaa je maakt me weer klaar.

Na een paar keer rusten we even wat. Inge moest bij komen en ze had mijn pik nog beet. Ze keek mij smekend aan ,Mike zal jij hem in mijn kutje willen stoppen?

Ik wil dat je mij neukt ,het is zo,n tijd terug ben super geil. KOm knul en ze trok me tussen haar benen. Zal ik haar echt mogen neuken dacht ik. Ze sloeg haar armen om mij heen en ik voeld dat ze mijn pik pakte en gelijk in haar kutje stopte. Ohhh Mike als je dat zal doen dan maakt je mij gek. Neuk jij Inge maar lekker. Ik zat de hele week al op je te geilen ,maar je hapte niet. Kom ga je gang , ik ga genieten van je jonge pik in mijn rijpe kutje.

Ik wipte op haar kutje en het gleed zo lekker. De warmte om mijn pik heen en dat gezoen van Inge maakte mij super geil. Dit is lekkerder dan dat getrek. Ik voelde Inge haar kutje om mijn lul knijpen en ze zei dat ze weer klaar kwam.

Ohh Mike wat neuk jij lekker , goed zo jongen. Een klein hellinkje met daarop wat bomen was nog het enige wat haar leek te scheiden van het geluid en de rust bij het vennetje. Langzaam en zonder geluid te maken kroop ze omhoog en keek over de rand. Tja en wat ze toen zag, …………………. Nadat ze zich het heuveltje had opgewerkt en eindelijk de mogelijkheid te kijken wat er aan die andere kant gebeurde kreeg ze een behoorlijk schouwspel te zien. Een man en een vrouw waren duidelijk bezig zich met meer dan alleen de natuur te bekijken bezig te houden.

Het was nog een onschuldig strelen en wrijven maar de plekken waar dat gebeurde lieten duidelijk blijken dat van dat onschuldige straks weinig meer over zou blijven. Ze zat te twijfelen blijven liggen en blijven kijken met het risico dat ze betrapt zou worden of gewoon weer naar beneden klauteren en doen alsof er niets aan de hand was.

Ze keek nog eens om en zag hem daar nog steeds relaxed op het badlaken liggen, zijn ogen gesloten en duidelijk niet bij de les. Derhalve bleef ze ook liggen waar ze lag en aanschouwde het paar dat voor haar een vorm van liveshow aan het spelen was.

De strelingen werden brutaler en brutaler en het duurde dan ook niet lang of ze zag hoe de man langzaam het shirtje van de vrouw over het hoofd uit trok.

Op zich gek dat ze nog kleren aan hadden, aangezien ze in de auto toch kleren hadden zien liggen. Of zou dit niet het stel van de auto zijn. Maar goed, de aandacht weer bij het paar, waarbij hij nu langzaam met zijn tong langs haar borsten ging en daarbij elke plekje beroerde waaar hij ook maar kon komen met zijn tong, haar hand lag eerst nog stil naast haar lichaam echter zocht nu zijn weg naar zijn kruis en daar aangekomen wist ze makkelijk in de sportbroek te komen.

Aan de bewegingen te zien was ze hem langzaam doch gestaag aan het aftrekken en aan zijn gezicht te zien met succes. Hij ging in de tussentijd met zijn tong steeds verder naar beneden en bij haar rokje aangekomen trok hij dat langzaam omhoog zodat hij tegen haar blote kutje aan keek.

Ze had helemaal geen ondergoed aan, de gedachte daaraan maakte haar lichtelijk gek aangezien ze er zelf wel eens aan gedacht had, echter nooit de moed bij elkaar had gesprokkeld om het ook daadwerkelijk uit te laten. Zijn tong schoot over haar schaamlippen en had snel de weg gevonden tussen haar schaamlippen, langzaam zag ze hoe zijn tong in en uit haar kut ging, en ze zag aan de glinstering dat het de vrouw behoorlijk opwond.

Niet alleen de vrouw trouwens, de gedachte aan een tong over haar klitje deden ook haar opgewonden worden en haar blik ging nog maar eens naar hem, die daar nog steeds lekker lag te zonnen, zich van geen kwaad bewust. Ondertussen was de man verder gegaan en was hij de vrouw nu langzaam aan het vingeren ondertussen met zijn andere hand zijn broek naar naar beneden trekkend, zijn lul sprong naar voren van geiligheid en al snel was de vrouw hem aan het pijpen en draaiden ze snel in een standje 69, tja dat was een prettig standje kon ook zij uit ervaring zeggen.

Ze had nu goed zicht op de vrouw die de man zijn lul steeds in en uit haar mond liet gaan. Ook zijn lul glom nu in het zonlicht en het speeksel en zijn voorvocht maakten de lul gladder dan menig glijmiddel zou kunnen veroorzaken.

Het duurde dan ook niet lang of ze wijzigden de positie en ze begonnen langzaam aan te neuken, iets dat steeds heftiger ging naarmate de tijd vorderde, het gekreun en gesteun werd ook steeds harder en ongecontroleerder en ze vroeg zich eigenlijk af hoe het toch kon dat hij nog steeds lag te slapen.

Op het moment dat ze zich nog maar eens wou omdraaien, voelde ze echter een hand op haar bovenbeen dat haar deed schrikken.

Waar kijk je naar???? Tja dat was een vraag die snel beantwoord werd. Zijn blik volgde de hare en dat werd al snel duidelijk. Een klein glimlachje kwam over zijn gezicht. Dat vuile glimlachje had ze vaker gezien en ze vroeg zich af wat hij deze keer in gedachten had.

Zijn hand die op haar bovenbeen lag, lag daar nog steeds en het leek bijna alsof ze hem zelf wel omhoog had willen duwen, echter wou ze zelf niet de eerste stap zetten en ze wachtte ongeduldig af. Maar niets wees erop dat zijn hand meer ging doen dan alleen maar stilliggen. Gek werd ze van de gedachte en ze bewoog haar gehele lichaam maar eens zodat zijn hand iets verschoof richting haar billen.

Hij lag half naast haar en moest toch een goed uitzicht hebben op haar kontje helemaal toen hij de heuvel opkroop. Maar niets liet hij blijken. Daar was hij goed in, helaas.. Ze zat zichzelf nu verwijten te maken, want als zij nu net als de vrouw haar slipje had uitgelaten had ook hem dat ook niet koud gelaten.

Maar ja niet gedaan, ergerlijke spanning bouwde zich op in haar lichaam.. Hij lachte nog een keer en kroop toen weer naar beneden, haar achterlatend terwijl zij voor haar ogen de man en vrouw in volledige extase zag klaarkomen waarbij hij de helft in en de helft over haar heen spoot om het daarna langzaam uit te wrijven over haar lichaam, om daarna nog een keer te beginnen met haar te strelen en te likken over de borsten , die hielden voorlopig nog niet op.

Ze zette zichzelf er toe om zich ook maar weer eens terug te trekken, hoewel ze daar eigenlijk geen zin in had. Haar hand ging heel voorzichtig zonder dat iemand het kon merken naar haar kutje en ze voelde aan haar schaamlippen.

Ze was geil, erg geil. In die bui, deed ze in een opwelling haar slipje uit en gooide het een stukje weg, zodat hij het niet kon zien.

Hierop kroop ze naar beneden……. Weer beneden aangekomen, nam de twijfel ook een beetje de overhand, echter de opwinding over hetgeen ze net gezien had, won het van de twijfel.

Ze nestelde zich rustig naast hem op de deken, en leek dat nu zo of ging zijn ademhaling ook sneller dan normaal. Nah, ze zou het zich wel verbeelden. Haar blik ging langzaam over zijn lichaam heen en weer, en ze had moeite om niet op de plek te blijven steken waar het leek alsof zich een bobbel in zijn vormde. Na een tijdje, deed hij plotseling zijn ogen open en vroeg waar ze zo naar zat te kijken , Oh niets, was het laffe antwoord Ze wimpelde het voorstel dan ook af met de reden dat ze niet zo van zwemmen hield.

Hij nam het aan, en ontdeed zich van zijn kleding op zijn slip na. Het was een witte slip en eigenlijk begon er zich bij haar al een beeld te vormen hoe of dat er uit zou zien als hij uit het water zou komen. Hij nam een duik en na enige tijd in het water te hebben gelegen klom hij eruit en ging weer op de handdoek liggen. Ze had nu een perfect uitzicht op zijn lul die duidelijk zichtbaar was door de natte witte stof heen. Maar wederom alleen maar kijken , niet aankomen. Hij moest de eerste stap maar eens zetten, alleen hoe kreeg ze hem zover..

Op dit moment was het eerder andersom dat hij haar gek zat te maken. Ze ging dan ook nog maar eens verliggen en spreidde haar benen lichtelijk, de wind deed nu leuk mee, en ze merkte hoe haar rokje steeds een stukje door de wind omhoog werd geblazen. Dit moest toch ook niet aan zijn blikken zijn ontgaan.

Ze keek eens door haar ooghoeken en zag hoe hij naar haar billen zat te kijken, steeds een stukje zichtbaar door de wind, maar steeds net niet genoeg. Hij moest zich nu ook afvragen of ze een slip aanhad, aangezien hij tot op dit moment nergens iets kon zien wat daar op leek, maar goed als ze een string had aangehad, was het beeld er niet minder om geweest.

Af en toe trok ze plagering een knie omhoog zodat haar rokje nog verder naar boven gleed, echter het zich bleef minimaal. Na enige tijd was zijn slip opgedroogd en stelde hij voor om weer terug te gaan.

Onbevredigd op vele manieren stemde ze erin toe, en liepen ze het stuk weer terug naar huis. Daar aangekomen stelde hij voor om wat te gaan eten in de stad, en aangezien dat geen slecht plan was stemde ze erin toe, even omkleden….. Nee dat duurt veels te lang, zijn alle tafels al bezet. Maar ja hij wist niet dat ze geen slip aanhad, of zou hij toch iets in de gaten hebben, hij was wel erg aan het drijven…Maar goed de stoute schoenen wel aangetrokken, liet ze alles maar voor wat het was en gingen ze de stad in, tijdens het fietsen had ze behoorlijk veel moeite om niet al te opvallend haar rokje omlaag te houden maar gelukkig was het niet al te ver.

Eenmaal in de stad aangekomen hadden ze al snel een leuk eettentje gevonden en weldra zaten ze heerlijk te eten. Ze zaten aan een tweepersoons tafeltje en het kon daar door komen, maar het leek of zijn benen behoorlijk vaak haar binnenkant van haar benen raakten, het leek wel of hij ze aan het strelen was met zijn been. Zijn gezicht vertrok echter geen spier en als je niet beter wist zou je denken dat er verder helemaal niets plaats vond onder de tafel.

Het duurde echter niet lang of ze voelde ook een hand op de bovenkant van haar knie die langzame bewegingen richting haar binnenkant van haar bovenbeen maakte.

Ze keek hem eens aan, en daar was dat glimlachje weer. Gek werd ze ervan, en eigenlijk hoopte ze dat die hand verder omhoog zou gaan, echter kon ze ook zien dat als hij niet half onder de tafel ging zitten dit niet mogelijk was.

Het bleef dan ook bij het gestreel en nadat ze hadden afgerekend verlieten ze het restaurantje. De film werd er geopperd…hmm….. Bij de bioscoop aangekomen was het rustig, tja het was natuurlijk ook niet het weer waarbij je zou denken om naar de film te gaan. Een film met Julia Roberts erin leek haar leuk, hij had dat een tijdje geleden al gezien maar als zij daar toe wou, ging hij wel mee.

De resterende films, trokken hem ook niet echt en die film was echt leuk, en het was al een tijdje terug dat hij hem gezien had.

Dat was waarschijnlijk ook de reden dat er niet veel mensen in de bioscoop zaten, maar toch een man of twintig zou er wel gezeten hebben.

De plaatsen waren vrij en eigenlijk zag je allemaal mensen in een rij apart zitten. Ze keken allebei uit naar een lege rij en eigenlijk was er nog maar een vrij, en dat was in het midden van de zaal. Hmm, vast niet de meest ideale plek bedacht ze zich nog, maar ja..

Ze gingen dan ook zitten en na een tijdje begon de film te spelen. Inderdaad het was een leuke film, maar het leek wel alsof hij er niet geheel bij was. Zijn blik was niet de gehele tijd op het scherm gericht, hij zat vaker voor zich te kijken naar een stelletje een paar stoelen verder naar links, de rij ervoor. Haar blik volgde de zijne, en ze zag nu ook wat hij zag.

Het meisje zat iets naar links waardoor ze konden zien dat zij haar hand in zijn broek had zitten. Zijn arm zat ook verdacht veel bij haar kruis, maar daar kon ze verder niets van zien. Na een tijdje kregen ze duidelijk meer moed en begon het meisje langzaam de jongen af te trekken.

Dit duurde dan ook niet lang of ze zag dat hij absoluut niet meer naar de film keek, maar gewoon zat klaar te komen, midden in de bioscoop. Het meisje trok haar hand terug, en ze kon nog net zien dat ze haar glimmende vinger naar haar mond bracht en die langzaam begon schoon te likken. Het was een behoorlijk erotisch schouwspel en het leek wel alsof iedereen bezig was met sex. En zij, zij zaten daar als goede vrienden naast elkaar, de een waarschijnlijk nog geiler dan de ander en deden alsof er niets aan de hand was.

Dit was bijna niet meer leuk….


arm in kut sex in de natuur

..

Sex met twee geile mannen in het bos daar houd Ria uit Os Oudere kerel neukt een jong bloempje. Lekker gleufje wordt geneukt. Blondine in haar keel en kut hard geneukt. Een geile blondine verwend drie grote zwarte lullen. Een trio gefilmd op de kerst borrel.

Om de beurt neukt hij de twee sletten anal. Hmm heerlijk een grote lul die me neukt terwijl ik een no De een komt in haar kut terwijl de ander haar anus vult. Tienergleuf van onderen gefilmd. Hij neukt haar voor de eerste keer anal. De dikke tiener geniet met volle teugen van de bef beurt. Van auto was beurt naar pijp beurt. Schoolgirl tuit haar lipjes. Met een dildo in haar kut hard anal geneukt. Heerlijk om zo'n oud wijf te laten klaarkomen op je pik. Twee ouder dame spele met love balls.

Lesbisch tiener meisje word gebeft anal gelikt en aan haa Moedertje wordt heftig in haar kutje geneukt. Grote zwarte pikken diep in kleine witte kontjes.

Met twee lullen tegelijk in haar anus geneukt. Nooit gedacht dat het zo lekker en geil zou zijn. Een lolly of een vleesstaaf? Kleine aziatische neukgaatjes doorgesmeerd. Opa neukt een jonge geile sletje bakje. Voor de camera haar mondje vol gespoten. Mooi meisje met volle tieten wipt haar vriendje. De blanke slet laat de witte sperma uit de zwarte lul in Geil sexkwartet met twee aziatische geile meiden.

Tijdens het neuken knijpt hij de keel van het sletje dicht. Ze zaten aan een tweepersoons tafeltje en het kon daar door komen, maar het leek of zijn benen behoorlijk vaak haar binnenkant van haar benen raakten, het leek wel of hij ze aan het strelen was met zijn been. Zijn gezicht vertrok echter geen spier en als je niet beter wist zou je denken dat er verder helemaal niets plaats vond onder de tafel.

Het duurde echter niet lang of ze voelde ook een hand op de bovenkant van haar knie die langzame bewegingen richting haar binnenkant van haar bovenbeen maakte. Ze keek hem eens aan, en daar was dat glimlachje weer. Gek werd ze ervan, en eigenlijk hoopte ze dat die hand verder omhoog zou gaan, echter kon ze ook zien dat als hij niet half onder de tafel ging zitten dit niet mogelijk was. Het bleef dan ook bij het gestreel en nadat ze hadden afgerekend verlieten ze het restaurantje.

De film werd er geopperd…hmm….. Bij de bioscoop aangekomen was het rustig, tja het was natuurlijk ook niet het weer waarbij je zou denken om naar de film te gaan. Een film met Julia Roberts erin leek haar leuk, hij had dat een tijdje geleden al gezien maar als zij daar toe wou, ging hij wel mee. De resterende films, trokken hem ook niet echt en die film was echt leuk, en het was al een tijdje terug dat hij hem gezien had.

Dat was waarschijnlijk ook de reden dat er niet veel mensen in de bioscoop zaten, maar toch een man of twintig zou er wel gezeten hebben. De plaatsen waren vrij en eigenlijk zag je allemaal mensen in een rij apart zitten. Ze keken allebei uit naar een lege rij en eigenlijk was er nog maar een vrij, en dat was in het midden van de zaal. Hmm, vast niet de meest ideale plek bedacht ze zich nog, maar ja..

Ze gingen dan ook zitten en na een tijdje begon de film te spelen. Inderdaad het was een leuke film, maar het leek wel alsof hij er niet geheel bij was.

Zijn blik was niet de gehele tijd op het scherm gericht, hij zat vaker voor zich te kijken naar een stelletje een paar stoelen verder naar links, de rij ervoor. Haar blik volgde de zijne, en ze zag nu ook wat hij zag. Het meisje zat iets naar links waardoor ze konden zien dat zij haar hand in zijn broek had zitten.

Zijn arm zat ook verdacht veel bij haar kruis, maar daar kon ze verder niets van zien. Na een tijdje kregen ze duidelijk meer moed en begon het meisje langzaam de jongen af te trekken.

Dit duurde dan ook niet lang of ze zag dat hij absoluut niet meer naar de film keek, maar gewoon zat klaar te komen, midden in de bioscoop. Het meisje trok haar hand terug, en ze kon nog net zien dat ze haar glimmende vinger naar haar mond bracht en die langzaam begon schoon te likken. Het was een behoorlijk erotisch schouwspel en het leek wel alsof iedereen bezig was met sex. En zij, zij zaten daar als goede vrienden naast elkaar, de een waarschijnlijk nog geiler dan de ander en deden alsof er niets aan de hand was.

Dit was bijna niet meer leuk…. Haar gedachten gingen even terug en eigenlijk had ze graag datgeen gedaan wat zich hiervoor afspeelde maar ja, iets…Aangezien ze voor de film genoeg drank en snoep hadden meegenomen hoefden ze nu niet wat te halen, geen van beiden hoefden naar het toillet en zodoende kwam het voor dat ze beiden nu totaal alleen in de bioscoop zaten.

De eerste deur van de zaal was gesloten, echter kon ze aan het licht zien dat de tweede deur wagenwijd open stond. Terwijl ze half dromerig voor zich uitkeek, voelde ze opeens zijn hand brutaal in haar been knijpen, zijn hand ging vliegensvlug naar haar kutje en een zucht verliet haar lichaam toen ze een vinger naar binnen voelde glijden, god, wat was ze opgewonden en wat zat ze naar de deur te kijken of er iemand binnenkwam.

Zijn andere hand had zijn weg gevonden over haar schouders heen naar haar borst en via de wijdvallende mouw zat hij haar tepel erg lichtelijk te strelen…Af en toe er in knijpend maar toch net niet te hard..

Haar hand zocht naar zijn broek, ze wou zijn lul voelen, echter hij weerde haar hand af, en ging door met haar kutje te vingeren. De hele dag en alle opwinding hadden zijn vruchten afgeworpen en ze voelde haar orgasme dan ook opwellen en ze begon lichtjes te kreunen. Haar ogen sloten zich en net voor ze heerlijk klaar ging komen, stopte hij, trok zijn hand terug en ze hoorde hem Hai, zeggen.

Ze opende haar ogen en zag dat twee rijen voor haar een stel stond die hij blijkbaar kende. Wat hadden die gezien en gehoord, het kon haast niet dat ze niets hadden gehoord of gezien, de lampen waren nog aan en verder was er nog niemand in de zaal. Half generend zij ze ook maar hai, en in gedachten had ze het idee dat ze een enorm rood hoofd had gekregen.

Het stel zij gedag terug en ging zitten, alsof er niets aan de hand was, zouden ze dan toch niets hebben gezien of gehoord, met die gedachte in haar hoofd liet ze het er maar bij en ging rusteloos achterover zitten, dit was niet prettig, ze zat op het randje en ze had nog steeds een gevoel alsof een aanraking, haar zouden doen komen.

Het duurde niet lang of de film ging met zijn tweede deel verder en de lampen waren weer gedoofd. Het stelletje voor hun was niet meer op komen dagen, waarschijnlijk naar huis…naar bed…: Het licht was uitgegaan en eindelijk begon het weer wat donkerder te worden, ze zat wat onrustig heen en weer te bewegen want eigenlijk was ze behoorlijk geil en toe aan een orgasme. Ze keek maar eens naar rechts en zag hem nu opeens heel geconcentreerd naar de film kijken.

Hij zal haar hier nu toch niet zo laten zitten, dat moest er nog bij komen, de hele dag een beetje gek maken en dan nu stoppen. Maar er gebeurde niets, en ook haar hand die ze bij hem op zijn been legde met de intentie om die in zijn broek te laten verdwijnen werd zachtjes weer teruggeduwd. Ze begon nu lichtjes geirriteerd te raken helemaal omdat hij er toch eigenlijk zelf mee was begonnen, maar goed ze vond dat ze sterker moest zijn dan haar lustgevoelens en liet het dan ook maar voor wat het was.

Hij had trouwens ook nog niet gereageerd op het feit dat ze geen slipje aan had en ze dacht toen eigenlijk dat hij het dus wel geweten had, de smiecht.. Maar goed de film was inderdaad leuk en ze liepen na de tijd rustig naar de fiets, op weg naar huis.

Hij bracht haar net als altijd weer terug naar haar flat en sloeg daar de uitnodiging om even mee naar binnen te komen dan ook niet af.

Eenmaal binnen had ze eigenlijk de drang om een slip aan te trekken maar aan de andere kant wist ze ook nog niet wat er ging komen dus liet ze het maar zo. Ze zou hem nog wel krijgen. Hij nestelde zich in de stoel en zij ging op de bank zitten na een aantal drankjes ingeschonken te hebben. Al snel ging het gesprek over het werk en nog wat andere normale onderwerpen waar ze het al vaker over hadden gehad.

Het kattenhaar op de bank maakten het dat het kriebelde aan haar billen en daardoor moest ze zo af en toe gewoon even verzitten, op dat moment bedacht ze zich ook dat die kat niet meer op de bank mocht komen, alhoewel de reden waarom eigenlijk te gek was.

Op een bepaald moment begon de tv weer kuren te krijgen en moest ze er maar weer eens een klap op geven, ze liep er naar toe, bukte zich iets en bedacht zich toen wat voor uitzicht hij moest hebben.

Toen ze omkeek zag ze dan ook dat hij zonder schroom zat te kijken. Hmm…eigenlijk ontbreekt er nu nog wel iets aan zei hij plotseling. Hij liet het weer eens in het midden hoe of wat, en haar nieuwsgierigheid was weer eens gewekt…Hij vroeg haar of ze hem vertrouwde en toen ze dat beaamde vroeg hij nog eens of ze hem echt vertrouwde, na wederom ja te hebben geantwoord vroeg hij dan ook of hij haar mocht blinddoeken om datgene te doen waarvan hij zei dat het nog ontbrak.

Ze twijfelde, en wist eigenlijk niet of ze dat wel zou toelaten, hij speelde een spelletje met haar en straks liet hij haar weer op het randje ballanceren…maar goed de nieuwsgierigheid won het weer eens en ze stemde toe. Ze haalde een lapje stof tevoorschijn dat dienst kon doen als blinddoek en ze liet hem het haar ogen bedekken. Toen ze eenmaal niets meer zag nam hij haar mee, naar de slaapkamer. Ze werd lichtelijk weer opgewonden maar meer om de herinneringen die ze aan deze kamer had.

Hij liet haar langzaam op het bed gaan liggen en zei nog even, ben zo terug….. Tja daar lag ze dan, ze kon niets meer zien, en hij was weg. Het duurde echter niet lang of ze hoorde zijn voetstappen weer en opeens voelde ze zijn hand op haar arm. Ze voelde wat stof en voor ze het wist lag ze weer vastgebonden op haar eigen bed.

Ze liet hem dan ook begaan en weldra lag ze stevig vastgebonden met haar armen en benen gespreid op haar bed. Hij pakte een kussen en legde dat onder haar billen en opeens voelde ze iets warm tegen haar kutje aan komen.

Hij had haar rokje opgetild en de gedachte aan de houding zoals zij nu voor hem lag deed haar eigenlijk een beetje schamen. Met haar benen wijd gespreid open en bloot en hij zat voor haar.

Wat dat warme was wist ze niet en ze dacht eigenlijk aan zijn tong, maar nee het was iets van stof, het leek wel een stuk handdoek wat gedompeld was in warm water. Weer streek er iets warms langs haar kutje en ze begon er langzaam geil van te worden. Dat werd echter verstoord door het geluid van een slagroomspuit en ze begon lichtelijk terug te denken aan die keer bij hem op de slaapkamer.

Hij smeerde de slagroom uit, althans zo voelde het, en ze wachtte tot zijn tong het er weer vanaf begon te likken. Echter de verassing was groot.

Plotseling voelde ze iets kouds op haar kut. Het ging langzaam doch resoluut naar beneden en ze had opeens door dat hij haar aan het ontdoen was van haar schaamhaar. Heel langzaam doch resoluut ging het mes langs haar schaamlippen daarbij alle haren verwijderend. Ze lag daar stil, en te bang om te bewegen, stel je voor dat hij met dat mes uitschoot, dat moest wel heel erg pijnlijk zijn.

Maar goed dat gebeurde niet, hij zal dat wel vaker hebben gedaan, en na een tijdje merkte ze dat het mes makkelijker op en neer ging en dat zich ook een gekke koelte over haar kutje leek te gaan.

De warme lap kwam terug en streelde haar kutje daarbij de resterende loszittende haartjes weghalend. Na een tijdje hield hij hiermee op en ze moest plosteling bekennen dat ze wel benieuwd was naar hoe het er uit zou zien. Maar ja die blinddoek. Opeens voelde ze zijn tong die langs haar schaamlippen gleed en ze moest zeggen dat het gevoel anders was. Het leek wel of er meer contact was en daardoor het gevoel nog intensiever. Zijn tong gleed aan weerszijden van haar schaamlippen langs haar kutje en daarna werd het koud erg koud.

Rillingen liepen over haar rug, en het bleek dat hij nu zachtjes tegen je kutje aan zat te blazen daarbij het speeksel weer drogend wat alleen een heel koud gevoel op haar kutje opleverde. Zijn tong zocht zijn weg naar haar klitje en ook daar kreeg ze dezelfde behandeling.

Hij ging zo een tijdje door en het leek wel of ze er alleen maar geiler van werd en of haar kutje er alleen maar gevoeliger van werd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Haar kutje, is zo lekker! Geplaatst op dinsdag 3 mei door Geil vrouwtje.
Sexkontakt shemale sex vjdeo

  • Spuitende kutten lekkere dikke kut
  • Prive ontvangst huisvrouw kutje proeven
  • Ze had nu een perfect uitzicht op zijn lul die duidelijk zichtbaar was door de natte witte stof heen.
  • Arm in kut sex in de natuur

Prive ontvangst sex gratis neuken in tilburg


arm in kut sex in de natuur